♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 36

• 80 810
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Ренка Hug Heart Eyes  Много ти благодаря за превода на песента! bouquet

Жани, да, в сряда ще излъчат последен епизод на Статуса.

Що тъй КС е с една позиция надолу? ooooh! Naughty Crossing Arms

# 676
Ваня,Нежи,благодаря ви за отговорите!

# 677
  • Враца
Момичета,защо е премахната 42 серия на Любов под наем из руските сайтове(със субтитрите)?В бокса я има,но мноооого ми насича и се изнервям така гласа чувам ,а превода след 5 мин.се появява.Ако някой знае от къде мога да я гледам и не е свалена още ще съм ви благодарна.

И да питам Статуса с 40 епизод и финал,така ли?Имам да наваксвам...

Скрит текст:
И нещо забавно да споделя.Събота вечер бяхме на село и понеже там няма кво друго да се гледа,гледаме Шоуто на канала.На единия скеч чувам познати гласове...говори се на турски и точно момента,в който Дефне обясняваше на някого,че баба и имала захарна болест и високо кръвно.В първия момент реших,че ми се причуват вече гласовете им навсякъде,но после и мелодийката на сериала пуснаха и щях да падна от стола...Много ми стана хубаво,че са решили точно пък нашия филм да си пуснат.Ще потърся линк,ако качват миналите предавания...

http://bigcinema.tv/series/lyubov-naprokat-kiralik-ask.html

Отдолу на екрана са изредени сериите и със стрелката си намери твоята  Hug
Видях, че са ти отговорили, но запази си този линк - винаги можеш да намериш сериите с руски субтитри, а има и много други сериали преведени  Hug

# 678
# 679
Благодаря за фрага , момичета! bouquet

Мнооого обещаващ! newsm68 newsm

Има какво да прави Йомер с Дефне на 3-ят етаж.
Харесва как Дефне гушна Йомер отзад. Crazy

Или ще садят цветя в градината! Joy Joy Joy

И нещо на куп!!!

Последна редакция: вт, 26 апр 2016, 00:00 от alex_94

# 680
# 681
И нещо забавно да споделя.Събота вечер бяхме на село и понеже там няма кво друго да се гледа,гледаме Шоуто на канала.На единия скеч чувам познати гласове...говори се на турски и точно момента,в който Дефне обясняваше на някого,че баба и имала захарна болест и високо кръвно.В първия момент реших,че ми се причуват вече гласовете им навсякъде,но после и мелодийката на сериала пуснаха и щях да падна от стола...Много ми стана хубаво,че са решили точно пък нашия филм да си пуснат.Ще потърся линк,ако качват миналите предавания...

http://bnt.bg/predavanyia/shouto-na-kanala/shouto-na-kanala-23-april-2016 -около 30тата мин. - епизод 1 на "Любов под наем"..  hahaha hahaha hahaha hahaha Дефне първо обяснява на хазяина защо брат й не е платил наема, колко е зле баба й.. после с Нихан в ресторанта, нашата както винаги окъсняла, лигави се с шефа си, а за капак и Синан Ризотото се чува накрая...  Joy Joy Joy

# 682
  • Враца
Дефне май ще следва съвета на Исо с този шанс за Гало.

hahaha hahaha hahaha

# 683
# 684
Изгледах еп.27 на КС Whistling  Значи като за начало ми иде да напердаша влюбения салак Туфан Twisted Evil  След това - мекотелото Озан Twisted Evil  и за десерт - аптала Зейнеп Twisted Evil   То бива бива да си прост, но тези тримата, хеле пък Зиза ooooh!  избиха рибата Naughty

Туфан - що си мисли, че ако Емир убие Кемал, то той ще заеме мястото му в сърцето на Асу? ooooh!  Не знае ли, че Козджуолу са маниаци на тема любов и севгилита Mr. Green

Озан - толкова лесно да бива манипулиран ooooh!  Саксиено цвете ooooh! По-скоро е като отровен бръшлян ooooh!  С глупостта си само вреди на Нихан - единственият човек, който се жертва заради него! Неблагодарник! Ще предава сестра си! ooooh!  Същински Каин ooooh!

Зейнеп - ей тук вече прекалиха сценаристите Naughty  Овцата Зиза тръгнала да си спасява кожата и видиш ли ще предаде брат си в замяна ooooh!  Ама, шматко тъпа, с кой акъл тръгваш да казваш на Емир, че детето може да е негово, щом се страхуваш, че той може да убие теб и бебето? Какво щеше да стане ако си беше затраяла и да каже на всички, че детето е от оня льольо мъжа й Crossing Arms  А, да - сюжетът нямаше да се завърти тъй чудно Mr. Green

Ефсане също ме дразни Crossing Arms  Гадна доносничка Naughty  Чудя се как тъй и Салих се появи Crazy 

Сега след като профилите на Зеррин са били хакнати и е изтекла информация за предстоящите епизоди, сценаристите да измислят нещо ново, но правдоподобно! Naughty
Емир много иска да убие Кемал, снайперист наел, ама по не знам си какви причини кахраманът Кемо ще оживее Whistling Направо сериалът отива в жанр фантастика вече Mr. Green
Още не мога да повярвам, че Емир ще разреши на Нихан да прекара една нощ с Кемал. Може да й е позволил да говори с него час, да постави охрана, но да ги остави насаме за толкова дългово Crazy Ухаа Whistling Ей ни пак във фантастиката ooooh! Mr. Green

И за финал на тазвечерните ми мисли Laughing  Мисля си, че Емир ще се привърже към детето на Зейнеп. Ще го заобича по свой си начин Crazy но едва ли ще го признае за свой собствен син. Пък и нали балъка Озан ще му е официален татко Mr. Green  Що ще са му на детето двама бащи - хвани единия, удари другия Whistling

# 685
Добро утро! bouquet bouquet bouquet

Ей, няма мира нашето момче! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Barış Arduç'un çapkınlık gecesi

http://www.haberturk.com/magazin/herkes-bunu-konusuyor/haber/123 … -capkinlik-gecesi

http://www.gercekgundem.com/magazin/204507/baris-arducun-capkinl … 8KUH20ZJY.twitter

Наградата , която получава Елчин

Наградата за сериала

Последна редакция: вт, 26 апр 2016, 10:15 от alex_94

# 686
Добро утро! bouquet bouquet bouquet

Ей, няма мира нашето момче! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Barış Arduç'un çapkınlık gecesi

http://www.haberturk.com/magazin/herkes-bunu-konusuyor/haber/123 … -capkinlik-gecesi

http://www.gercekgundem.com/magazin/204507/baris-arducun-capkinl … 8KUH20ZJY.twitter

Скрит текст:
Наградата , която получава Елчин

Наградата за сериала

Здравейте,не съм от редовно пишещите,но редовно ви чета,може ли превод на статията с две думи,благодаря  Peace

# 687
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет момичета  Hug Hug Hug
Ухааа чеден фраг са ни пуснали  Crazy Crazy Crazy
ще се нагледаме на Цуфани от ДефМерите този петък  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Алексче    Hug Heart Eyes
като гледам тези цветя, дето в предни снимки от Дефа ги разнасяше като котка-котенцата  Laughing си мисля, че ще учи Йомер на нов занаят - градинар  Mr. Green Mr. Green ей така ... за всеки случай  hahaha hahaha hahaha че ако фалира Пасионис ....  Rolling Eyes да може да си гледа жената   Joy Joy Joy

Тази Гало на к`во се надява, че не разбрах  ooooh! ooooh! ooooh!
мислела че има шанс с Йомер  newsm78 newsm78 newsm78
еййй витае из облаците това момиче .... и това си е  Naughty
с какво и показа Йомер, че може да има нещо между тях  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes като кратко и ясно й каза, че е важна за него само като приятел и ще й бъде такъв  yes пък тя вече реши че ще се годява за него  smile3515
айде да си хваща и да си отива в Америката да си докато на Дефа не й се изпарило търпението
Скрит текст:
Благодаря за фрага , момичета! bouquet

Мнооого обещаващ! newsm68 newsm

Има какво да прави Йомер с Дефне на 3-ят етаж.
Харесва как Дефне гушна Йомер отзад. Crazy
Или ще садят цветя в градината! Joy Joy Joy

Скрит текст:
И нещо на куп!!!

# 688
  • Бургас
Този път май ще има хубави целувки!!! Blush

# 689
В Туитър масово публикуват тази снимка като отговор на Баръш, че е прекарал една нощ в разврат! Mr. Green

Давайте, давайте, лоша реклама няма! Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт