Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 11 тема

• 140 109
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Здравейте момичета.Искам да ви попитам за мнения на пластичен хирург.Стойко Спиридонов "Хигия" Пазарджик или Ильо Стоянов?След уголемяване на бюст при Енчев ми се налага да се оперирам пак...той буквално се изгаври с мен.Моля някоя ако е чувала отзиви или е била при един от двамата за мнение?Благодаря ви предварително 😊😊😊
Аз има операции и при двамата.Първата ми беше при Спиридонов през 2003г изписа ме без паспорти и епикриза нямала съм проблеми .През 2009 реших да направя подмяна с по големи при Стоянов тогава се оказа че имплантите са без марка и отличителни белези за произвадство,аз исках капковидни Спиридонов без да ми каже е поставил кръгли,по малко кубици от уговореното.От операцията  при Стоянов съм доволна,имам паспорти епикриза и кубици Sunglassesнямам нови белези защото той мина през старите.Ако нещо друго те интересува питай.

# 691
благодаря много a.l.e.n.a ! бюстът ти наистина седи съвсем естествено и по никакъв начин не се подчертава имплант, както в случайте, за които споменавах!
преди колко време се оперира и променя ли се някак с времето?

ПС - освен това, поздравления и за цялостната добра форма, в която поддържаш тялото си! 

# 692
 Yasela, съгласна съм, че хим. пилинги са ефективни срещу пигментните петна, но средно дълбокия и дълбокия (повърхностния не помага), а те задължително според мен трябва да се прилагат от лекар, защото се търси определена реакция на дермата, която според мен е добре лекар  да прецени. Също така хим. пилинги не е препоръчително да се правят през лятото, колкото и бързо да се регенерира кожата, след такава процедура тя е страшно чувствителна и не случайно се използват фотозащитни кремове с висок фактор за да ни предпази от светлината. В общи линии лятото не бих правила никакви пилинги, защото може да се получи обратен ефект, да се увеличат пигментните петна.

# 693
Скрит текст:
Здравейте,

препоръчвам сърдечно TCA peel, трихлор-ацетатна киселина за изчистване от пигментни петна. Вижте в интернет и youtube видеа на хора, които са си правили такава процедура, при лекар или сами.

Аз си познавам кожата, и тя много бързо се регенерира след всякакви пилинги, бели се на 2/3 ден, и затова сама си правя вече този пилинг, след като в Хил Клиник София ми направиха първи такъв, но много слаба концентрация. Поради това сама си поръчах от ebay киселината, 50% и си я разреждам и слагам на лицето. Така човек може сам да пробва и качва концентрацията и времето върху лицето.

Пробвала съм иначе преди това какво ли не като процедури(e-matrix, ipl, гликолов пилинг 70%...със игли апликатор), кремове, натурални депигментни продукти... и нищо не помага действително. А с този пилинг горния слой ми се обели на повечето места, все пак не се бели на всякъде равномерно кожата при такива процедури, и на есен ще си направя още няколко процедури, за да се изравни на всякъде тена.

По-хубавите козметични фирми, които предлагат такива пилинги за домашна употреба, са американски, но уви, не всички доставят до България. Поради тази причина поръчах и съм доволна от Италия, Seller information> dermashopmm,    DERMA SHOP DI MANCINI MATTIA е фирмата, 50%, които си разреждам.

Успех!

Аз пък се моля никой да не те послуша!  Stop Скоро и сами ще започнем да се оперираме вкъщи  Hug

Постът ти е не само  подвеждащ, но и направо опасен, за някои, които четат във форуми, не мислят и действат 1 към 1  за всяка дивотия написана тук.

Последна редакция: вт, 09 авг 2016, 17:17 от Самсара

# 694
Много лесно си правя пилинг в домашни условия. Вечер като си слагам крем на лицето си слагам и 1-2 капки оцетна киселина в крема и после нанасям на лицето.
Бързо, евтино и с ефект. За съжаление на пролет нищо не ме спасява от уголемяването на петната.

# 695
И аз съм в голяма дилема точно сега между кръгли и капковидни импланти.  Thinking

Дала съм си срок до Нова Година да реша окончателно дали да се подложа на операцията или не. Минаха 4 години и половина от раждането и си бях казала, че ако не свикна със стопените форми, лягам под ножа.  Simple Smile

Преди бременността бях между B и C размер, сега даже някои сутиени А ми хлопат и не мога да го преглътна още... Confused
ММ ми е обещал да ме финансира ако реша, така че оглеждам и аз кой, къде, какви, колко големи. Simple Smile

При Енчев бях на консултация преди няколко месеца, но нещо се разминаваме с него се опасявам. Аз искам крайния резултат да е максимално естествен, почти да не си личи, че съм си правила нещо. Реално искам да си възвърна предишните форми + една щипка отгоре Simple Smile  И в този ред на мисли си мислих, че импланти около 290-310 макс ще са ми повече от достатъчни, а той почна да говори за едни 410, което на моето тяло ще стои като 2 балона. Аз съм доста слаба и с много малко подкожна мазнина и нямам много материал, с който да омекотя формата на имплантите, така че мисля, че при мен по-малки ще стоят по-естествено.

Толкова снимки изглеждах онлайн на преди/след с кръгли и с капковидни и просто не мога да преценя кои ще са по-добре за мен. Клоня към капковидни заради по-естествения завършек, но и капковидни съм виждала които да се очертават, а липсата на пълнота в горната част на гърдата хем не искам да е очевидна, хем пък да не отсъства напълно.... Мисля при Ильо Стоянов да отида скоро и да го разпитам спрямо изходноот ми състояние и формата и размера, в който се целя какво той смята че е най-доброто решение за мен...  Мисля си, че и кръгли могат да стоят много естествено и приятно, стига да не са огромни и да са съобразени със спецификите на гърдите/кожата и т.н. Ако някоя е минала през тази дилема, ще ми е много интересно да чуя впечатления  bouquet

# 696
  • в 1001-та нощ
За жалост - не малко лекари, за да гепят клиент му обещават глупости на търкалета  ....  ooooh! Няма да забравя как една мацка се оперира след мен при доказващ се лекар и освен, че даде ниска цена (60%)  с неясно какви импалнти - тя искаше 450 кубика - той дори вдигна на 500 и нагоре - можело  Sad Може, много ясно, че може, като има магаре да носи ... те и последствията си остават за "магарето" .....

При нея цената беше водеща и принципа - колкото повече, толкова повече  Cry

благодаря много a.l.e.n.a ! бюстът ти наистина седи съвсем естествено и по никакъв начин не се подчертава имплант, както в случайте, за които споменавах!
преди колко време се оперира и променя ли се някак с времето?

ПС - освен това, поздравления и за цялостната добра форма, в която поддържаш тялото си! 

И аз благодаря! Моята операция беше на 23 септември. Няма година, все още. В началото са като огромни твърди и кръгли камъни, заради отоците. Нали знаеш, като се порежеш - как мястото се надува и става твърдо, е и те са така. Но с времето се отпускат, стават меки. При моите на пипане - не се усеща изобщо твърдо тяло, не се вижда, ако подскоча - ще се раздрусат Simple Smile Основно промените са в първите 6 месеца Simple Smile

Изборът на лекар е много важен, защото опитният лекар  може да прецени какво би стояло добре на тялото, как ще изглежда след време. И тънкият момент с естетическото виждане. Тепавичарова, например - няма да се съгласи да направи нещо, което не би одобрила. Защото с работата си - тя се подписва, това е името й. Ако й кажа - искам 500 кубика - директно ще ме отреже, без да се церемони, а много други ще вземат парите, пък каквото стане - нали пациентът иска и плаща   Laughing Stop Stop Stop

# 697
И аз съм в голяма дилема точно сега между кръгли и капковидни импланти.  Thinking

Дала съм си срок до Нова Година да реша окончателно дали да се подложа на операцията или не. Минаха 4 години и половина от раждането и си бях казала, че ако не свикна със стопените форми, лягам под ножа.  Simple Smile

Преди бременността бях между B и C размер, сега даже някои сутиени А ми хлопат и не мога да го преглътна още... Confused
ММ ми е обещал да ме финансира ако реша, така че оглеждам и аз кой, къде, какви, колко големи. Simple Smile

При Енчев бях на консултация преди няколко месеца, но нещо се разминаваме с него се опасявам. Аз искам крайния резултат да е максимално естествен, почти да не си личи, че съм си правила нещо. Реално искам да си възвърна предишните форми + една щипка отгоре Simple Smile  И в този ред на мисли си мислих, че импланти около 290-310 макс ще са ми повече от достатъчни, а той почна да говори за едни 410, което на моето тяло ще стои като 2 балона. Аз съм доста слаба и с много малко подкожна мазнина и нямам много материал, с който да омекотя формата на имплантите, така че мисля, че при мен по-малки ще стоят по-естествено.

Толкова снимки изглеждах онлайн на преди/след с кръгли и с капковидни и просто не мога да преценя кои ще са по-добре за мен. Клоня към капковидни заради по-естествения завършек, но и капковидни съм виждала които да се очертават, а липсата на пълнота в горната част на гърдата хем не искам да е очевидна, хем пък да не отсъства напълно.... Мисля при Ильо Стоянов да отида скоро и да го разпитам спрямо изходноот ми състояние и формата и размера, в който се целя какво той смята че е най-доброто решение за мен...  Мисля си, че и кръгли могат да стоят много естествено и приятно, стига да не са огромни и да са съобразени със спецификите на гърдите/кожата и т.н. Ако някоя е минала през тази дилема, ще ми е много интересно да чуя впечатления  bouquet

Aз бях с твоите размери...чашка А , с малко подкожна мазнина , слабо телосложение.Сложих анатомични, категорично ми казаха ,че кръглите импланти не са за моята структура и типът гръден кош (бивша балерина) и гръдният кош е малко по-различно развит.
Размерът е 355сс, висок профил.Максимумът, който ми бяха определили беше 395сс. Доволна съм, изглеждат естествено и не прекалено големи Peace

# 698
Изчетох темата и се разубедих от улъютразвукова липосукция в Есте клиник.  Можете ли да ми препоръчате лазерна в София къде да си направя и дали и тя убива мастните клетки на тези места завинаги / като аспирационната липосукция/ . Като че ли ме е страх от аспирационна

# 699
Изчетох темата и се разубедих от улъютразвукова липосукция в Есте клиник.  Можете ли да ми препоръчате лазерна в София къде да си направя и дали и тя убива мастните клетки на тези места завинаги / като аспирационната липосукция/ . Като че ли ме е страх от аспирационна
Кажи си доводите, че и аз събирам инфо. И съм се ориентирала към тежката артилерия, като единствен метод.
Каква е разликата от ултразвукова и лазарна. Знам че е обсъждано в темата и съм чела, но доколкото си спомням и при двете не се знае какъв ще е точно крайния резултат.

# 700
Здравейте Simple Smile
Имам питане за радиочестотен лифтинг. Доволни ли сте? Има ли стягащ ефект? И ако се включат и мами с отзиви за Пловдив ще съм благодарна.

# 701
  • в 1001-та нощ
Зависи с какъв апарат/техника се прави, от кого и на кои места (зони).

В пространството - много неща се наричат липосукция - обаче класическата е аспирационна - тъканите, които се разрушват - се аспирират и изтеглят от тялото. При нея - разрушването на мастната тъкан - може да е механично - с фрези, може да е с лазер или ултразвук. Нямам време в момента да ровя, давала съм линкове - в тези случаи се прокарват фини влакна, по които се пускат вълниете - и няма големи поражения по кр. съдове и околните тъкани и т.н. Счита се, че е по-щадящо. Пак има аспирация после.

А там, където е без аспирация - ми е някак съмнително - какво точно се случва и за мен не е липосукция  Peace

# 702
Зависи с какъв апарат/техника се прави, от кого и на кои места (зони).

за цяло лице, и за каква техника да питам.
Извинявам се за въпросите, но не съм много наясно.
Благодаря Heart Eyes

# 703
  • в 1001-та нощ
Дали е сертифициран, истински апарат или китайска измишльотина - "n"-та употреба, каквито се въртят по кварталните салончета  Blush

# 704
  • Пловдив
Да споделя с вас Simple Smile. Сложих си филър в скулите, целта аз съм споделяла не беше да се направят скули, защото аз си имам, а повдигане на средната част на лицето. 1мл. Волбела Волюм, сложихме. Направих си отново и HIFU на околоочната зона - имах нужда още малко. Филърът в скулите ще му трябва месец за да се види окончателният ефект, предполагам ще стане добре. При очите тургурът на кожата се повлия моментално Mr. Green, лифтинг ефекта идва малко по-късно.
Доволна съм аз от тази процедура HIHU Mr. Green, мисля покрай Коледа да си направя на цялото лице(без очите вече), коледен подарък. Според мен е най-доброто за неинвазивен лифтинг Peace, от всичко което съм ползвала до момента. 

Общи условия

Активация на акаунт