Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 50

• 56 435
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
  • София
И на мен сега ми го изписа д-р Цветков.

# 286
Гале, за това което  се случва с Ембрионите ти не търси причината в теб,ако кариотиповете, делеции, морфология са близо до нормалното.
   Правихме генетични изследвания,всичко уж е наред

# 287
Гале, тогава топката е в полето на биолозите и ембриолозите.
И да дадат някакво обяснение, защо се получава рецидив.

# 288
Значи, дядо Серафим е покойник. Владиката Серафим му казват и наскоро го превъзнесоха в Светия. Но аз така си общувам с него като отида в църквата. Е, официално можете да ме смятате за луда...Моля се и му говоря на съркофага. Преди трансфера му писах писъмце.
Електра, отиваш до църквата. Входа към съркофага и мястото, където се пишат писма е отляво на самата църква. Слиза се надолу по едни стълби. Това е. Отиваш, палиш си свещичка, пишеш писъмце и си го пускаш в нещо като кутия.Скоро пак ще ходя. Задължително ще го помоля за вас, Начита няма да я забравя. Вече ще моля за другите. На мен нищо друго не ми трябва, само здраве.

Нандин, дано да е така, както казваш. Много ще се радвам, ако това е така.
Шакира,  а пишеш ли си името?  И аз ходих и си написах писъмце преди трансфера, но после разбрах, че се пишело и името...Пак ще ходя като наближи другия трансфер и дано се случи и за мен чудото.Но се чудех дали наистина трябва да ти има името или няма значение.

# 289
Гале, тогава топката е в полето на биолозите и ембриолозите.
И да дадат някакво обяснение, защо се получава рецидив.
  И аз така мисля,вече направихме всички изследвания и всичко е наред.А и се оплождат и развиват много добре до 5 ти ден.Незнам къде е проблема,но много ми дойде вече.

# 290
  • Sofia
Мохини, а  там където си прочела, обяснено ли е с каква цел се ползва хиалуроновата киселина при трансфера?

# 291
fiore, пиша името си...а писмото си го пиша и на руски...

# 292
Ако е на български не се брои ли? Wink

# 293
Вярата е вяра на всякакъв език. Аз съм просто руско говоряща и не е проблем за мен.

# 294
Мохини, а  там където си прочела, обяснено ли е с каква цел се ползва хиалуроновата киселина при трансфера?

Не се задълбочих в четене, сърчнах набързо, заради дискусията тук и прочетох, че подпомага средата на матката. Но друго не видях.

# 295
Na mene doktorat mi e izpisal Glukofazh i Resvirol za podobrqvane na qicekletkite Simple Smile

Последна редакция: нд, 17 апр 2016, 13:44 от AnMary

# 296
Кой ти изписа Глюкофаж? Shocked има други показания за които го изписват, но в последствие помага и на това

# 297
Глюкоофаж, сиофор и т.н. - метформин се изписва при СПКЯ, повишен инсулин. Доказано подобрява Я, заради намаляването на инсулина, но не е за всеки! Предишният ми док ми изписа метформин на моите 50кг и се чувствах много зле. Така и не се разбра дали е подобрило нещо и дали съм имала нужда от него...

# 298
Точно, че за инсулина е важен Глюкофажа и се изписва за да подобри обмяната на захари и инсулин в клетката. Не знаех, че го изписват гинеколози без да са проследили инсулина.

# 299
Аз мисля, че развитието на ембрионите зависи колкото от качеството на Я, толкова и от ембриолозите.
Всичко много ми харесва в клиниката, но тази липса на контакт с ембриолозите, тази тайнственост около тях.... не ми харесва.
Имат какво да подобряват в тази посока.

Общи условия

Активация на акаунт