Звездни компромати - 282 част

• 130 383
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
Какво ли ще измислят сега...

# 286
  • До морето
Калканджиева в момента при Гала. Изглежда ужасно подпухнала, явно снощи е прекалила  Rolling Eyes

# 287
Не съм изненадана за Жана Бергендорф. Този път не е наранила някого, но не се знае следващия път какво ще се случи.
Честно казано ме е гнус от такива хора и изпитвам някаква ужасна непоносимост!
Дано този път си получи заслуженото в комбинация с продължително лечение.

# 288
Тя Жана и без да я хващат имаше неадекватно поведение и кокаинов нос (ако мога така да се изразя - постоянно подсмърчане и пипане на носа), много ме дразни това същество, то поне талант да имаше сериозен, а тя просто някаква стойкаджийка. Sick

# 289
  • До морето
Сега очаквам включване от рода Халваджиянов във Фейсбук. Предният път голяма защита му удариха.

# 290
  • в 1001-та нощ
Много ми е мъчно за детето й  Cry

# 291
  • Rock & Roll feeling ...
Жана има и глас има и умение да представи една песен. На мен ми харесва, допада ми, като артист. Жалко,че е друсалка. В днешно време много малко са хората,които не шмъркат.

# 292
Много ми е мъчно за детето й  Cry

Не бива, може би се чувства идеално при татко си и по-добре да не вижда майка си в такива състояния. Последиците върху психиката му ще са трайни.

Не се позабави с нова издънка Жана. Предричам, че ще си хване багажите и ще иде някъде извън БГ където да си шмърка наволя без да бъде социално ангажирана личност. До колкото разбирам, порока й датира още от тинейджърските й години, ние сме свидетели само на последните няколко издънки.

# 293
Не съм много сигурна, не следя Х фактор, но нали там постоянно се бореше да си върне детето. Е, имало е причина детето да е при бащата, или бабата, не помня точно случката.

Колкото пъти съм я гледала в интервюта ми е изглеждала лееекинко неадекватна.

# 294
  • София
Аз побеснявам от това, че шофира надрусана! А колко са такива като нея ....

# 295
# 296
Аз побеснявам от това, че шофира надрусана! А колко са такива като нея ....

А като си представиш, че масово се друсат със синтетична дрога, която не се хваща. Достатъчно е да се налеят с 2 кена енергани от типа Редбул и подобни за да се разтреперят и изтрещят на пътя.  ooooh! Sick

# 297

Ей че гаднярка бе, само една фотосесия и отказа, просто ако се беше появил с нея в Маями по време на турнира в София щеше да му се изсипе патрЕотичния гняв на родолюбците и Теленор хич нямаше да са хепи.
За сметка на това момчето и отиде на крака в затънтеното село в Северна Каролина на снимачната площадка да се извинява, но тя направо желязна.

Последна редакция: ср, 20 апр 2016, 13:42 от Mrs. Swift-Kloss

# 298
Популярната телевизионна водеща Челси Хендлър се слави с чувството си за хумор и го доказа за пореден път, след като поздрави Мария Шарапова за 29-ия ѝ рожден ден по нестандартен начин. Челси написа в Instagram: „Честит рожден ден на моето мече Мария Шарапова. С много любов от мен и моя бонсай“ и публиква следното селфи

Скрит текст:

Това ли е новата холивудска "двойка", Шарапова май наистина е на другия бряг...

# 299
Челси е напълно хетеро  Peace http://heavy.com/entertainment/2014/08/chelsea-handlers-boyfrien … ly-finale-ending/
но се занася с Кака още откогато тя беше със Саша.

В момента се прави на луда за да си промотира новото шоу по Нетфликс

Общи условия

Активация на акаунт