"Част от мен" тема 3

• 76 747
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Лукреция,много благодаря  bouquet

# 76
Здравейте момичета  Hug
Не искам да коментирам повече забременяването на Дафа. Толкова сме писали преди по този въпрос, че нищо нова не мога да кажа. Но бременна или не Дафа си е Дафа.....Тя си иска Кахраман и това е....Няма да се спре пред нищо, за да го притежава.....и да бъде Йорукхан.
Джоли
Скрит текст:
епизода за който говориш е страхотен. Такава игра направиха Йозджан и Хатидже.........
За епизода от петък - Ибрахим - бандит, лежал в затвора....но няма да причини нищо на бременна жена докато детето не се роди. А какво да говорим за русите ведми....Жени...готови са да убият неродено дете и майката, само да задоволят собствените си амбиции. Нямам думи.....

ПП
Джоли и ние много се чудехме - разликата между децата е няколко месеца...А във втори сезон дъщерята на Дафа е като едногодишно дете, а Топрак - на 3-4 години. Топрак не отговаряше на възрастта си....Отново е за нуждите на сценария, колкото и да звучи банално. Едже я дават само когато я хранят и да е казала 2-3 думи. Докато Топрак е главния герой......

# 77
Може би пък сценаристите не са толкова лоши и с детето на Дафне са искали да ни покажат/ както писаха и преди мен / че с или без дете лошия човек си е лош и че така мечтаното майчинство не е променило Дафне,че тя не пожела да приеме чуждото дете и даже желаеше смъртта му докато Елиф.....

Скрит текст:
приема нейното и го отглежда

# 78
# 79

Последна редакция: сб, 16 апр 2016, 22:51 от Лукреция

# 80
# 81
Може би пък сценаристите не са толкова лоши и с детето на Дафне са искали да ни покажат/ както писаха и преди мен / че с или без дете лошия човек си е лош и че така мечтаното майчинство не е променило Дафне,че тя не пожела да приеме чуждото дете и даже желаеше смъртта му докато Елиф.....

Скрит текст:
приема нейното и го отглежда

Не знам дали са лоши или добри, но направиха много абсурдни неща...много повторения на случки. Има моменти в които направо се забатачват. Рейтинга като започне да пада се вземаха в ръце, след това отново я карат по турски....И основното беше че не си четяха сценария, разчитайки може би, че зрителите не помнят какво са гледали преди....А сериала като сюжет е много по-добър от много други сериали, които продължават да се снимат. Но на Йозджан му писна и каза bitti като съкратиха сериала с 2 епизода в последния момент.

А Дафа има една реплика, че обича повече Кахраман от дъщеря си...
В сърцето на една жена и майка има място и за детето й и за мъжа, когото обича. И няма как една майка, да каже, че обича детето си по-малко....особено ако това дете е чакано години.....

# 82

Пожелавам един хубав, слънчев ден на всички, които пишете в тази тема!

# 83
Здравейте момичета  Hug
Приятен слънчев пролетен ден на всички  Flowers Sunflower
Лу твоето кафе ще го оставя за след обяд, защото в другата тема вече пих за сутринта...Казват, че студеното кафе ни предпазва от бръчки  Grinning
Джоли днес пътува - пожелавам й приятен път и незабравими моменти с нейното малко слънчице.
А утре вечер драмата в Част от мен продължава. Разделяй и владей - това е мотото в живота на Дафа. Ако някой й пречи ще го убие и ще го отстрани от пътя си преследвайки основната цел -да притежава Кахраман.... Какво да прави с живота си, ако Кахраман не е до нея.
За всички които харесват Кахраман целувки от Ози....

özcan deniz bir dudaktan

https://youtu.be/0lvshn6Bn4o

# 84
Здравейте момичета  Hug
Приятен слънчев пролетен ден на всички  Flowers Sunflower
Лу твоето кафе ще го оставя за след обяд, защото в другата тема вече пих за сутринта...Казват, че студеното кафе ни предпазва от бръчки  Grinning
Джоли днес пътува - пожелавам й приятен път и незабравими моменти с нейното малко слънчице.
А утре вечер драмата в Част от мен продължава. Разделяй и владей - това е мотото в живота на Дафа. Ако някой й пречи ще го убие и ще го отстрани от пътя си преследвайки основната цел -да притежава Кахраман.... Какво да прави с живота си, ако Кахраман не е до нея.
За всички които харесват Кахраман целувки от Ози....

özcan deniz bir dudaktan

https://youtu.be/0lvshn6Bn4o

Лелееееее, побъркахте ме от новини, музика, клипове! Днес е неделя - за мен ден за мързелуване! А както казват учениците, за да съм в час трябва и да чета! smile3532
Благодаря на всички Вас, които осмисляте в голяма степен живота ми! newsm51 love001

# 85
Лу няма време за почивка.....

Един клип с предстоящи моменти..които ще гледаме през следващата седмица....

kahraman& Elif ♥♪ Yalan Dunya ♥♪ عمران & رفيف. لعبة القد ر♥♪

https://youtu.be/RPAi3IZgR6s?list=RDkxfieaFwc8s

# 86

НАЙ-ПОСЛЕ ЦЕЛУНА ЛЮБИМАТА ЖЕНА!

# 87
  • Плевен / София

не може голяма любов без целувка.... Naughty

# 88
Скрит текст:

Той нали по-късно ще каже, че за това се бил оженил за нея - да я целува, когато иска  Grinning Grinning Grinning Grinning
Мисля, че това не е по сценарии, а Ози  сложи думите в устата на Кахраман  Thinking

# 89
Любим момент  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дефне никога няма да стане добра.Като има вкъщи свекърва като Каймет и майка като включим.

Общи условия

Активация на акаунт