Звездни компромати - 282 част

• 130 421
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ти мани майтапа, но и аз не й откривам гащите.  Crazy

# 196
  • Бургас
Май скоро няма да ям пица  Laughing

# 197
Тя Бионсе нека направи още някой сингъл относно брака си, пък ще й повярваме, че нещата са наред там.

Бруклин на Бекъм срещу Роко на Мадона? Неможем да съдим толкова спонтанно, децата наистина се променят много през пубертета.

Синковците на Вики и Мадж:
Скрит текст:
Скрит текст:
Роко какво сладурче беше като малък:
Скрит текст:
Бруклин и той:
Скрит текст:

Има гащи Марая, вие я подценихте:
Скрит текст:

# 198
  • София
Сем. Бекъм:
1  2  3
Признавам си, детското тоалетче изобщо не ми допада, още по-малко пък червеният педикюр на малката.

# 199
  • Пловдив
Бруклин на Бекъм срещу Роко на Мадона? Не можем да съдим толкова спонтанно, децата наистина се променят много през пубертета.
Е добре, при този избор... май Бруклин изглежда по-добре. Което нищо не значи, защото Роко е откровен грозник.

# 200
Средното момче на Бекъмови за мен е красиво, има хубави черти и според мен ще стане красавец...

# 201
Тоя гол триъгълник на първата снимка на Марая не е обръсната... джуфка, а левия и крак бре, мръсТници! Ужасна е! Няма врат и изглежда тъпа.
Баш с Венетка ми навява асоциация.  Joy

# 202
  • София
Няма ли кой да й каже, на Марая Кери, че се излага зверски Laughing

И като сме на музикантска вълна - разбрахте ли, че AC/DC ще продължат турнето си с вокалист - Аксл Роуз Laughing
много несъвместими, не понасям AC/DC, а като дете обожавах лигавият Аксл Crazy

# 203
  • На топло
На тези снимки Харпър изглежда нелепо,  може би, защото очилата и ( Рейбън, моля ви се) са накриво  Mr. Green
Като цяло - деца като деца, не са грозни, но ако махнем марковите дрешки и родителите, които ги бутат навсякъде, не виждам нищо
УАУ.

# 204
Никол Станкулова и Яна Маринова снимат рекламна сесия за България мол.
Скрит текст:

# 205
 Яна много ми харесва на втората снимка Simple Smile

# 206
Бруклин и той:
Скрит текст:
Това не е Бруклин, а Круз.
Ето го Бруклин като малък:
Скрит текст:

# 207
На снимката, дадена за Бруклин като малък, не е той, а Круз-най-малкият от братята.  Peace

# 208
  • в морето до колене
Мъжът на Кидман винаги ми е бил смотан, докато не го гледах като жури в "The voice" на Австралия, толкова мил, музикален, чувствителен и симпатичен човек, че се влюбих в него. Даже и музиката му слушам вече.  
 И аз така го харесах - докато го гледах като жури на Америкън Айдъл.  Peace
А преди това не знаех нищо за него, освен че е музикант.

... Сигурно за това така и не харесах Рийз. Райън Филип ми беше любимец на времето.
На мен все още ми се струват идеални, един за друг (Райън и Рийз). И визуално си подхождат и изглеждаха много сладки заедно, и направиха много красиви деца.
Имам някакъв спомен, че Рийз и Райън влязоха в статистиката за "пост Оскарови" разводи. Ако егото му наистина не е понесло факта, че жена му има Оскар, а той - не... няма как да ми е симпатичен вече.

# 209
Виктория Петрова в новините на Бтв - така е гримирана, че очите и са като черни дупки!  ooooh! Защо тези гримьори я правят като за нощен бар в 17 следобед?!

Общи условия

Активация на акаунт