Предстои ми инсеминация -тема 22

• 48 137
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
В Света София, Поли. При др. Мазнейкова

# 151
Таня, като те гледам, с тия триста петдесет и кусур коментара, ама хич не си писала м... странна е човешката природа. Да се дразниш, че другите се разбират и коментират, това е сериозен вътрешно личностен проблем. Ама както и да е. Аничка, не бих искала да съм на твое място, ама ужаааасно много стискам палци всичко да е ок. А за чакащите стиснати палчета от мен. Чакам ви двете чертички.

# 152
Момичета аз тотално откачих май,дано теста вчера не е показал истината,пак ме наболява корема като преди цикъл,но не така силно и въобразявам ли си не знам,но устата ми се пълни със слюнка все едно ми се гади,въпреки,че и  при цикал повръщам понякога,но като ми дойде,а не преди него,хайде вече да идва петък да разбера какво става #Crazy

Слънце, защо не пуснеш един кръвен и да се успокоиш... Hug bouquet
благодаря ти мила,ами мисля да изчакам до петък,тогава ми каза доки така или иначе останаха 2 дни,а аз съм на работа днес и утре,та поне времето ще ми мине бързо,но все пак си мрънкам и си мисля разни неща,хихи

# 153
Еее, ще чакам със стиснати палци до петък Simple Smile

# 154
 Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Еее, ще чакам със стиснати палци до петък Simple Smile

# 155
Еее еее дано този път е успешенн.Стискам палци ♡У

# 156
Еее еее дано този път е успешенн.Стискам палци ♡У
а дано Heart Eyes

# 157
Полинко, миличка, много съжалявам, че преживяваш такова нещо! Знам, че болката е огромна, но не прехвърляй товара върху себе си, ние не сме и не можем да бъдем перфектни и правим грешки...Имам близка приятелка, която загуби бебчето си в много късна седмица по същата причина. Изпитваше същите емоции като теб и много трудно го преживя, трябваше й време, но втория път взе всички мерки и вече гушка един голям бузан. Споделям това искам да ти кажа, че за съжаление това се случва и няма виновни и да ти вдъхна малко кураж и сили! Прегръщам те силно!

Весе и на неспукан има  +++ Wink

еее😻еее, още малко търпение, дано да се възнагради с успех Simple Smile

Положителни тестчета на всички момичета!

# 158
Здравейте момичета Simple Smile
Аз имам въпрос към тези които са с мъжки фактор.Колко % подвижни сперматозоиди са спермограмите на половинките ви.Ние сме с 19% само и мн се чудя дали да продължавам с инсеминациите или директно към инвитрото да се насоча.Сигурно ще направя още една де,ама.....

# 159
Полинко, миличка, много съжалявам, че преживяваш такова нещо! Знам, че болката е огромна, но не прехвърляй товара върху себе си, ние не сме и не можем да бъдем перфектни и правим грешки...Имам близка приятелка, която загуби бебчето си в много късна седмица по същата причина. Изпитваше същите емоции като теб и много трудно го преживя, трябваше й време, но втория път взе всички мерки и вече гушка един голям бузан. Споделям това искам да ти кажа, че за съжаление това се случва и няма виновни и да ти вдъхна малко кураж и сили! Прегръщам те силно!

еее😻еее, още малко търпение, дано да се възнагради с успех Simple Smile

Благодаря ти миличка!
В момента мисля, че никога няма да го преодолея и никога няма да ми мине. Ако беше нещо друго, нещо извън моя контрол щеше да е друго. Ако се беше алучило , въпреки терапията пак щеше да е друго. Не знам ден ли е нощт ли е сънувам ли или съм будна. Всичко правя механично и нищо не ми минава през съзнанието. Не знам изобщо как ще се събера и как ще продължа....

# 160
Здравейте момичета Simple Smile
Аз имам въпрос към тези които са с мъжки фактор.Колко % подвижни сперматозоиди са спермограмите на половинките ви.Ние сме с 19% само и мн се чудя дали да продължавам с инсеминациите или директно към инвитрото да се насоча.Сигурно ще направя още една де,ама.....
При нас са 25% след обработка и двата пъти бяха 85%

# 161
Аничка, чакаме те с добри новини след София  Hug

Поли, не си го причинявай, не се натоварвай с излишни самообвинения, иначе като дойде ред за второто бебче до абитуриентската все ще се чувсташ виновна за всичко, това в кръга на шегата. Някои неща просто се случват, някои забременяват "от въздуха", но пък имат други проблеми, горе главата, всичко ще се нареди, така е трябвало да стане  Hug Hug Hug

# 162

Freedom благодаря ти  Hug bouquet
Аз съм 6 ден след инсе и нещо започнах да губя търпение Laughing  имам леко придръпване, ту от ляво, ту от дясно- май май ще ходя другата седмица на кръвен  animal037

# 163
  • София
Ейй Весе чакаййй! Laughing Crazy

Аз пък нямам нищо, нито придърпвания, нито болки, нито гърди..., нищо Sad

# 164
Щaстливка , BeceTooo еее😻еее не търсете симптоми момичета , това е много изнервящо , ето при мене още няма такива само едни тъпи болки в корема и те са съвсем за малко Simple Smile
Ще стискам палци за всички ви  Hug
Аничка всичко ще бъде на ред , виж колко момичета се молим за тебе и твоите точки Simple Smile
Poly84 много искам да ти кажа нещо окуражаващо , но не знам какво . Знам че не е същото но на мене ми подейства много добре новия опит след биохимичната . Така е трябвало да стане но твойто бебче те чака някаде там горе . Моят съвет е да се отърсиш от неуспеха започнеш и  нов опит колкото се може по бързо  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт