Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 11 тема

• 140 160
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
http://www.patient.bg/view_news_bg.php?news_id=4845
Ето това намерих в момента.Преди бях гледала предаване,в което обясняваха защо е вредно,но ми е трудно да си спомня достатъчно,за да преразкажа Embarassed

# 556
  • в 1001-та нощ
Една моя позната работеше в студио с такъв уред и категорично ме предупреди да не ползвам процедурата - нейни клиентки масово се оказали с пострадали бъбреци - при третиране на паласки. Иначе не съм се интересувала от причините да бъде забранена, но и аз съм го мяркала. Пробвах и двата вида - от любопитство какво се усеща. Ефект нямаше никакъв  при мен, но и направих само няколко процедури. Exilis е съвсем различна процедура като усещане и ефект.

# 557
И аз съм правила една процедура кавитация ,когато гледах това предаване и спрях.От една процедура ефект не видях естествено,но това жужене в ушите както го описват,аз бих го описала като едно постоянно свирене беше доста неприятно.Вероятно към края на седмицата ще пробвам Еxillis процедурата,но мисля преди това да разпитам в клиниката за апарата,който използват...

# 558
  • и тук и там :)
Имам нужда от препоръка. Търся доктор/клиника за поставяне на хиалуронова к-на в скулите. Целта ми не е да си направя скули, а цялостно повдигане на контура на лицето. Моля за препоръки. Дамата, при която ходя за назолабиалните б-ки и устните, каза, че не работи скули Rolling Eyes. Помагайте дами.
Преди време тук в темата Шайн беше споделяла, че ходи при д-р Сирма Коцева, но никъде не намирам телефон за контакт в нета newsm78...

Поставяла съм хиалурон в скулите в опит да повдигна контура на лицето,честно казано далеч по-доволна съм от стягаща мезотерапия.Моята дерматоложка ми го постави под формата на триъгълник (като го инжектира в скули,перпендикулярно на ухото и около/под ъгъла на устните),което леко промени обема на лицето,което не търсех като ефект...
Включих се ,за да дам различна гледна точка,съжелявам но не мога да препоръчам лекар,тъй като сме от различни краища на България...

Много благодаря и аз за коментара ти, че и аз също се чудя за поставяне на хиалурон в скулите с цел повдигане  newsm78
Моята козметичка ми препоръча точно тази процедура за повдигане на контура, че аз пък исках конци ......
Може да продължа с мезото пък после ще видим  Simple Smile

# 559
  • Пловдив
То конци, ясно, че могат да се сложат с цел повдигане, но не е ли по-скъпо Rolling Eyes? Аз се насочих към ХК, като по-бюджетен вариант.

# 560
  • и тук и там :)
То конци, ясно, че могат да се сложат с цел повдигане, но не е ли по-скъпо Rolling Eyes? Аз се насочих към ХК, като по-бюджетен вариант.

Доколкото разбрах цената на конците зависи от  - какъв вид и колко броя ще ти слагат. Ама не съм запозната в детайли.
Иначе поставяне на хиалурон в скулите ще ми струва около 600лв., което пак не е малко.
Според моята козметичка мезоконците са следващата стъпка т.е. мезотерапия, хиалурон в скулите, мезоконци Simple Smile

# 561
В Дерма Вита има различни апарати, консултирай се и там, сега са и на промоция. Еxilis и топи и стяга, аз спортувам редовно и съм доволна.

Алена, и аз мисля, че Exilis топи и стяга.
И много се изненадах, когато дерматоложката в Св. София ми отказа. Като видя учудения ми поглед, извика колежката си - и тя потвърди. Мускулите ми били слаби и затова бедрата имат такъв отпуснат вид.  Rolling Eyes Все пак мога и в Дерма Вита да се консултирам.

Сийка*, можеш ли да споделиш къде прави мезотерапията?

Кавитация съм правила преди години - не видях никакъв ефект. И аз съм чувала, че при тази процедура се отделят токсини, които увреждат черния дроб ( а може би и бъбреците?)

Преди доста години правих Maximus TriLipo в Медефект. Резултатът беше зашеметяващ. Усещах как мазнините се топят и губят, апетитът ми намаля. С 6 процедури свалих обиколки и килограми. След време пак правих тази процедура - ефектът вече беше нищожен. Все пак с удоволствие ходех в това любимо студио и с мъка скоро установих, че се е превърнало в "кокошкарник"  Cry Хората, на които имах доверие, са напуснали, новите не ми допадат  Crazy

# 562
  • в 1001-та нощ
Те сигурно редовно спортуват и знаят  Crazy ей така, като започнат ...  В Дерма вита - поне кинезитерапевти се занимават с това  Blush Спортът ще стегне мускула, да - да е компактен, да не се тресе, но кожата няма да се събере, като ластик  Stop Naughty

Аз спортувам, редовно, от много години, това много ми помогна да премина с неголеми щети през двете бременности, ама не е само до спорт.

Ето две актуални снимки от преди процедурите - корема искам още малко да се прибере в зоната под пъпа.  За бедрата, дупе и брич съм писала.

Скрит текст:

# 563
a.l.e.n.a, зашеметяваща си, завиждам ти за корема, там ми е проблема, след раждането получих стрии Sad

Мога да се похваля с устните си, много съм доволна, не се стопиха от морето:
http://prikachi.com/images.php?images/553/8850553A.png

# 564
  • в 1001-та нощ
Благодаря Simple Smile Аз миналата година правих устни точно преди морето и нямаше поражения, радвам се, че и ти си доволна Simple Smile

За стриите - аз съм доста скептична - имаш ли белег от срязване - нали знаеш онова бялото, което става, като различна кожа, където е била резката? Това са стриите - колагеновите влакна са се скъсали, при разтягането на кожата. За компенсация - организмът произвежда  съед. тъкан в излишък и ето ти ги онези белего-подобни черти.

Аз имах фини стрии от пубертета, които изчезнаха в резултат на третирането на областта брич и дупе. Ще ревизирам довечера, все пак Simple Smile Но моите бяха много фини и незабележими без взиране. Отдавам го на механичното въздейтвие - вендузи, апарати  и протеолитичните ензими.

# 565
Алена, коремът ти е идеален. Не мисля, че му трябват процедури. И без това спортуваш, според мен е достатъчно.  Simple Smile

# 566
  • Пловдив
a.l.e.n.a, зашеметяваща си, завиждам ти за корема, там ми е проблема, след раждането получих стрии Sad

Мога да се похваля с устните си, много съм доволна, не се стопиха от морето:
http://prikachi.com/images.php?images/553/8850553A.png

Много естествени устни, браво, чудесно са станали Peace

# 567
Имам нужда от препоръка. Търся доктор/клиника за поставяне на хиалуронова к-на в скулите. Целта ми не е да си направя скули, а цялостно повдигане на контура на лицето. Моля за препоръки. Дамата, при която ходя за назолабиалните б-ки и устните, каза, че не работи скули Rolling Eyes. Помагайте дами.
Преди време тук в темата Шайн беше споделяла, че ходи при д-р Сирма Коцева, но никъде не намирам телефон за контакт в нета newsm78...

Поставяла съм хиалурон в скулите в опит да повдигна контура на лицето,честно казано далеч по-доволна съм от стягаща мезотерапия.Моята дерматоложка ми го постави под формата на триъгълник (като го инжектира в скули,перпендикулярно на ухото и около/под ъгъла на устните),което леко промени обема на лицето,което не търсех като ефект...
Включих се ,за да дам различна гледна точка,съжелявам но не мога да препоръчам лекар,тъй като сме от различни краища на България...

Много благодаря и аз за коментара ти, че и аз също се чудя за поставяне на хиалурон в скулите с цел повдигане  newsm78
Моята козметичка ми препоръча точно тази процедура за повдигане на контура, че аз пък исках конци ......
Може да продължа с мезото пък после ще видим  Simple Smile
Правих скули в DermaVita при д-р Паскова, като цяло съм доволна защото аз съм със слабо лице и лекото увеличаване на обема ми хареса.Имаше повдигане определено,но не колкото очаквах Peace

# 568
  • Пловдив

Доколкото разбрах цената на конците зависи от  - какъв вид и колко броя ще ти слагат. Ама не съм запозната в детайли.
Иначе поставяне на хиалурон в скулите ще ми струва около 600лв., което пак не е малко.
Според моята козметичка мезоконците са следващата стъпка т.е. мезотерапия, хиалурон в скулите, мезоконци Simple Smile

Да, и 600лв. не са малко, предполагам пак си зависи от количеството ХК което трябва да се постави в скулите. И вида филър също Rolling Eyes. Твърдо съм решила за себе си, че ще направя или конци или ХК в скулите. Трябва обаче да си проуча клиника/доктор..., а това се оказа не съвсем лека задача Whistling. Още приемам препоръки и впечатления, и негативните отзиви ще са ми от полза също Wink.

# 569
Здравейте! Идвам да попитам някой знае ли дали и къде правят корекция на бюст на изплащане? Ще бъда много благодарна на всякакво инфо! По сайтовете на клиниките не пише подобно нещо. Утре ще се опитам да се свържа директно с тях, но някак нямам търпение до утре:)

Общи условия

Активация на акаунт