Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 11 тема

• 140 107
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
 Hug

Бели петна ли ти се появиха?

Започвам да си мисля,че сме били при една и съща докторка  Grinning

# 676
  • България-Швейцария
Страх ме е от пилинги, с микродермабразиото не е ли по-добър ефектът?

# 677
Страх ме е от пилинги, с микродермабразиото не е ли по-добър ефектът?

По-безопасен и щадящ е. Но изисква повече процедури. Но има повече предимства от пилинга, и е без странични ефекти.

Моя пилинг, с който ме изгориха дори не беше с ТХК! Този аз не бих си го причинила за нищо на света. Пък ако ще бебешка да става кожата след това. Има толкова риск при него, дори след като мине периода с излющването. Кожата става толкова уязвима и податлива на външно влияние, че може да си докараш голяма беля. Не живеем в стерилни аквариуми все пак.

# 678
  • в 1001-та нощ
Самсара, по-добре давай с имена - ще предпазиш хора  Peace

# 679
...аха, значи видимият резултат ще е еднакъв и при двата вида импланта, а не че при единия вид ще имаш съвсем кръгли гърди, а при другия по-капковидни, и че това е което трябва да си решиш какво искаш?

О, не, напротив, ако си имаш бюст и сложиш кръгли, но с правилно подбрани параметри - стоят капковидно. Вече, ако нямаш никакви гърди  кръглите ще стоят кръгли.

Ще ти покажа снимка със сутиен на лични, като се прибера  в София  Peace

благодаря, Алена.
забелязвала съм много пъти как на момичета им личат кръгли импланти, ясно очертани под кожата или дори през дрехи, на някоя по-тънка фланелка. и винаги съм се чудела защо, щом има избор на форма, са избрали такава, която не им дава естествен вид.  да не би да са били прекалено слаби, че да има тялото с какво да обгърне импланта. или да им е бил поставен не под мускул, както говорите по-горе?

# 680
  • в 1001-та нощ
Ако са прекалено слаби, със слаб мускул или ако са поставени над мускула. Ако са  неправилно подбрани - като основа и профил, ако имат късо разстояние от раменете до подгръдната обиколка, ако имат нуле старт  .... Много ако и дали има, изборът на имплант е много важен, както и уменията на оператора.

На теб ли щях да изпращам снимка? Вече съм в София, мога да го направя  Peace

# 681
Ами, защото понякога пред това да стане усложнение със завъртането на импланта, предпочитат пълна пазва, та дори и с по-видими импланти.  Peace
Винаги здравето е с предимство пред естетиката. Е, някои избират второто.

# 682
Нулев старт не е причина, аз съм с премахнати мл.жлези и имплантите си стоят естествено. Надмускулните стоят като топки, но вече никой не поставя надмускулно по много причини. Аз не бих сложила капковидни, заради опасността от завъртане.

# 683
Самсара, по-добре давай с имена - ще предпазиш хора  Peace

Аз съм писала мисля, при кой се случи това. Никога не спестявам имена на доктори, независимо дали с добро или зло Simple Smile))
Доктор С. Живкова ми прави пилинга. И иглената мезотерапия. Aз не бих я упрекнала в непрофесионализъм или да я сложа в черния списък. Мисля, че е читав доктор. Но специално с пилинга при мен се изложи. А и ми прави устни, направи ми контур и не се получи добре. Не прецени спецификата на устните ми, а я предупредих. Но тя ми каза, че знае какво прави. Малко е надменна в това отношение, рязка. И над устните ми се получи един много видим контур и никак не ми харесва.

Иначе много местни звезди съм засичала при нея -Зейнеб, Бенатова, Гала, мисля...но все тази де. Мислех си, че е моя доктор, но не. Не я отрязах от първия път, но след третия вече.

Алена, искам и аз снимка  Crazy

# 684
  • в 1001-та нощ
Нулев старт не е причина, аз съм с премахнати мл.жлези и имплантите си стоят естествено. Надмускулните стоят като топки, но вече никой не поставя надмускулно по много причини. Аз не бих сложила капковидни, заради опасността от завъртане.

Нулев старт е да си, като момченце - познавам такива жени, иначе може да имаш птоза и празни гърди, това вече е друго - имплантът има какво да изпълни Simple Smile . Радвам се, че всичко е ОК при теб, какъвто и да е стартът Simple Smile

Самсара, аз имам да ти пиша довечера - днес отворих пакетчето и усмихна утрото ми  bouquet Но довечера - на спокойствие  Hug Благодаря и за споделеното тук  Blush

# 685
Ако са прекалено слаби, със слаб мускул или ако са поставени над мускула. Ако са  неправилно подбрани - като основа и профил, ако имат късо разстояние от раменете до подгръдната обиколка, ако имат нуле старт  .... Много ако и дали има, изборът на имплант е много важен, както и уменията на оператора.

На теб ли щях да изпращам снимка? Вече съм в София, мога да го направя  Peace

да, аз бях Simple Smile благодаря предварително!

ох, колко много неща, от които зависи хубавия резултат!  очевидно нещата не са свързани и само с вида имплант. колко важно е умението, опитното око и съобразителността на доктора, първо за да го изберете, а после вече при поставянето.

# 686
Errica,
Моите са си истински, не са наченки. Освен това не пуша Grinning А и съм ползвала Тайм-филър. За по-тежка артилерия съм. Аз съм на 51 години.
Vespova, ще ме посъветваш ли какво и колко да поискам, (извинявам си, но около три месеца не съм следила форума), хем искам да има резултат, хем ми е неудобно да ме забележат познатите, че съм с напомпани устни.
Много ви благодаря, за отговорите bouquet

При нея се получи с  малко филър около устата и малко в нея, като докторката я работи постепенно за да не се забелязва намеса. Количеството е индивидуално, зависимост от спецификата на устните ти.
Предишната снимка е след първата процедура и я показах за да се види проблема. В момента устните и изглеждат страхотно, бръчките не се забелязват, но това се постига с фина работа.
Ето как изглеждат сега.
https://s9.postimg.org/nnfpe8kwf/Nabr_01.jpg

# 687
Изглеждат прекрасно, вдъхнови ме! Благодаря!!! Hug

# 688
Vespova, извинявай, сигурно си писала в темата, но къде си ги е правила приятелката ти?  Heart Eyes

# 689
Здравейте,

препоръчвам сърдечно TCA peel, трихлор-ацетатна киселина за изчистване от пигментни петна. Вижте в интернет и youtube видеа на хора, които са си правили такава процедура, при лекар или сами.

Аз си познавам кожата, и тя много бързо се регенерира след всякакви пилинги, бели се на 2/3 ден, и затова сама си правя вече този пилинг, след като в Хил Клиник София ми направиха първи такъв, но много слаба концентрация. Поради това сама си поръчах от ebay киселината, 50% и си я разреждам и слагам на лицето. Така човек може сам да пробва и качва концентрацията и времето върху лицето.

Пробвала съм иначе преди това какво ли не като процедури(e-matrix, ipl, гликолов пилинг 70%...със игли апликатор), кремове, натурални депигментни продукти... и нищо не помага действително. А с този пилинг горния слой ми се обели на повечето места, все пак не се бели на всякъде равномерно кожата при такива процедури, и на есен ще си направя още няколко процедури, за да се изравни на всякъде тена.

По-хубавите козметични фирми, които предлагат такива пилинги за домашна употреба, са американски, но уви, не всички доставят до България. Поради тази причина поръчах и съм доволна от Италия, Seller information> dermashopmm,    DERMA SHOP DI MANCINI MATTIA е фирмата, 50%, които си разреждам.

Успех!

Общи условия

Активация на акаунт