"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 5

• 85 356
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Бубето мъченица го раздава...
Разговора с проф. И Василев за какво беше...?

# 436
Щях да заспя....

# 437
  • София
Хубав шамар, единственото, което ми хареса в този епизод.

# 438
  • Разпиляна във въображението
Оф, тези пак се гледат.

Алелуя, сексът между тях не е мираж.

Сега Калин ще почва едно страдание по тази.

# 439
  • ES

Сега Калин ще почва едно страдание по тази.

Или ще ги подкара наред, сестри, санитарки... + алкохол

# 440
  • Пловдив
Не разбрах схемата с парите за Камбуров...?може лимразяснение коий какво...

# 441
Няма да страда Калин. Щеше да страда, ако персонажът му беше последователен. Както стоят нещата, всичко е възможно.

Алекс да мята Биляна през рамо и да хваща първия влак за Варна.

# 442
  • Варна
Аз не мисля, че Калин ще разбере. Това, че му каза в промото, че не иска да се женят, не значи, че ще му каже защо...

# 443
  • ES
Проф. Генадиев е станал гарант (или е дал направо парите) на Василев. А Генадиева мислии, че станал гарант на Камбуров. Излиза, че за Генадиева, да станеш гарант за толкова пари на Василев е твърде лекомислено, защото това са всичките им спестявания. Ако ли не са спестявнията, значи професорът има черни пари. И тъй  като е надвиснало над него обвинение за отклоняване на средства около детското отделение, Генадиева намира твърде вероятно да има такива крадени пари.

# 444
Преди време се запознах с една циганка в болницата,която каза, че се е сдобила с бебе по подобен начин.
Циганка ражда,не иска бебето,мъжа на осиновителката казва,че той е бащата и така осиновителите се сдобиват с бебе.
Това ми каза тя. Не съм разпитвала за подробности. Какво се случва,ако биологичната майка размисли,не знам.

# 445
  • Пловдив
Проф. Генадиев е станал гарант (или е дал направо парите) на Василев. А Генадиева мислии, че станал гарант на Камбуров. Излиза, че за Генадиева, да станеш гарант за толкова пари на Василев е твърде лекомислено, защото това са всичките им спестявания. Ако ли не са спестявнията, значи професорът има черни пари. И тъй  като е надвиснало над него обвинение за отклоняване на средства около детското отделение, Генадиева намира твърде вероятно да има такива крадени пари.
ок,ама как тъй изведнъж Генадиева се обади на Камбуров...?
И нищо не се спомена за това Василев да иска помощ от Генадиев...?

# 446
  • Варна
...ок,ама как тъй изведнъж Генадиева се обади на Камбуров...?
И нищо не се спомена за това Василев да иска помощ от Генадиев...?
Не е искал, Генадиев сам му я предложи, когато говориха в гората там зад болницата ли е и аз не знам...
А за Генадиева и Камбуров обсъждахме тук, че са доста близки. Явно са стари семейни приятели. Даже се прокраднаха мнения, че са имали нещо с Генадиева на времето... Та така, чу го като приятел, да му честити, че заминава и да му пожелае бързо оздравяване.

# 447
  • Пловдив
 bouquet нещо ми се реазпокъса тая серия...

# 448
  • ES
Генадиев каза на масата, че е Василев е изтеглил заем за Камбуров. Генадиева се обади на Камбуров да го поздрави, че е успял да набави сумата и заминава на лечение, но а след разговора с Камбуров, Генадиева разбра, че Василев ги е изтеглил, защото проф.Генадиев му е станал гарант

# 449
Генадиева и Камбуров в църквата си говореха на Ти. Сега тя му звъни и си говорят на Вие, дообре.
Аа, да, Най-сетне секс, най-сетне. Joy

Общи условия

Активация на акаунт