Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 50

• 55 980
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Гале, дано всичко се развие по възможно най-добрия начин за теб. Пиши като имаш новини.
Ейй, не държат хората под наблюдение поне 3дни болничен престой..

# 106
  • София
след пункция ли  newsm78
че аз трябва стая да си наема значи направо при тях Crazy

биопсия може и с упойка, правят ги сутрин като приключат с пункциите.

# 107
Гале, дано всичко се развие по възможно най-добрия начин за теб. Пиши като имаш новини.
Ейй, не държат хората под наблюдение поне 3дни болничен престой..
   CRP то ми е 22,5 при норма до 6.Левкоцитите са ми 15,5 при норма 10.пьтувам за клиниката

# 108
Бамби, за теб почетна стая! Не бе Бамби, Галето е след дилатация също. Не е било само пункция. Макар, че мен ако питаш, при някой момичета след пункции имат кървене, болки..Ама както и да е..да не задълбаваме

Гале, това си е възпаление. Трябва антибиотик. Следобяд сигурно пак ще вдигнеш температура. Знаеш, че следобад организма реагира.

# 109
Гале, има инфекция, отивай на място!
Момичета, утре имам час за Цветков, 15-и ден ми е след блокажа, за започване на стимулация, но още нямам цикъл- зацапва ми съвсем слабо. Ако не прокървя по-силно, трябва да ме отложат, нали?
Някой с инфо кой е дежурен в събота- Цветков или Персенска?

# 110
Таричка, искат кървене да.
Миналата седмица беше Персенска, сега би трябвало да е Цветков.

# 111
  • Варна
Момичета, клиничната лаборатория дали има някакъв имейл или само телефон?

galetosweet, късмет ти пожелавам  Hug

# 112
Биопсията се прави без упойка. Не е от най-приятните изживявания, но минава сравнително бързо  Peace. Нещо като цитонамазката, но малко по-неприятно  Wink.

Благодаря за отговора. Като мине ще споделям и аз опит Simple Smile)

# 113
Само съвет - питай д-ра си може ли да вземеш някакво обезболяващо преди биопсията.

# 114
Таричка, искат кървене да.
Миналата седмица беше Персенска, сега би трябвало да е Цветков.
Благодаря  Hug
Ще пиша на док дали е удачно да запазя час за понеделник (18-и ден след блокажа).
Някой може ли да ми изпрати номер на манипулационната?

# 115
Манди, благодаря за новата тема!!!

Някой питаше дали ще работят по време на празниците - д-р Цветков със сигурност е на работа на 29.04 и 30.04.

Гале, дано не нещо сериозно! пиши какво става при възможност!

Тара, много ще ти стискам палци!

Тери,  Hug в Малинов дори и смс не можеш да пратиш на доктроа. и като питах трябва ли да си запиша час за преглед заради зацапване, старшата акушерка ми каза, че това зацапване е от ЕГН-то (започва с 82 ) и вече ще е така. е, следващия месец записах час и се оказа, че имам задържан от месеци фоликул
а в Малинов дългият протокол май винаги е с дневни дози, като кога да се започне стимулацията преценявали като "видят", че вече има блокаж

# 116
  • София
Цветков е дежурен тази събота.

# 117
Момичета минах и двамата ме преглеждаха и Цветков и Шефкетова.Няма вьтрешно кьрвене,станало е някво вьзпаление от манипулациите. Изписаха ми антибиотик и свещички и се прибирам.

# 118
Ели, благодаря, да ти се връща  Hug
Гале, да минава бързо Peace
Аз да отчета, че док ми върна да не отлагам часа за утре, въпреки, че само зацапвам  Peace

# 119
ТАРА-на мен преди блок.инжекция ми казаха че е важно да има хубаво прокървяване и след това се започва стимулация без значение дали ще е на 2-3-4-ден
Гале-преживяла съм нещо подобно дано мине бързо.Пий стриктно антибиотика и почивай

Общи условия

Активация на акаунт