Пазарите ли се за цената?

• 18 919
  • 181
  •   1
Отговори
# 105
НСЧ, със сигурност, поне за това, което аз работя(бизнеса, който визирам).  Peace

# 106
Е, тук говорим по принцип  Simple Smile

Малко встрани от темата, но вземате ли си захарта от кафето? Аз например пия кафето без захар и си я вземам. За другите това е унижение и проява на ниска култура.
Вземам си я, платила съм си я няколко пъти, не виждам нищо унизително.

# 107
  • София
Малко встрани от темата, но вземате ли си захарта от кафето? Аз например пия кафето без захар и си я вземам. За другите това е унижение и проява на ниска култура.
Не, разбира се. Не пия кафето със захар, но чак да тръгна да си взимам пакетчетата захар..най-малкото за какво са ми, какво да ги правя после  newsm78

# 108
  • here and now
Там където пия кафе всеки ден ми го сервират без захар, а ако е нова сервитьорката и все пак сложи не я взимам, защото я забравям в чантата и съответно се късат пакетчетата, а чистенето на захар от дамска чанта не ми е от най-приятните занимания. От бензиностанциите си я взимам - жабката на колата ми е пълна със сметанки и захар, които нямам идея кво да ги правя..

# 109
Може, като съберете стотина пакетчета захар, да спретнете един кекс. Капка по капка вир става.

п.п. И аз не събирам, пия го със захар кафето, но не смятам, че е некултурно да си вземеш пакетчетата, ако мислиш, че ти трябват.

# 110
Аз ги слагам вкъщи в една кутия, за да не се излагаме пред гости, нищо не пием със захар и все забравяме да купим  Crazy

# 111
  • София
Аз ги слагам вкъщи в една кутия, за да не се излагаме пред гости, нищо не пием със захар и все забравяме да купим  Crazy
Захар не сме купували от..поне 4-5 години някъде. Аз пия кафето с мляко, мъжът ми - черно. Сладки неща не правим. Всички познати и роднини знаят, че нямаме захар и когато искат кафе, си слагат или мляко, или мед.
Или пият бира  Mr. Green

# 112
А обясни на тийнки, че трябва да си сложат мляко или мед. Да има, пък който каквото иска Simple Smile

# 113
А сметанките за кафе, също сервирани с кафето, които не сте изконсумирали, тях прибирате ли Grinning....

# 114
Не ми дават, ако не кажа изрично. А не поръчвам, така че - не.
Но пък какво общо има с темата? Не договарям цената на кафето, само защото го пия без захар  Mr. Green

# 115
От бензиностанциите си я взимам - жабката на колата ми е пълна със сметанки и захар, които нямам идея кво да ги правя..

Защо изобщо ги взимаш?

Абсурден ориенталски подход.  Rolling Eyes Грозно и обидно е, да. Не се пазаря нито реално, нито виртуално, не ми иде и на ум дори. Ако нещо не ме устройва, подминавам и търся на друго място или в друг ценови клас.

Така е. Еbay с тези наддавания са абсолютни ориенталци. Сотби и те.

# 116
  • София
Чек, разхили ме  Laughing
Готина премяна, btw  Wink

# 117
Е, да наддаваш е някак аристократично, друго е да се пазариш да ти смъкнат от цената. Mr. Green

# 118
А по принцип в Ибея пазарите ли се? Примерно, видите някакъв артикул най-евтината цена е 50 паунда, останалите са 50+, опитвате ли се да смъкнете?
Аз препродадох там едно нещо, че да не се чудя как да го връщам. Купиха го, без да се пазарят, даже не са ми писали нищо да ме питат, направо го платиха. Та, примерно, има ли хора, които се пазарят, щото то не е като продавалника, плащаш през пейпала на обявената цена, значи трябва да се смени цената на обявата.  newsm78

Последна редакция: нд, 17 апр 2016, 01:10 от кукумицинка

# 119
Има опция за best offer. Самият продавач ти предлага пазърлък.
П. С. Разбира се можеш да предложиш двойна цена на обявената! Не вярвам някой да откаже:-)

Последна редакция: нд, 17 апр 2016, 01:43 от Цонна

Общи условия

Активация на акаунт