Искам да кажа ... (76)

• 90 224
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
И аз ходих с децата на Кинига за джунглата, ама 3Д беше, на Жаки и падаха очилата и още на 50-та минута искаше да си ходим. Толкова и видях от филма, не е лош, но и по- хубави сме гледали, определено не е за такива дребосъци. Анимация предпочита малката. Мими каза, че е хубав, та 50 на 100 са доволни:)
Имам много за пране, но върло ме мързи и ще останат за утре, не е заек да избяга, я:)
Гадно, мрачно и дъждовно- отврат! Обаче аз правя салата и сядаме да гледаме Под прикритие, парното пак е на шест. Б@х тоя отоплителен сезон осем месеца Crazy

Развалих си режима, ядох козунаци вчера, поне да бяха домашни, а то гадни! Сутрината с кило на горе и с огромна пъпка, като рог на челото! Пада ми се, лаком дол, викаше баба:)

Няколко снимки, от разходката в почивните дни, на едната снимка Жаки е с обичайната поза, никой не я учи от вътре и идва Simple Smile)

http://prikachi.com/images.php?images/799/8781799M.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/798/8781798H.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/797/8781797o.jpg

Последна редакция: вт, 03 май 2016, 15:08 от JACKLIN*

# 661
И аз ходих с децата на Кинига за джунглата, ама 3Д беше, на Жаки и падаха очилата и още на 50-та минута искаше да си ходим. Толкова и видях от филма, не е лош, но и по- хубави сме гледали, определено не е за такива дребосъци. Анимация предпочита малката. Мими каза, че е хубав, та 50 на 100 са доволни:)
Имам много за пране, но върло ме мързи и ще останат за утре, не е заек да избяга, я:)
Гадно, мрачно и дъждовно- отврат! Обаче аз правя салата и сядаме да гледаме Под прикритие, парното пак е на шест. Б@х тоя отоплителен сезон осем месеца Crazy

Развалих си режима, ядох козунаци вчера, поне да бяха домашни, а то гадни! Сутрината с кило на горе и с огромна пъпка, като рог на челото! Пада ми се, лаком дол, викаше баба:)

Няколко снимки, от разходката в почивните дни, на едната снимка Жаки е с обичайната поза, никой не я учи от вътре и идва Simple Smile)

Много сте хубави и трите! Мими е абсолютно твое копие. И колко е голяма! Дъщеря ми е същата като нея; още не мога да повярвам, че вече са жени! Но ти няма защо да се повдигаш на пръсти.  Laughing Ясно е, че те е достигнала. А Жакито е много сладка. Ще ви побелеят косите с нея, отсега си личи.  Laughing Laughing То муцунки, то пози. Да ви е жива и здрава, разкошна е.

Ние не празнуваме днес. На работа сме. Това е. В момента съм в обедна почивка...

# 662
Хахах, Софи, ми да изравня малко, нали вече съм само с ниски обувки и се чувствам, като джудже:)
Мими е вече 163, дано още 7 санта дръпне! Големи са много, жени почти, да са ни живи и здарви!
Аз не съм виждала твоята, покажи ми я, ако разреши.

# 663
Много сте готини, Жаки.  Heart Eyes

# 664
Жаки, прекрасни сте. Мими е разкошна, а малкото Жаки е голяма муцуна  Laughing

И аз вчера прекалих с яденето, то агнешко (много хубаво го беше направила мама), то козунаци... Днес цял ден по креватите с книга и котка. И у дома още не сме спирали парното, студено е. И прогнозата е все за валежи... Искам да става топло и да си нося роклите  Joy

# 665
  • Телиш/Плевен
Страхотни сте (както винаги), Жаки! Hug

# 666
Жаки, много сте хубави  Hug А това малкото, то не е само позата, а погледа? Simple Smile Страхотна е.

Аз явно също съм прекалила с яденето Embarassed, въпреки че си мислех, че съм се подула. Ама то козунак, биричка през деня, не води до нищо добро. За вчерашния ден всичко много вкусно ми се получи, козунаци, агнешко, плънка, просто всичко. Замислям една леща да направя, но още е само в замисъл, мързи ме нещо Blush

evil, до кога ще сте така с този мост, много противоречива информация четох, дано да се справят по-бързо с ремонта.

# 667
Жаки, много сте хубави. Три красавици  Hug

Празниците минаха за мен работно. Няма лошо, предпочитам така - да има работа, че иначе е много сдухано положението  Laughing
Пък и като е лошо времето не изпитвам потребност от разходки  Wink

Ако може да споделя, защото нямам с кого другиго.

Скрит текст:
Много хора се изнасят от града ни. Но най-ми тежи, че и моята приятелка заминава.
Много ми е мъчно, но им желая всичко най, най-хубаво. Знам, че е за добро.
Пък съдбата ще ни събере пак, сигурна съм. От малки сме заедно, цял живот ...

# 668
Малкото Жаклинче и голям образ  Laughing То бива децата да са и артистични, и да позират, ама нейното май си ѝ е вродено. Много сладка. Въобще в тази тема все хубави дъщери сте показвали  Flutter

# 669
Благодаря, момичета:)

Изобщо не ми се работеше днес, едно ми е сънливо, едвам избутах:) Ще гледам филми, само да метна едно телешко със зелен фасул за вечеря и лягам пред телевизора.
Снощи гледах "Горчива луна" странен филм, на Полански съм гледала само него и Пианистът, сега се чудя кой трети да избера, препоръка? След последния Джеймс Бонд, се отказвам временно от нови филми, ще гледам стари, по- ми харесват.

Онна не е писала скоро, да не е по чужбината:)

# 670
А ти защо си показваш снимките тук, а не в "Покажи се" , а калпазанке? Simple Smile Ако не бях погледната тук,  нямаше да видя какви сте бонбони сладки на тея снимки, да не говорим за най-малката  Heart Eyes

# 671
Ша, не ми се показваше там, "не познават" Жаки и едва ли някой е умрял да я гледа:) А тук са запознати с творчеството и и си има приятелки, затова:)

# 672
Жаки, страхотни сте!  Heart Eyes

# 673
Аз в Покажи се се показах.  Mr. Green

# 674
  • Варна
Хубавици х 3. Ама дребната, много ме радва Laughing
Как пък моята не се  падна фръцла, а ми се щеше.

Големи дивотии днес на работа. За пореден път
хващам една,... как да я нарека "колежка" да лъготи
по доста важен въпрос, който спъва работата от
почти 8 месеца. Днес каза ,че тя намерила решение на
проблема, а всъщност се оказва съвсем друга бирата...
Що така си го слагам на сърце и беснея като гном?!
От звездите ще е  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт