Искам да кажа ... (76)

• 90 198
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Три хубавици от снимката на Жаки. Simple Smile  И Мими се разхубавява, ще започнат гаджетата скоро. Wink

# 676
  • Варна
Естел, любима ми е снимката с кравата.  Laughing Как те е погледнала само!  hahaha
Такива снимки ме връщат в детството, когато нашите ни пращаха с кака на село. Не съм забравила, че това се случваше често заради гостуващи летовници, за да има къде да спят, но такива бяха времената  Naughty
А аз много обичах да стоя при животните. На пуйките колко песни съм изпяла-едно на ръка, но така ги приспивах.  Crazy  На кокошките "рисувах" картинки от царевични зърна и после ги пусках да ядат.
От патките малко ме беше страх.  hahaha

Вашите тийнеджърки, на възрастта на жаклиновата Мими, все с такива прически ли са?
Около мен са само такива-пуснати коси като гриви на кончета. Моята даже не желае да разнообрази с опашка. Цял клас момичета с еднакви прически, само една е с друга.

# 677
Естел, любима ми е снимката с кравата.  Laughing Как те е погледнала само!  hahaha
Такива снимки ме връщат в детството, когато нашите ни пращаха с кака на село. Не съм забравила, че това се случваше често заради гостуващи летовници, за да има къде да спят, но такива бяха времената  Naughty
А аз много обичах да стоя при животните. На пуйките колко песни съм изпяла-едно на ръка, но така ги приспивах.  Crazy  На кокошките "рисувах" картинки от царевични зърна и после ги пусках да ядат.
От патките малко ме беше страх.  hahaha

Вашите тийнеджърки, на възрастта на жаклиновата Мими, все с такива прически ли са?
Около мен са само такива-пуснати коси като гриви на кончета. Моята даже не желае да разнообрази с опашка. Цял клас момичета с еднакви прически, само една е с друга.

Мойта често си прави опашка и балерински кокчета. Когато е с пусната коса, винаги е сресана и няма косъм да мръдне. Слага си и разни украшения, подходящи за тийн (фибички, панделки, но могат да са само в жълто, зелено или бяло). И повечето и приятелки са така, но има и духнати в главата.  Laughing Едната и приятелка е с "омбре", от кестеняво до русо; всъщност е много приятно, не е грозно, както очаквах. Едното момиче май изобщо не ползва гребен/четка. Има хубава, дълга, руса коса. Никога не съм я виждала сресана.  Laughing

Да илюстрирам
http://prikachi.com/images.php?images/562/8784562w.jpg (моето е в средата)

# 678
Стейси, в нашия клас всички са с дълги коси, по- дълги от на Мими. Тя от скоро поприбира с някоя фибичка, че да открие лицето, преди ходеше, като Гео Милев, с косата пред половина лице, много ме дразнеше:) Чак Жаки, като искаше да я натопи викаше, мамо виж я Мария пак е станала Гео Милев, чула ме е да се карам явно:) Другите и клюки са- Мария не си знае думите и Мария си е чоплила лицето:)
Всеки път, като се скарат тича да я дъни, даже да не е вярно:)) Много е проклета:)

# 679
Ма как ѝ идват на това малкото - бисер след бисер. Много харесвам такива деца.

Аз да се оплача идвам. Виктор е болен. Чакам и Алина да се разболее. Ще се гръмна. Много гадно е това, да са ти болни децата. Надявам се поне някой зъб да изкара.

# 680
Искам да кажа ,че това време се е побъркало. То не беше топла зима, не беше ранна пролет, но в последните седмици е все топло като последната е все около 30тте градуса и не се диша от ярко слънце, жега и непривичност за май.

Направо ми се прищява плаж и коктейл  Flutter

# 681
Искам да кажа ,че това време се е побъркало. То не беше топла зима, не беше ранна пролет, но в последните седмици е все топло като последната е все около 30тте градуса и не се диша от ярко слънце, жега и непривичност за май.

Направо ми се прищява плаж и коктейл  Flutter

Радвай се  Heart Eyes При нас е 10 градуса + дъжд+ вятър.... Края на седмицата го дават 18-20 градуса и планирам плаж Crazy ама може и да се промени прогнозата.

# 682
Вани, ще го израстат, какво да ти кажа, Жаки едва сега на почти 4 малко се позакрепи, преди това всяка хрема с усложнения... А при теб са и двама, които ще си менкат вируси, съчувствам ти Hug Ще мине след някоя година.

# 683
Вани, ще го израстат, какво да ти кажа, Жаки едва сега на почти 4 малко се позакрепи, преди това всяка хрема с усложнения... А при теб са и двама, които ще си менкат вируси, съчувствам ти Hug Ще мине след някоя година.

Жаки е заета с кипрене сега, та няма време за боледуване Laughing Красавици са ти дъщерите Hug особено малката, тя ми е любимото дете от форумът Simple Smile

# 684
Крис, нали ще я взимаш за снаха, аз още чакам да ми покажеш зетя:) И Жаки да го види все пак:)

# 685
Крис, нали ще я взимаш за снаха, аз още чакам да ми покажеш зетя:) И Жаки да го види все пак:)

Жаки, приготви много, ама много шоколади и торти и е ваш завинаги  Crazy Пращам ти го на лични този келеш Heart Eyes

# 686
  • Телиш/Плевен
Ванини, бързо да оздравява Виктор и дано не зарази Алина, макар шансът да е нищожен. Sad Hug

Моята майка също се разболя и само я мисля.  Confused Лошото е, че и кръвно е почнала да вдига, а хем пие хапчета за него. Може би трябва да се сменят. Тези дни е на лекар, дано се оправят нещата! Praynig

Отлагаме ремонта вкъщи, че на мъжа ми му изникна много работа този месец. Само се моля печката да издържи още малко. Praynig Не, че ще е голяма загуба и да „умре“ утре, ще се справим, но все пак обичам да готвя и е друго да знам, че я има. Иначе нямам търпение вече за новата. Heart Eyes

# 687
  • Sofia
Искам да кажа,че това време ми скапва предпразничното настроение и концепцията за багаж  Crossing Arms.Пфуу, може ли да е 8-10 градуса през май  Twisted Evil. Ще ходя да купувам плувни шорти и бански, джапанки...че на синко са му омалели.
С две думи-вкиселила съм се. И от влагата косата ми стърчи на всички страни  Crossing Arms
Жаки, хубави сте, особено малката кукла  Hug.
Доброволно ремонт не правя  Mr. Green. Планираме такъв само, когато с детето сме за по месец на море  Whistling.

# 688
Пфуу, може ли да е 8-10 градуса през май  Twisted Evil. Ще ходя да купувам плувни шорти и бански, джапанки...че на синко са му омалели.
Отивай, отивай, мило, белким предизвикаш слънчевото време  Laughing
Пуснахме климатиците и е екстра  Peace

# 689
Пфуу, може ли да е 8-10 градуса през май  Twisted Evil. Ще ходя да купувам плувни шорти и бански, джапанки...че на синко са му омалели.
Отивай, отивай, мило, белким предизвикаш слънчевото време  Laughing
Пуснахме климатиците и е екстра  Peace

Ти пък климатиците.
Ние през вечер-две палим парното  Crazy hahaha
Май месец, това не било до сега. Най-късно до април сме палили.
Ама това е защото миналата седмица си купих страхотни дънки и джиджана блузка с къс ръкав. Изчака ми се чакалото да си ги облека  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт