Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 11 тема

• 140 256
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
При мен не е имало спукан капиляр,нямам представа дали може да се случи при мезотерапия newsm78
Да,случва се,аз съм със слаби капиляри и ставам на синки от какво ли не,и от антицелулитния масажор включително.От мезото също имах,но се разнесоха,нямам белези и точки на местата на убожданията,което иначе и аз очаквах,особено след първото мезо ,когато бях ужасена как ме надупчиха като сирене и се бях зарекла,че повече не бих правила.Ама колко бързо се забравя,след 10 дни пак ще правя.

# 466
Patence, извинявам се, че си задавам въпросите един по един и спамя и ти еликсир, какво ви вкарваха с мезотерапията?

# 467
На мен ми вкарват хиалуронова киселина,но аз ползвам мезотерапията с друга от вашата цел, мисля че вие искате стягане,а аз имам за цел попълване на обеми и дълбоки бръчки.

# 468
Не спамиш,точно за това е темата -да споделяме опита си.
Не знам какво съдържа ампулата,IDEBAE e името на продукта,възможно е в нета да има повече инфо,по-гъст разтвор е от хиалурона,заради което е малко по-неприятно поставянето,но нищо плашещо...
Редактирам,защото изрових това:
•   IDEBAE – изключително силна антиоксидантна и стягаща формула, която съчетава Idebenon – най-добрият антиоксидант, забавящ стареенето и DMAE – регулатор на тонуса и еластичността на кожата

# 469
E, попълването на обем подобрява овала на лицето, така че говорим за почти едно и също. Еликсир, ти доволна ли си?
Patence, благодаря пак  Peace

# 470
Princesa Lea не гледай салони за красота и козметици - мезотерапията (както и пилинга) трябва да се правят от вещо медицинско лице, т.е в клиника при естетичен дерматолог! Той знае как да избере продукта, как да го дозира според състоянието ти, как да го нанесе правилно и тн.. При козметик си е риск, той не е толкова всестранно подготвен за такива интервенции.

# 471
  • София
luciernaga, да това исках да напиша- клиники. Ще съм отпуска началото на другия месец и ще си запиша вероятно час. Ще ви пиша Simple Smile

# 472
E, попълването на обем подобрява овала на лицето, така че говорим за почти едно и също. Еликсир, ти доволна ли си?

Най-доволна и с видими резултати съм от мезото на околоочния контур и нея смятам да повторя,а и така е по протокол за по-добър резултат.

# 473

Най-доволна и с видими резултати съм от мезото на околоочния контур и нея смятам да повторя,а и така е по протокол за по-добър резултат.

еликсир Къде правиш тази мезотерапия? Simple Smile

# 474
Някой назад пита, но и аз да попитам  Blush Радиочестотен лифтинг превил ли е някой?
Аз направих една процедура, на момента лицето ми изглеждаше точно както се обещава. Излязоха ми пъпки обаче и като се разрових, прочетох из сайтове на английски как при тази процедура може да се стопят мазнините от лицето и то да стане изпито. Наплаших се и се отказах, но аз съм си страхлива.
Не беше отречена по никакъв начин, този ефект беше посочен, ако човекът, който извършва процедурата, си остави ръцете или не е информиран достатъчно,
.

# 475
  • София

Здравейте момичета.
За мезо на околоочния контур разпитвах и аз, защото това е зоната, която най-бързо се отпуска и съсипва  целият вид на лицето...Ще следя с интерес.
Имам желание да сложа филър в устните, търсейки ефект "по-пухкави", защото сега са малко тънки и злобни, ще се радвам ако ме насочите.

# 476

В Skin Line.  Peace

# 477
marigold, пъпките следствие на процедурата ли са или е съвпадение.

еликсир аз съм правила със същата марка мезотерапия за целулит 4 процедури, добре се получи, за очи средно  около 4  е препоръчително, на две седмици по една, но пак зависи от състоянието на кожата.

# 478
Вследствие на процедурата, че и малко леки белези останаха.

# 479
  • София

В Skin Line.  Peace

ЕЛЕКСИР, много благодарности и от мен!!! bouquet Hug bouquet
"Моят" дерматолог все го е страх Shocked да ми направи такова мезо. Mr. Green Нямала съм необходимост. Ама аз за него ни го правя, или за себе си. Sick
 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт