Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 11 тема

• 140 362
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
  • България-Швейцария
На мен не ми е особено висок прагът на болка, обаче така се стресирах от реакцията на организма ми към добавения лидокаин в един продукт (радиес), че предпочитам да ми правят всичко 'на живо'.
Не можех да си контролирам областта около окото за няколко минути, ужасно чувство Stop
Бързо се оправи, тя докторката се уплаши повече и от мен, но все пак добре, че бързо ме пусна, а не ме държа няколко часа като зъболекарска упойка.
Иначе ефектът от самата процедура беше много добър и се задържа доста повече от предвиденото.

# 526
На мен не ми е особено висок прагът на болка, обаче така се стресирах от реакцията на организма ми към добавения лидокаин в един продукт (радиес), че предпочитам да ми правят всичко 'на живо'.
Не можех да си контролирам областта около окото за няколко минути, ужасно чувство Stop
Бързо се оправи, тя докторката се уплаши повече и от мен, но все пак добре, че бързо ме пусна, а не ме държа няколко часа като зъболекарска упойка.
Иначе ефектът от самата процедура беше много добър и се задържа доста повече от предвиденото.

Кой ти е лекаря?

# 527
Извинете ме за детските въпроси ,няма да Ви притеснявам,пишете си на по друго ниво

# 528
На мен си ми е болезнено,дори и намазана с упойка.Мезото ,за което споменах по-горе се прави с много фина игла и по-биват убожданията,но съм правила и друг вид,там иглата е по-дебеличка и болеше повече.Всеки продукт си върви с иглата.

това много зависи и от анестетика, с който са те намазали. винаги питай какъв е и ако можеш, избери по-качествен. от моя опит - Ксилокаин е добър. с него не съм усещала грам болки, когато е имало вероятност. но много доктори си спестяват от това или ти слагат допълнителна цена за по-хубавия.

# 529
Майка ми като пи колаген започна да задържа вода, може би това искат да кажат под „надебеляване”

# 530
  • България-Швейцария
При Мирчевска си слагах радиеса, беше доста отдавна, тогава работеше още в Есте Клиник с Денкова.
Не беше в нея причината, много леко пипа и е прецизна, аз съм шантава в това отношение.

# 531
При Мирчевска си слагах радиеса, беше доста отдавна, тогава работеше още в Есте Клиник с Денкова.
Не беше в нея причината, много леко пипа и е прецизна, аз съм шантава в това отношение.

Благодаря  bouquet

С Денкова сега работи д-р Михайлова, аз имам процедура при нея за филър за средата на лицето и евентуално ботокс между веждите. И някаква процедура , "аква ...нещо си", която е под формата на инжекции, които се бият за разграждане на мазнини. Става въпрос за двойна брадичка.

Някой да е чувал за подобно нещо?

И отзиви за Михайлова?

Последна редакция: сб, 23 юли 2016, 08:52 от Самсара

# 532
  • в 1001-та нощ
... и евентуално ботокс между веждите илинякаква процедура , аква ...нещо си, която е под формата на инжекции, които се бият за разграждане на мазнини.
...

Имаш мазнини между веждите  Thinking newsm78

# 533
  • София
Извинете ме за детските въпроси ,няма да Ви притеснявам,пишете си на по друго ниво

Извинявай! Както писах бях в настроение-"шегичка" Praynig Praynig Praynig
Нали за това е темата, да питаме и който може да отговори!
Извини ме още веднъж.
 bouquet

# 534
... и евентуално ботокс между веждите илинякаква процедура , аква ...нещо си, която е под формата на инжекции, които се бият за разграждане на мазнини.
...

Имаш мазнини между веждите  Thinking newsm78

Хахаха, не. То така съм го написала, че... ( сега ще редактирам)
За двойна брадичка иде реч. Макар, че аз съм слаба и не вярвам да имам мазнини там, а по скоро е структура и кожа.

# 535
  • в 1001-та нощ
Аз сега правя една процедура за тяло, но я има и за лице - за топене на мазнини и стягане. И усещането е осезаемо, като ефектът е все едно ти се е стегнал мускула, много интересно.

# 536
Алена,коя зона третираш,направи ли вече втора процедура и виждаш ли резултат?

# 537
  • в 1001-та нощ
Започнах със зоната между дупето и бедрата, т.е. долна част на дупето, горна част на задно бедро и брич. Реших да включа и корем. Имам две процедури на дупето и една на корема, мисля да направя общо 4 на дупето и 3 на корема.

Като цяло аз нямам много за коригиране и в такива случаи ефектът е по-незабележим. Моите очаквания бяха да се вижда около месец след приключване, но за моя изненада - виждам леко повдигане на дупето, или по-точно прибиране на долната част, там, където е по-изсулено. Също така стягане, в смисъл - плътност на тъканта. На докосване е по-твърдо, не отпуснато. За брича не виждам ефект, за сега, но имам една процедура и втората вчера - та рано е за комплексен и цялостен ефект Simple Smile

Другата седмица имам трета процедура на дупето и втора на корема, после съм на море аз, следва ваканция на клиниката и едва след това - ще са последните процедури Simple Smile

# 538
  • София
Patence, ребрата виждат ли се още? Как си? Носиш ли още клина? Hug

a.l.e.n.a, колко плащаш на процедурите. Аз гледах нещо от 180 лв и ми до свидя. Embarassed

# 539
Маууаl нося го ,мисля още 10-ина дни и да го махам,то де факто е корсет и прилича на цял бански...доволна съм от резултата,нямам корем и имам добре очертана талия,което много променя цялостния вид на тялото.
Много ме заинтересуваха и процедурите,които прави Алена.Видях,че и в Русе има такива и обмислям да направя на брич и дупе,като се прибера.Интересна ми е и процедурата за лице,но се чудя дали не разгражда и филъри newsm78

Общи условия

Активация на акаунт