Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 50

• 56 406
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
Персенска не прави биопсия за имплант.прозорец, само Стаменов. Така знам от нейни пациентки. Така че питайте бързо и ако можи си записвайте час за Стаменов по-скоро.

Аз знам, че няма значение кой ще ти вземе биопсията, а само Стаменов ги обработва и коментира. Така, че може и друг доктор да вземе материала, но Стаменов трябва да го обработи.
Обработват ги ембриолозите, коментира ги лекарят, който е взел биопсията  Peace

# 361
  • София
Здравейте  bouquet.
Мина консултацията ни с имунолог, дето толкова и се чудих да я правим ли или не.
Беше с д-р Калина Пенкова. С добри впечатления съм като цяло. Отговори на всичките ни въпроси. Може би можеше да минем и без нея, предвид добрата имунологична биопсия, но предпочитам да се презастраховаме, заради ендометриозата.
По-добре да дадем още 200 лв., отколкото после да се самообвинявам, че това е провалило опита.
Иначе от регистратурата отказаха да ми дадат резултата от имунологичната биопсия - не ги давали  Rolling Eyes.

# 362
Верно ли?! Браво! А Персенска защо тогава е отклонявала пациентки към Стаменов, ако искат такава биопсия? Това от нейни пациентки съм го чувала
Аз познавам няколко момичета дето Цветков им е правил,тази биопсия,на мен също ми каза,че ако решим той щ ми я прави.Не ме е пращал при Стаменов.

# 363
Точно имунологична биопсия взех онзи ден от информация.
Биопсия може да ти вземе всеки лекар. Аз, даже бях записана при Тихомирова, за разширена включваща имплант. прозорец.

# 364
  • София
От информация или регистратура  newsm78? Освен да питам пак при друга жена. Тази днес на регистратурата ми отказа.

# 365
Днес д-р Стаменов дали е на работа?

# 366
И аз да се включа, че не само Стаменов прави биопсиите. На мен и Шефкетова ми е взимала проба.

Зазу, и от регистратура, и от информация могат да ти дадат резултати за изследвания, но по принцип за биопсиите не получаваш документ, а само устно добра или лоша.

# 367
Мдаааа, не беше логично само Стаменов да взима пробата, при положение, че всъщност това е, което се прави и не би трябвало да има значение кой ще я вземе.
А в същото време акушерки и сестри да слагат РВМС, което струва 250 лв и ако не го сложат като хората, а наистина си имала нужда от него, може да кажем, да ти провали опита!

# 368
Биопсията , за взимането на материал ,всеки АГ защитил специалност трябва да го може.

Последна редакция: пн, 18 апр 2016, 18:53 от Анонимен

# 369

Електра, след две седмици ще начертаете план, дано точно този да е успешният  Praynig

Отговори ми с смс (понеже аз й писах резултата от теста и направо въпрос кога да отида да обсъдим нещата) на 10-12 ден да си запиша час. Какво ли има предвид?
По принцип около 10-и ден на цикъла правят коментар на неуспешния опит.
Ако имаш ову, може още този цикъл да направите биопсията. Стискам палци да се съгласи.

# 370
Мерси, Тара Hug Колкото до ову, аз съм на лекарства, за да имам цикъл и да поддържам лигавица ( не ми работят и двата Я) и знам вече на кое хапче трябва да се направи  Laughing Не би трябвало да има пречка Simple Smile Дано да се съгласи Praynig

# 371
Мерси, Тара Hug Колкото до ову, аз съм на лекарства, за да имам цикъл и да поддържам лигавица ( не ми работят и двата Я) и знам вече на кое хапче трябва да се направи  Laughing Не би трябвало да има пречка Simple Smile Дано да се съгласи Praynig
И аз съм като теб- вечно на фемостон или дуфастон с тия заспали яйчници Crazy
Левият яйчник май започна да задържа фоликули, не знам какво се промени, досега винаги растяха до 15-16 мм и търпяха обратно развитие, а тази година вече втори път имам задържан отляво #Cussing out

# 372
Да, точно, фемостон.
Нали знаеш, че ти стискам палци - ще се оправят нещата Wink

# 373
Да, точно, фемостон.
Нали знаеш, че ти стискам палци - ще се оправят нещата Wink
Знам, знай, че и аз ти стискам  Hug
Утре съм на преглед, ще видим и естрадиола как е, гледам реално на нещата и се подготвям за чакане, може би до след отпуските...

# 374
Тара, ама никакъв шанс ли няма да остане за сега?

Общи условия

Активация на акаунт