подробен финансов отчет ли ви трябва? Аз пък лично знам за толкова много случаи в които майките съветват дъщерите си как да вадят душите на мъжете си, как тъщите непрекъснато плюят свекървите и все са недоволни. Една тъща например така се разсърди на дъщеря си, че била се омъжила за 15 г. по-възрастен от нея, че дори не отиде да види единственото си внуче когато се роди. Така че не само майките на синовете имат претенции, и майките на дъщерите не отстъпват. Имам една приятелка нейния син живееше с едно момиче, момичето уж образовано, уж интелигентно, а беше такава мърла нищо, че беше завършила в щатите и се мислеше за голямата работа. Моята приятелка им помогна да си купят жилище, кола и т.н. веднъж в годината им ходи на гости, за да не ги притеснява като им се обаждаше поне 2-3 седмици предварително. Отива тя първия път и направо ми е ревала по телефона, целия апартамент мизерия ама мизерия, банята мръсна, фурната мръсна, дори тавите ги увивала с фолио "снахата" и така готвела, защото да не ги миела след това.
Предполагам, че и лошата мърла работи по поне 10 часа, в Щатите съм чувала че е така. Значи и чистенето, и готвенето и т.н. трябва да си го поделят по равно. Щом е мръсно е вина и на мамин златен, не само на мърлата.
Ако не, като е толкова способен, да издържа жена си, предполагам че ще е чисто. Или да плати на чистачка, не е толкова рядко срещано и това.
Разбери че това са си техни проблеми, не е работа нито на теб, нито дори на майка ти или свекървата. В случая с брат ти ти казах защо. В случая с това семейство, защото те са се избрали така. ОК, в този случай това не е и моят модел. Но аз за мърляч не бих се омъжила, та ако ще да е супер всичко друго. Имала съм такова гадже, е побърквам се просто. Но щом младежът е доволен, кои сте вие, че да ги съдите? Тук има една много хубава поговорка, преведена е "Между съпруг и съпруга не слагай пръст", т.е. не се меси. Който и да си. Животът си е техен, да си го живеят.
Но повечето двойки дори не знаят за този вариант, никой не си мисли за най-лошото.
И с какво лъскането на банята и реването на свекървата беше полезно за когото и да било в историята
И с какво лъскането на банята и реването на свекървата беше полезно за когото и да било в историята Препоръчани теми