Предстои ми инсеминация -тема 22

• 48 185
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Аз не смея да се зарадвам,тъй като нямам симтоми освен гърдите.Притеснена съм,моля се да не е извънматочна,абе всякакви месли ме минават през главата.
Вие кас сте Щастливка Аничка Веси Поли
Лоли ще успееш момиче само време е нужно...
Благодаря ви от сърце ♡♥♡
Мария точно днес си мислех за теб, дали тези дни няма да ни изненадаш  Mr. Green
Честито bouquet избий си всички лоши мисли от главата!
Аз редовно ви чета  Whistling иначе съм горе-долу добре. Боря се с повръщането  Sick Sick
Лоли недей да униваш, винаги бъди позитивна и нещата ще се наредят  Hug
Поли , чакаме и от теб хубави новини скоро време

# 571
Мария, браво! Честито и от мен!  Hug
Пожелавам ти лека бременност и много щастливи мигове!

# 572
Благодаря ви момичета  Hug

# 573
Мария, ужасно се зарадвах за тебе, сигурна съм,че всичко ще е наред, отсега нататък само позитивни мисли и да не забравяш да пишеш тук, ей! Wink Laughing

# 574
Как няма да пиша,та вие толкова сте ми помогнали.Вие сте ми като учителки хихихи
Благодаря ви от сърце, и дано всяка живот и здраве гушне своето богатство...
Ема стискам палциии.Кога ти е теста?

# 575
Здравейте момичета , аз не пиша отдавна , но ви чета Simple Smile
Мария честита бременност , зарадвай и се не се тормози с глупости , имаш много хубаво ЧХГ (за извънматочна се говори при ниско и не добре покачващо се чхг , така че се успокой)

Момичета моля се за всички ви , бъдете позитивни и вярвайте защото рано или късно ще гушкаме бебоци всички Simple Smile

# 576
Как няма да пиша,та вие толкова сте ми помогнали.Вие сте ми като учителки хихихи
Благодаря ви от сърце, и дано всяка живот и здраве гушне своето богатство...
Ема стискам палциии.Кога ти е теста?
Мария, има доста време до моя тест. Ще го пусна на 12-ти или 13-ти. Ти на кой ден от инсето го пусна, аз мислех, че ще изчакаш до 05.06 Simple Smile

# 577
Аз съм добре милички. Преди малко бяхме на лекар и всичко е наред. Бебчовци се развиват много добре. Края на месеца ще ходим в София за фатална морфология и се надявам там да ни кажат пола. Вече съм в петия месец, коремчо расте упорито и така.. имах малък стрес, че имах кървене преди две седмици, но всичко беше нормално. Явно е било от редукцията...

# 578
Аз съм добре милички. Преди малко бяхме на лекар и всичко е наред. Бебчовци се развиват много добре. Края на месеца ще ходим в София за фатална морфология и се надявам там да ни кажат пола. Вече съм в петия месец, коремчо расте упорито и така.. имах малък стрес, че имах кървене преди две седмици, но всичко беше нормално. Явно е било от редукцията...

Браво Аничка! Нека всичко да е наред до термин! Стискам палци и на всички други бременелки!

# 579
Mariq.kirilova, честито! Пожелавам ти успех до края.

Ани, много си напреднала вече. Радвам се, че всичко се развива добре при теб.

Успех и на останалите момичета. bouquet

# 580
Mariq.kirilova, честито! Пожелавам ти успех до края.

Ани, много си напреднала вече. Радвам се, че всичко се развива добре при теб.

Успех и на останалите момичета. bouquet

И ти много си напреднала миличка, бравоооо! Хайде, не остана! Да не забравиш да ни се похвалиш, като се появи малкият принц!  bouquet

# 581
Мерси, Поли.  Hug

# 582
Здравейте момичета, не пиша, но когато мога ви чета. Мария, честито, много се зарадвах за теб! Аничка, браво на вас, без притеснения повее Hug Успех на всички!

# 583
Здравейте, момичета. Имам цяла седмица до теста, но от вчера гърдите спряха да ме болят и вече не са напрегнати. Реално, ако не слагах Утрогестан и Дуфастон днес би ми дошло.Чувствам се зле при мисълта, че пак може да не се получи. Това, че гърдите вече не ме болят не е хубав признак, нали? Confused

# 584
  • София
Ema_P, не го мисли.  bouquet Аз нямах абсолютно никакви симптоми. Ама никакви и накрая  EFP Бъди спокойна и всичко ще се нареди!!! Чакаме с нетърпение да кажеш резултата.  Hug

А Дилек  е много права!  bouquet Не бива да има отчайване. Рано или късно...всички ще гушкаме бебоци.  ylinfant newsm32 pacifier

От все сърце желая късмет на всички!  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт