Звездни компромати - 282 част

• 130 414
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
Виктория Петрова в новините на Бтв - така е гримирана, че очите и са като черни дупки!  ooooh! Защо тези гримьори я правят като за нощен бар в 17 следобед?!
Защото тя така иска. Чела съм, че държала да е винаги с така нареченото "котешко око". Пък и не вярвам да не се съобразят с желанията й, след като вече е жена на... неслучаен човек.

# 211
  • Sofia

Признавам си, детското тоалетче изобщо не ми допада, още по-малко пък червеният педикюр на малката.

Сигурно е защото за тоалетите на малката за се погрижили тати и бати, докато мама се подготвя за рождения ден  Mr. Green
Преди два дни беше, ето ги и там.

# 212
Никол Станкулова и Яна Маринова снимат рекламна сесия за България мол.
Скрит текст:

Яна е страхотна ,много свежа и красива.Не знам дали си е опъвала лицето ,но ако е всичко е с мярка,много майсторски направено. Peace

# 213
  • Варна
Сем. Бекъм:
1  2  3
Признавам си, детското тоалетче изобщо не ми допада, още по-малко пък червеният педикюр на малката.
Ромео много си го харесвам  Heart Eyes
Той Бърбъри рекламираше, другия брат май също някаква модна линия, марка дрехи...

# 214
Кристин

Гаджето на КрисТо, снима за Asos.com.

# 215
  • Вестерос
Мелиса Харт на 40

https://www.instagram.com/p/BEWAjYMlHm_/

# 216
Виктория Петрова в новините на Бтв - така е гримирана, че очите и са като черни дупки!  ooooh! Защо тези гримьори я правят като за нощен бар в 17 следобед?!
Пък и не вярвам да не се съобразят с желанията й, след като вече е жена на... неслучаен човек.
Омъжила ли се е? Последно, преди време нали уж бяха се разделили с Кралев.

# 217
Стига с тия Бекъмови деца
Митко Павлов показал сина си
http://life.dir.bg/news.php?id=22352292&nt=5

# 218
Пък и не вярвам да не се съобразят с желанията й, след като вече е жена на... неслучаен човек.
Омъжила ли се е? Последно, преди време нали уж бяха се разделили с Кралев.
И аз мисля,че са разделени.

# 219
# 220
  • София
Виктория Петрова пак се събра с Кралев.

# 221
# 222
# 223
  • Sofia
Хахаха, това ли е извинението им за нарушаването на законите на Австралия с онова куче? Simple Smile
По този повод коментара на моя любимец Ricky Gervais: "The Johnny Depp apology feels like a hostage video." Simple Smile

Някаква фенка платила 90 000 долара за страстна целувка с Рики Мартин на благотворително събитие за СПИН. Снимки и видео: http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3546332/Female-Rick … y-fundraiser.html

Последна редакция: пн, 18 апр 2016, 22:57 от NBM

# 224
  • Tам през Атлантическия океан
Аз пък намирам Бруклин за съсвем нормално изглеждащ тийн. Още е рано да се каже какъв мъж ще стане Simple Smile!
красавец няма да стане, не и в този живот...

Рано е да се каже  Wink

съучениците ми които бяха красавците на класа/училището  с годините се превърнаха в не толкова симпатични мъже  Thinking
а тези невзрачните , 'смотльовци'   обратно   Flutter

Мое си наблюдение  Wink
за момичетата важи същото  Grinning
и , да разбира се че има изключения  Wink

Общи условия

Активация на акаунт