Нашите second hand находки - тема 33

• 172 830
  • 754
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Питам за ММ защото отскоро работя там. Да мръсно изглежда , но нон стоп се чисти , просто плочките и обзавеждането според мен допринасят (тъмни и стари ) , а за около месец на какво се нагледах на клиенти... леле боже бедна ви е фантазията. Без извинение превръзки намятани в пробните , кърпички , боклуци , постоянно се взимат дрехи и се хвърлят на пода .. иначе за ценичките ни и на мен ми се струват височки , но в за някой неща , якетата примерно на първи ден от зареждането са на 5лв /бр. На последния 0,50 ст : ))

# 181
  • bad@ss
Чистете още по-често от нон-стоп и избягвайте да обсъждате клиентите си по този начин!  Peace

Питам за ММ защото отскоро работя там. Да мръсно изглежда , но нон стоп се чисти , просто плочките и обзавеждането според мен допринасят (тъмни и стари ) , а за около месец на какво се нагледах на клиенти... леле боже бедна ви е фантазията. Без извинение превръзки намятани в пробните , кърпички , боклуци , постоянно се взимат дрехи и се хвърлят на пода .. иначе за ценичките ни и на мен ми се струват височки , но в за някой неща , якетата примерно на първи ден от зареждането са на 5лв /бр. На последния 0,50 ст : ))

# 182
  • София
Това не е нормално :Х , споделям анонимно мисля,че е нормално , а и необходимо да се чуе и другата страна

# 183
  • София
.... и избягвайте да обсъждате клиентите си по този начин!  Peace
+1  Peace
Това ми прави много неприятно впечатление и го наблюдавам най-много в Мъпет Маг. То като работиш с хора е разбираемо - няма как да не ги обсъдиш, но демонстративните коментари показват единствено липса на възпитание.

Днес ходих в Хумана на разпродажбата от левче. Беше отврат. Музиката гърми, едната колона пробита, глава ме заболя в първата минута. Викам им на момичетата: някой задължава ли ви да е толкова силна музиката? И те ми викат: Да, в деня на разпродажба.
Питам, за да си тръгват по-бързо клиентите ли? Да - казват. Имало някакви баби, които седяли часове в магазина...
Много странно ми се видя, що за политика да си гониш нормалните клиенти, за да изгониш петима досадници...

# 184
  • София
albena- много ти благодаря за отговора. bouquet

# 185
  • София
Не знам , много зависи от продавачките
 Не всичкичи магазини на ММ са на един собственик , повечето са дадени под наем. Зависи от персонала обсъждането на висок глас.

# 186
  • София
Не знам , много зависи от продавачките
Съгласна съм, както казах, посещавам най-често само един от магазините.  Peace
Както по-горе писахме, че дрехите са мърляви и демоде, така и съм виждала сгънати и подредени по големина детски дрехи в панерите.

Наясно съм, че заплатите на продавачките в тези магазини са смешни, но смятам, че който и да било търговец на дрехи втора ръка прави огромни печалби и е добре да инвестира минимални суми в квалифициране на персонала си.

# 187
  • Пловдив
Аз днес обиколих Тракийските ВУ - ами абсолютли нотинг. В Ла Фиеста избеляли и раздрани дрехи на ново зареждане, в Манията - нищо, наблъскани парцали. Вече вместо  развлечение и кеф почвам да се изнервям в тези ВУ. А пък как ме е яд на Зиг-Заг. Страхотни дрехи имам от там, от времето на Васил Априлов, нося ги още. Всеки път като влизах си тръгвах с находка. Сега нищичко. И най се "кефя" в края на работния ден, когато след работа съм отишла уж за удоволствие започнат да чистят с 3 прахосмукачки едновременно и да ти се ръгат в краката. Уникално.

# 188
Новото уж зареждане на Ла Фиестите е всъщност дозареждане, 2 седмици подред ходя и стоката е еднаква.

В Зиг-Заг и аз исках да ходя за бански, но май няма смисъл. Последния път като отидох в деня на зареждане се потресох - всеки награбил по минимум една кошница с парцали, някои бяха напълнили цели чували и мереха с часове. Майките с колички напълнили количките с дрехи до горе. Навсякъде по пода се търкалят дрехи, закачалки и какво ли не. Пред пробните се чака на опашка поне 20 минути, всеки се прережда, всеки се кара.. Редовния номер - пробват се дрехи и после се зарязват в пробната и няма къде да закачиш своите. Докато пробваш разни хора отвън ти подвикват да мериш по-бързо, че бързали за работа  ooooh! Като се отвори стаичката за обувки, всичко живо се втурва вътре и изведнъж магазина опустява. Пълнят кошниците с колкото обувки могат да докопат, после гледат какво са взели и дали са нацелили цял чифт. И всичко това на фона на парцаливата стока... Персонала се вижда в чудо, не могат да насмогнат, а контрола е никакъв, всеки ако реши може да си краде на воля. Интересното е, че в дните когато е спокойно охраната е доста бдителна и на мен лично няколко пъти са ми проверявали чантата на излизане, а пред пробните са ме питали с колко дрехи влизам.

Извинявам се за негативния пост, за някои това сигурно е обичайната картинка, но не бях ходила на зареждане отдавна и съм меко казано потресена.

# 189
  • София
Намерих си яке за дъжд! Шушляково, с две лица - ярко синьо и светло сиво. Погледнах, че марката е за голф и много скъпа. И аз го взех скъпо - 10 лв. Mr. Green
Мързи ме да снимам, но е нещо подобно: https://www.bike24.com/i/p/2/2/94022_01_d.jpg
От Манията.

# 190
  • София
Намерих си яке за дъжд! Шушляково, с две лица - ярко синьо и светло сиво. Погледнах, че марката е за голф и много скъпа. И аз го взех скъпо - 10 лв. Mr. Green
Мързи ме да снимам, но е нещо подобно: https://www.bike24.com/i/p/2/2/94022_01_d.jpg
От Манията.

Завидях  bouquet bouquet Страхотно е,аз от сума ти време си търся нещо такова и все на камък. С кеф да си го носиш Wink

# 191
Това не е нормално :Х , споделям анонимно мисля,че е нормално , а и необходимо да се чуе и другата страна
Права си не е нормално,но клиентелата ви е много разнородна.
Не знам колко са собствениците на мъпетите,но едва ли ще посмееш да кажеш на шефовете да инструктират персонала ДА маркирате абсолютно всички закупени стоки и да давате касов бон,не само при поискване.В тази верига едва ли се маркират 10% от продажбите.Същото се отнася и за ''шик-шик''+че удрят в кантара.

# 192
Здравейте, аз вчера все пак се вдигнах и отидох до ЗЗ Плд, че ми трябва цял бански.Намерих един, който ще ме свърши работа, но много посредствен избор, не очаквах точно това.... банските -почти няма нови, едно време съм намирала по 10 комплекта чисто нови наведнъж, сега трябва да ровиш, да комбинираш горнища и долнища... абе и там работата все по-зле става, обувките демоде и скъпи, дрехите като за разпродажба --- а сега се води зареждане все още....

# 193
  • о`майна лунна нощ е
От Манията.

Влюбена съм! Ако знаеш от колко много време търся такова мой размер. 90% от дрехите ми близките два месеца са тематично свързани с колелото - блузи, клинове със светлоотразителни елементи, шапки ... Якенце ми липсва жестоко Sad  Cry Честито да ти е! Страхотно попадение!

# 194
  • София/Севлиево
Аз вчера случайно посетих магазин от веригата Мъпед Маг, намиращ се на бул. Стамболийски,малко след сградата на Върховния административен съд.Много ми хареса-голям, светъл,просторен,добре подреден, с много любезни продавачки.Беше втори ден след зареждане,цените на килограм,поносими, май най-високата беше 26 лв.Взех си няколко неща,в това число и сандали,които се оказаха чисто нови и съм доволна.С удоволствие бих се върнала там отново.

Общи условия

Активация на акаунт