Искам да кажа ... (76)

• 90 209
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
Дано да е само натъртена.

Аз имам лош опит с обиците. Пробили са ми ушите като бебе и ми забираха постоянно независимо от материала. Оказа се, че са пробити много високо. Оставих ги и си пробих нови, а по-късно по системата на Тарти си направих още две на едното ухо.

# 481
Чакат за снимка. Ще се разбере.

# 482
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Чакат за снимка. Ще се разбере.
Дано си сбъркала този път и да не е лошо. Но и счупена да е, на децата бързо им зараства, не се кахъри.

И аз имам лош опит с обиците. Едното ми ухо почти винаги се възпалява след носене на обици. Може и в малка степен да е, но ми създава дискомфорт. Почти съм се отказала да нося, макар че страшно харесвам големи сребърни обеци с големи камъни.

# 483
А, аз не се кахъря. Обръгнала съм на разни контузии с трите диванета. На него ще му е зор, защото ще се наложи да позабрави за известно време тренировките. Толкова беше щастлив, че го взеха да тренира и при големите, хвалеше се наляво и надясно, че е в два отбора. Ще видим, още малко чакане и ще се разбере.

# 484
Дано му се размине на момчето  Peace

Аз също имах проблеми с ушите. Проби ми ги съседката на баба ми през лятната ваканция с обикновена игла. Сложи ми конци, които трябваше да се разместват и да се промива. Умирах от болка, станаха ми рани и на двете уши, така и не се стигна до обеци. Мама като видя какво е станало отряза конците и се свърши всичко. Имах чувството че ми висят тежести на ушите, толкова ми бяха възпалени и изпитвах болка. После пораснах и всички имаха обеци, хайде и аз отново на дупчене. Продупчиха ми ги и пак се възпалиха, но мина. Сложих злато, голяма реакция стана, отново се възпалиха както първия път, обаче този път не махнах обеците. В момента нямам реакция само към злато, сложа ли други отново ми се възпаляват, та нося едни и същи по много време.

# 485
  • София

От Понеделник съм на нова работа.
 Сега отивам на зъболекар и фризьор.
Ахаааааа...
Ще се зъбиш фризирана. Mr. Green Mr. Green

# 486
  • София
Тичах спешно да си прибера номер 2 от училище и го пратих с татко му в спешното. Паднал на контузената си ръка и май вече не е само навехната, да видим права ли съм.

Случва се. Дано не е сериозно. Peace

И аз ще прибирам голямото диване след малко. Паднала на глава, отзад. Засега не се наблюдава нещо сериозно, сложили ги да спят. До довечера ще видим, надявам се да не се налага тичане по спешност. ooooh!

# 487
Искам да благодаря на Сбъдваща мечти за рецептата за козунака!  bouquet
Единственото, което промених беше да сложа повечко захар, защото ние го обичаме по-сладък. Стана разкошен - ароматен, на конци, идеално препечен, със стафиди и бадеми  Heart Eyes Исках да му направя една снимка, но моите мъже нямаха търпение за такива процедури и козунакът вече е история  Mr. Green

# 488
Пукнато. Шина за мин. 2 седмици, никакъв спорт, тренировки и китара. Драма изживява сега човека, цели 2 седмици без хандбал, не можело така да се живее. Добре, че е лявата.

# 489
  • Mediterraneo
Добре е малкият дявол! Дано не го боли!

Аз с всичките обеци, които съм носила и имам( в един момент бях с над 100 чифта), развих на дърти години някаква алергия към всичко, различно от злато, и сега не нося нищо! Имам прекрасни обеци, стоят ми за красота  Confused Каквото и да сложа, включително и сребро, дупките ми се възпаляват за часове. А допреди 1-2 години не махах обеците, постоянно ги сменях, случвало се е и с тях да спя, без да имам какъвто и да е дискомфорт  Tired

# 490
Милото. Ще му мине, но наистина го пазете през тези седмици.

# 491
Трудна работа е това с пазенето. Вече пита не може ли поне ролери да покара, лекарката не била казала нищо за ролери, а щом не е забранено, било разрешено. Абсолютен дивак.

Последна редакция: ср, 27 апр 2016, 17:17 от Анонимен

# 492
Ха ха, аз имах късмет, че детето беше предпазливо като по-малък, но от както стана на 11 ме подлуди  ooooh!. Сега ходи да кара кайт сърф с акулите  ooooh!. Счупиха му носът на тренировките и дори не ми каза. Да се жени вече и друга да се грижи за него, че не издържам  Joy Тони, къде е снахата?

# 493
  • София
Сватя, ние все още бършем дупето на снаха ти.  Joy Зетят междувременно нека трупа опит с други моми.

# 494
Споко, скоро ще ви отреже  Mr. Green. Аз не си спомням кога за последен път му го видях Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт