Звездни компромати - 282 част

• 130 385
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
Жана Бергендорф пак е хваната с наркотици. След като предизвикала катастрофа, тестът й за наркотици е реагирал на кокаин.  Пак е в Първо РПУ Tired
Там и е мястото! Отвратителна жена! Набедена за талантлива и единствено лансирането на продуцентите на предаването, в което "блесна", я направи популярна. Но тя е неспособна да запази тази позиция, защото очевидно не е и много умна.

# 301
  • bad@ss
Ъх, селфито с бонсая ме застреля  hahaha

# 302
Бижу, абсолютно съм на едно мнение с теб. Жалкото е, че след шума, който се вдигна предишния път, участията й скочиха и това беше добре дошло за нея и Саня.  Tired

# 303
Жана Бергендорф пак е хваната с наркотици. След като предизвикала катастрофа, тестът й за наркотици е реагирал на кокаин.  Пак е в Първо РПУ Tired
Там и е мястото! Отвратителна жена! Набедена за талантлива и единствено лансирането на продуцентите на предаването, в което "блесна", я направи популярна. Но тя е неспособна да запази тази позиция, защото очевидно не е и много умна.

Сега какво ли ще измислят за нейна защита? Ужасна е тази жена, предния път се явяваше по всички медии за да се жалва каква жертва била.  ooooh! А то каква била работата.

# 304
  • Благоевград
Бижу, абсолютно съм на едно мнение с теб. Жалкото е, че след шума, който се вдигна предишния път, участията й скочиха и това беше добре дошло за нея и Саня.  Tired

Саня за това в едно предаване, дали не беше "Х фактор" последният сезон излязоха да пеят Жана, Рафи и Славин и тя се изказа много ласкаво за Жана, че много я обича, че е нейното момиче и нещо от сорта. Ми и на мен да ми носиш кинти, и аз ще те защитавам пред цяла БГ като сгафиш, за да не ми спре кранчето.

# 305
# 306
  • На брега на реката
Почоплих в Instragram на Николката. Светнете ме какво е това чудо?
Впечатляваща е дъщерята на Рийз. Истинска красавица е!
Първата снимка на дъщеричката на Джон Леджънд.
Знам, че ви писна кралското фемили, но много се смях на тия снимки. Последно цък  Joy

# 307
Почоплих в Instragram на Николката. Светнете ме какво е това чудо?
Тренажор за изследвания по спортна медицина, мери обем бели дробове, сърдечен ритъм и т.н.
Гримът и е един път  Mr. Green

# 308
Охоо, разнищили сте Жана Grinning
Толкова да ми е противна Sick
Само като се сетя миналия път Халваджияните как я бяха подучили да отрича всичко, то снимка има на Жана в патрулката, тя:"не е вярно" hahaha ooooh!
Сега дали пак ще цъфне в Комбина да обяснява, че това е някаква подла лъжа Laughing

# 309
Сега дали пак ще цъфне в Комбина да обяснява, че това е някаква подла лъжа Laughing
Ама аз се чудя защо разни телевизии губят ефирно време да ни занимават с това нанадолнище?! Великата Жана, та трябва да си сподели и кирливите ризи в национална телевизия, щото на някого му пука за нея! ooooh!

# 310
Джордж с прабаба си http://www.dnes.bg/zvezdi/2016/04/20/djordj-zastana-ramo-do-ramo … ta-prababa.300013 Оххх че сладко детенце.  Heart Eyes

# 311
Ама аз се чудя защо разни телевизии губят ефирно време да ни занимават с това нанадолнище?! Великата Жана, та трябва да си сподели и кирливите ризи в национална телевизия, щото на някого му пука за нея! ooooh!

Според мен, тя е задължена по договор да го направи, а не защото й се иска. Саня Армутлиева трябва да си изчисти името в тоя случай и пробва всички варианти. Жана сигурно би си седяла отстрани и изобщо не би се бутала да дава интервюта.

# 312
Жана е ужасна жена и с такова самочувствие.  Sick
А пък тези Халваджияните, изкарват се големи моралисти и уж се борят за справедливост, как могат да защитават една долнопробна наркоманка, при това да шофира в такова състояние...  ooooh!

# 313
  • София
МНого сте ми странни - Жана не е детска учителка, а певица. Намирам я за талантлива, и не ми пречи, че  не всички я харесват Peace
Приемам за нормално, че друса - да, не ми е по вкуса, хубаво е да се вземе в ръце и да опита да се оправи. Загубила съм близки хора покрай дрогата, но не е като да са съвсем несъвместими неща - нейната среда и наркотици. Не се сещам за някой от големите имена, който да не е имал подобни проблеми - и за тях ли така говорите - долни наркомани?! А музиката им слушате ли. Защото тогава не е имало форуми и ФБ и т.н. и всичко се е потулвало.
И само да ви кажа - и много читави хора залитат и стават други, това е болестно състояние и имат нужда от помощ и подкрепа.

# 314
Аз също се чудя какво е това плюене, не че я харесвам Жана, даже никак не ми е симпатична, но всички, почти на 100 % в тези среди се друсат. И не говоря само за България, в целия свят.

А ПР-те им замазват и по-големи издънки Peace

Общи условия

Активация на акаунт