Звездни компромати - 282 част

• 130 409
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
  • DE
Горното все едно е писано за моя випуск  Peace

# 226
  • Rock & Roll feeling ...
http://vbox7.com/play:1ead5e82e5 - Преслава,като Лейди Гага . Баси ръмженето. Не разбирам от музика,ама това не мога да го слушам  Tired

Джоли - http://storage3.album.bg/9f8/19aug2001_003_46b04_25383141.jpg , на тая снимка не ме кефи  Thinking

# 227
  • На брега на реката
Дорис Робъртс е починала на 90 годишна възраст, позната като лудата свекърва Мари от 'Всички обичат Реймънд'.

# 228
https://www.instagram.com/p/BEWhjo-shgU/?taken-by=oliviawilde
Оливия У. също чака бебе, ей много бебета  Heart Eyes

# 229
Дорис Робъртс е починала на 90 годишна възраст, позната като лудата свекърва Мари от 'Всички обичат Реймънд'.

Много я харесвам, време й беше да се прероди Cry Cry

След серия от тотално разголване и неподходящи костюми, отслабналата Деми Ловато реши да влезе във ваната с пуловер Whistling
Скрит текст:
Скрит текст:

# 230
От Бекъмовите деца "красиво" може да се каже само за момиченцето.
И то не е никак красиво, особено напоследък, все по- безлично става.

Мария тренира

1..  2..

# 231
  • Пловдив
От Бекъмовите деца "красиво" може да се каже само за момиченцето.
И то не е никак красиво, особено напоследък, все по- безлично става.

Мария тренира

1..  2..
де го Гущеров да и подържи щангата Mr. Green

# 232
Мария тренира, ама не си изпуска дамската чанта от поглед.
Сега пак си я държи под око  hahaha

# 233
Не ми изглежда стегната. Винаги ми е била една дроплеста. Може да тренира отскоро.

# 234
  • Бургас
Мария тренира, ама не си изпуска дамската чанта от поглед.
Сега пак си я държи под око  hahaha
И тя, като Николета, много държи всички да видят, че има Шанел. Пази Боже някой да си помисли, че не може да си позволи маркова чанта.
Иначе страхотна комбинация - къси гащета, маратонки ...... и официална чанта. Ама къде ти в старозагорските бордеи да се научиш на вкус и стил.

# 235
Не ми изглежда стегната. Винаги ми е била една дроплеста. Може да тренира отскоро.
Хич не е от скоро, освен ако не е спирала. Хората плочки и задник показват, тя хлътнал корем  Laughing

# 236
То сульо и пульо има вече такава чанта,кой менте ,кой истинска..все едно на някой му пука за чантата и.Всички знаем,че на Хриси много му върви бизнесът като я коментираме и има за "Шанел". Tired ooooh!

# 237
А тя не тренира ли в мазето на собственото си имение, та па и с чанта слиза до долу?! Crazy Joy

# 238
Део е написал това във ФБ:
"С моята другарка Мариана си имаме момченце-Борислав,да ни е жив и здрав.Благодарим от сърце на прекрасния екип на САГБАЛ "Др.Щерев".Целувки.Правете любов,бандаааааа!!!!:))))"
Да са живи и здрави и тримата.

# 239
Е, сбъдна се на Део мечтата, много се радвам за него! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт