"Част от мен" тема 3

• 76 728
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Има пусната нова тема Част от мен на Irena 28! Сега вече ще се объркаме тотално! В тази тема, още в резюмето, има допуснати съществени грешки. Май Irena28 не е гледала сериала до този момент! newsm78 newsm12 smile3513,
Отговор на Irena28 до мен: "Незнам на каква ми се правиш ама ти казах , че ги копирам от интернет ????!!!!". Ох и пак има правописна грешка!

# 676
Привет на всички  wavey
Честит празник на медицинските сестри - уважавам професията им и пожелавам на всички, които са се заели с тази нелека професия  здраве и да бъдат наистина като сестри.
Да не бъдат като Мюжгян такава, каквато е в момента. Да продават душите си за пари....

# 677
Благодаря за пожеланията по случай Деня на медицинската сестра.
Знам че не са лично но пък аз ви благодаря
Сега за серията снощи-ами нито на Кахраман вярват близките му ,нито на Елиф вярват хората около нея.Всички са срещу тях.
При Елиф сякаш забелязвам някаква съчувствие у колежката дето се грижи за нея/забравих и името/.Момичето има смелост да се репчи на Махсуд но явно не смее да и помогне ,явно е следена внимателно и се страхува
Дафне атакува крепостта отвътре,чрез Зия.Усеща че човека е добродушен,а и факта че се скри от него  това което е вършила Дафне преди сега работи в нейна полза.Нормално е човека да я предпочете като партньорка ,като жена за сина си.Мисли си че я познава все пак дълго време е живяла в къщата им ,ще бъде майка на едно от децата на сина му ,сега се грижи и за другото-това за Зия е повече от достатъчно

# 678
Малко музика и песни!

# 679
# 680
По обед съм винаги с настроение!

# 681
Здравейте Simple Smile
Искам да ви попитам след колко време ще се срещнат Елиф и Кахраман?
Отговорете ми в скрит текст

# 682
# 683
Скрит текст:
Здравейте Simple Smile

Скрит текст:
На края на 34, началото на 35 оригинален турски епизод. На празника по обрязването на Топрак, Максуд ще доведе Елиф в имението, т.к. тя е един от собствениците на Йорукханхолдинг.

# 684
# 685
Къде изчезна Халил ?

# 686
Пригответе се да ходим на рожден ден на 19.05.2016г., на Йозджан Дениз /роден на 19.05.1972г./! newsm44 rotfImbo smile3525

# 687

В Хатай, там го прати Зия бей, а иначе е продължил да се снима в друг сериал.

# 688
Здравейте Simple Smile
Скрит текст:
В края на първи сезон. Остават още 3 оригинални епизода. Сиреч следващата седмица.....

# 689
Благодаря за пожеланията по случай Деня на медицинската сестра.
Знам че не са лично но пък аз ви благодаря
Сега за серията снощи-ами нито на Кахраман вярват близките му ,нито на Елиф вярват хората около нея.Всички са срещу тях.
При Елиф сякаш забелязвам някаква съчувствие у колежката дето се грижи за нея/забравих и името/.Момичето има смелост да се репчи на Махсуд но явно не смее да и помогне ,явно е следена внимателно и се страхува
Дафне атакува крепостта отвътре,чрез Зия.Усеща че човека е добродушен,а и факта че се скри от него  това което е вършила Дафне преди сега работи в нейна полза.Нормално е човека да я предпочете като партньорка ,като жена за сина си.Мисли си че я познава все пак дълго време е живяла в къщата им ,ще бъде майка на едно от децата на сина му ,сега се грижи и за другото-това за Зия е повече от достатъчно

Сега лично те поздравявам с  празника! Бъди жива и здрава и винаги всеотдайна в работата си! bouquet bouquet bouquet

Общи условия

Активация на акаунт