Предстои ми инсеминация -тема 22

• 48 126
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Ани, успех! Дано редукцията да е успешна и да не окаже влияние на ембрионите, които ще останат. Къде ще я правиш?

# 136
  • София
Е, как ще задържи 4 бебета, как се доносва такава бременност!? Отговорните лекари и родители правят редукция разбира се. Риск има, но раждането на недоносено бебе е ужасно преживяване за семейството, а здравето и психо-физическото развитие на такива деца са неясни и е въпрос на късмет да няма увреждания, въпреки напредналите неонатални грижи. То две е трудно да се износят, за много жени е и невъзможно, та четири...това да не е котка.

# 137
Именно. Точно затова не разбирам пожеланията за добри новини.

Мога само да съчувствам за ужасното преживяване да трябва да се разделиш с част от здрави и добре развиващи се бебета.

Аз не знам как бих го преживяла. Затова предпочитам да си мълча.

Затова и много рядко пиша в тези теми. Съветите са безсмислени, защото битките и болките, на всеки са си лични. Състоянието и особеностите на организма също са различни. Обсъжданията на колко спукани и колко неспукани фоликули на някой нещо са му правили също от моя гледна точка са безсмислени, защото не водят до нищо полезно. Както и обсъждането на терапиите, предписани на този или на онзи. Не вярвам на форумски съвети. Имам си лекари за това.

Но явно на някого тези неща помагат по някакъв начин, иначе нямаше да съществуват хилядите страници теми /от моя гледна точка със смислена информация не повече от 5% от тях/.

Както и да е. Бъдете щастливи!

# 138
  • Plovdiv
Влезна да кажеш това ли? В смисъл никой нито те кара да четеш, нито да споделяш. По такива форуми момичетата си оказват подкрепа, търсят съвети и информация, която не винаги могат да получат от доктора си. Не си попадала явно на некомпетентни лекари и дано не попадаш, но ако не беше форума до сега щях да си тъна в заблуда, че ме лекуват адекватно и че нищо ми няма.

А добрите новини, които чакаме са, всичко да е наред с Аничка и ембриончетата, които оставят. Аз се надявам на добрите новини от всяка една пишеща.

Аничка, стискам палци всичко да мине възможно най-леко и възможно най-бързо да забравиш целия ужас и да се радваш на една спокойна бременност до термин.

# 139
  • София
Аничка, всичко ще бъде наред!!! Hug
Дано и ние скоро имаме късмет Cry

# 140
  • Plovdiv
Щастливка, ще огрее слънце и за нас, няма начин

# 141
Еххххй Simple Smile всяка болка за всеки е различна така си е...няма да коментирам как боли да знаеш, че отиваш да махнеш бебе, което си чакал с години...но повече ще боли ако загубя отново всичките, защото не съм имала силата да запазя поне едничко... аз не съм безчувствена и знам какво ме очаква...но се моля...просто се моля нещата да се развият по възможно най-добрия начин, както за моето здраве така и за здравето на поне едно съкровище тупкащо в мен...
Фоликулите ми бяха спукани и на двете процедури. Първия път забременях с близнаци от 3 спукани ф, а втория с четиризнаци от 5 спукани ф. Това ми е било писано..това е станало...и във вторник пак ще стане както трябва да става Simple Smile
Благодаря на всиииички, които ме подкрепят...думите ви винаги ме успокояват... ТРЯБВА ДА СМЕ БЛАГОДАРНИ, ЧЕ СЕ ИМАМЕ ЕДНА ДРУГА...нищо че не сме се виждали Simple Smile :*

# 142
Еххххй Simple Smile всяка болка за всеки е различна така си е...няма да коментирам как боли да знаеш, че отиваш да махнеш бебе, което си чакал с години...но повече ще боли ако загубя отново всичките, защото не съм имала силата да запазя поне едничко... аз не съм безчувствена и знам какво ме очаква...но се моля...просто се моля нещата да се развият по възможно най-добрия начин, както за моето здраве така и за здравето на поне едно съкровище тупкащо в мен...
Фоликулите ми бяха спукани и на двете процедури. Първия път забременях с близнаци от 3 спукани ф, а втория с четиризнаци от 5 спукани ф. Това ми е било писано..това е станало...и във вторник пак ще стане както трябва да става Simple Smile
Благодаря на всиииички, които ме подкрепят...думите ви винаги ме успокояват... ТРЯБВА ДА СМЕ БЛАГОДАРНИ, ЧЕ СЕ ИМАМЕ ЕДНА ДРУГА...нищо че не сме се виждали Simple Smile :*
[/quo
всичко ще е наред миличка сигурна съм,имаш цялата ни подкрепа,знам,че ти е напрегнато,но си мисли само хубави неща,а за виждането много ще е хубаво някой ден да се видим всички и да се посмеем с бебоците ни Hug

# 143
Мацки, пожелавам ви да продължавате да се "подкрепяте"! И успех на всички!

И, да, можете да сте сигурни, че няма да вляза за да плещя глупости или да "споделям" какво точно са ми правили, защото продължавам да твърдя, че това не само не е полезно, а пречи.

Когато попаднете на некадърни лекари - просто ги сменяте. Писането и питането във форуми, освен да внася параноя и да носи фалшиво самочувствие на големи разбирачки, друго няма да ви донесе.

Но пак казвам, ако ви е полезно - продължавайте да се "подкрепяте".

Аз ще продължа да разчитам на лекарите си и ще продължа да не влизам както тук, така и в другите спамо-чат теми от този вид. И ще продължавам да разчитам на подкрепата на близките и приятелите си, вместо на форумки от всякакъв вид Simple Smile

А Аничка със или без моята подкрепа, ще се изправи сама пред изпитанието си и сама ще изживее болката си. След това, дано Бог е с нея и всичко да се нареди, но хубаво е да сподели кой точно лекар два пъти я накара да се изправи пред едно и също безумно трудно нещо, като това да избира кое дете да живее и кое да умре. Виж това, е полезно, защото никоя друга не би трябвало да отиде при такъв човек.

Останалото е просто една обикновена самозаблуда и воайорство /до голяма степен/.

# 144
А аз не разбирам какъв ти е проблема...явно прекалено си се озлобила вече...ако не ти допадаме просто не ни чети и не пиши...нищо не ту дава право да се намесваш дали е правилно или не това, че споделяме...никой до сега не е накарал друг да отиде и да направи нещо си защото на него му е помогнало...няма смисъл от думите ти и не знам защо прецени, че ще е добре за нас да ги напишеш тези неща

# 145
Мацки, пожелавам ви да продължавате да се "подкрепяте"! И успех на всички!

И, да, можете да сте сигурни, че няма да вляза за да плещя глупости или да "споделям" какво точно са ми правили, защото продължавам да твърдя, че това не само не е полезно, а пречи.

Когато попаднете на некадърни лекари - просто ги сменяте. Писането и питането във форуми, освен да внася параноя и да носи фалшиво самочувствие на големи разбирачки, друго няма да ви донесе.

Но пак казвам, ако ви е полезно - продължавайте да се "подкрепяте".

Аз ще продължа да разчитам на лекарите си и ще продължа да не влизам както тук, така и в другите спамо-чат теми от този вид. И ще продължавам да разчитам на подкрепата на близките и приятелите си, вместо на форумки от всякакъв вид Simple Smile

А Аничка със или без моята подкрепа, ще се изправи сама пред изпитанието си и сама ще изживее болката си. След това, дано Бог е с нея и всичко да се нареди, но хубаво е да сподели кой точно лекар два пъти я накара да се изправи пред едно и също безумно трудно нещо, като това да избира кое дете да живее и кое да умре. Виж това, е полезно, защото никоя друга не би трябвало да отиде при такъв човек.

Останалото е просто една обикновена самозаблуда и воайорство /до голяма степен/.
[/quotАма ти явно наистина си много озлобена,никой не ти е искал мнението да се изказваш,направо не мога да повярвам какви хора има

# 146
  • София
Аничка, точно така е миличка, какво трябва да стане, ще стане!!! Стискам ти много палчета и те мисля, нищо че не се познаваме! Heart Eyes

Момичета, аз толкова се радвам, че ви има. Веднага щом има нещо ново - влизам и пиша. Когато имам нещо да питам - влизам и питам. Толкова много ми помагате! Hug

А, иначе който не иска ...да не пише, разбира се. Това е личен избор и не виждам защо някой трябва да дойде и да внесе смут в темичката ни! Close

# 147
Момичета аз тотално откачих май,дано теста вчера не е показал истината,пак ме наболява корема като преди цикъл,но не така силно и въобразявам ли си не знам,но устата ми се пълни със слюнка все едно ми се гади,въпреки,че и  при цикал повръщам понякога,но като ми дойде,а не преди него,хайде вече да идва петък да разбера какво става #Crazy

# 148
Не мисля, че тук се говорят/пишат глупости. Вярно, форумът не е клиника, нито лекар. Никой не препоръчва не никого назначените за него подходи, процедури и медикаменти. Тук сме се събрали хора, обединени от донякъде обща съдба, обща борба и кауза. До голяма степен имаме сходни страхове, сходни радости и разочерования. Споделянето е по-скоро за психическа утеха, подкрепяме се взаимно и това ни дава сили занапред. В групата се завързват приятелства, които в известен смисъл наподобяват тези в реалния живот. Понякога тук намираме подкрепа , която нямаме навън. Всяка си има лекар и екип, на който се е доверила и чиито препоръки следва. Това няма нищо общо с форума. Никой не е задържан на сила тук . Ако не  намира смисъл в четене и писане няма нужда да го прави. Надявам се, че тонът ми не е бил прекаленно остър и не съм засегнала никой!
Аничка, къде ще е редукцията?

# 149
  • София
Момичета аз тотално откачих май,дано теста вчера не е показал истината,пак ме наболява корема като преди цикъл,но не така силно и въобразявам ли си не знам,но устата ми се пълни със слюнка все едно ми се гади,въпреки,че и  при цикал повръщам понякога,но като ми дойде,а не преди него,хайде вече да идва петък да разбера какво става #Crazy

Слънце, защо не пуснеш един кръвен и да се успокоиш... Hug bouquet

Общи условия

Активация на акаунт