Звездни компромати - 282 част

• 130 440
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Прилича на прабаба си  Mr. Green

# 316
  • На топло
Жана се друса, това си е нейна работа, в момента, в който седне зад волана в такова състояние, вече трябва да отговаря за действията си.
И на мен ми е много неприятна, не защото е наркоманка, а защото е доста глупава, а се прави на велика....

# 317
Жана се друса, това си е нейна работа, в момента, в който седне зад волана в такова състояние, вече трябва да отговаря за действията си.
И на мен ми е много неприятна, не защото е наркоманка, а защото е доста глупава, а се прави на велика....

Ами ето заради това
1 - наркоманка е
2 - шофира в такова състояние
3 - глупава
4 - с високо самочувствие, прави се на велика
5 ... да продължавам ли ?!?!?

та с кое сме странни, кое й е нормалното  #Crazy ooooh!
още повече я защитават хора, които правят предаване за абсурдите в БГ
Тази Жана е един от тях  Sick

# 318
Приемам за нормално, че друса...
Shocked Е, няма как да приема нормално, че някой приема за нормално някой да се друса! ooooh! Иначе въобще не ми пука кой кого харесва или не харесва. Когато аз харесвам или не харесвам някого, го казвам и не държа някой друг да е на моето мнение. Нито съм сърдита, на тези, които са на противоположното, въпреки, че не ги разбирам всеки път, когато харесваният обект е очевидно не най-прекрасния човек на света.
Не намирам, че средата оправдава ползването на наркотици. Не съм луд фен на групи или отделни изпълнители, аз харесвам хубавата музика и я слушам заради нея, а не заради това кой я изпълнява. А творбите на тази жалка госпожа, силно не са по вкуса ми и не я намирам за талантлива. Нали е разрешено да не я намирам?
А, да, а пък шофиране надрусан, просто е без коментар, а за затвор!

# 319
Надявам се след този случай вече да си понесе реално наказание, а не някаква си условна присъда. Колкото и да е тъжно, в някои случаи е по-добре детето да расте разделено от майка си.
Отвращавам си от подобни хора - като искаш напивай се, друсай, прави със себе, каквото искаш, но защо подлагаш невинни хора на опасност.

Джорджи е изключително чаровно дете, винаги се усмихвам като видя негови снимки  Heart Eyes

# 320
  • София
Нормално за нейната професия, и да - не съм шокирана.
А, бе, вие на Марс ли живеете или само пред тИлИвизорите Crazy
Никой не казва че е правилно и че не заслужава наказание. Stop
Ако беше пила алкохол, "пропаднала алкохоличка" ли ще я наричате. Просто ви е неприятна и се лепват етикети - това е истината. За Елена Петрова - така ли се изразявате, защото за личния й живот могат да се лепнат много етикети, но не се прави, примерно Peace
Просто ми е лицемерно - едни са пропаднали, други - не са.

# 321
Може да е нормално за професията и, но не го приемам. Да се друса у тях . Не да шофира по улиците и някой друг да го отнесе, щом полицаите са забелязали, че не е адекватна си представям в какво състояние е била. Да си понесе последствията, не я защитавайте.

Относно Елена Петрова, нея също сме я коментирали и то не всеки път положително.

# 322
Давай за Елена Петрова мат'рЯл - да я започваме!

# 323
Някак си ми е смешно да се дава за пример Елена Петрова, защото аз и нея не харесвам Mr. Green
Елена Петрова нито е пример за подражание, нито блести като актриса с талант. Когато последно беше жури,не спря да се глези:"ах, аз съм чувствителна, такива емоции..." Tired
А Жана какво като движи в такива среди, може да каже:"не, аз няма пък да се друсам"      Явно не й пука за детето, щом си го позволява Rolling Eyes а пък се жалва в същото време пред цяла България как не го е виждала отдавна... да се замисли защо!

# 324
  • София
Да си понесе последствията, не я защитавайте.
Може ли четене с разбиране, никъде не казвам, че шофирането след употреба на алкохол/наркотици е нормално и не заслужава наказание.
Хората забравят и осъждат лесно, говоря за етикета 'долнопробна наркоманка' и подобни на него.
Има и много 'високопробни' наркомани - на тях позволено ли е от ССФ. Минавате ли около елитни софийски гимназии - да видите бъдещето на нацията и елита какви ги върши. А вашите деца пробвали ли са наркотици и те от кои са - от долнопробните или от високопробните Tired
Елена Петрова е хващана да шофира след употреба - не съм видяла да я наричат "долнопробна пияница", просто за нея се сетих, защото случаят е идентичен. Peace
И дано мениджърите на Жана не потулват нещата и този път - а се погрижат да има адекватно лечение, защото самоунищожението е най-вероятният изход за всички наркомани.

# 325
Ако беше пила алкохол, "пропаднала алкохоличка" ли ще я наричате. Просто ви е неприятна и се лепват етикети - това е истината. За Елена Петрова - така ли се изразявате, защото за личния й живот могат да се лепнат много етикети, но не се прави, примерно Peace
Просто ми е лицемерно - едни са пропаднали, други - не са.
Да, щях. И ми е неприятна, да. И Елена Петрова не е цвете, ама се сви като мишка след като я спипаха с колата и от тогава не се вре в очите на обществото, щото не е толкова луда да прави още простотии. А може и поука да си е взела и дано! Поне изглежда адекватно и нормално, за разлика от клошарския вид на Жана.

Що се отнася до моите деца и среда на общуване, не си и помисляй, че контактувам с такива хора. По-обикновени и нормални сме, отколкото си представяш, даже и да не ти се вярва.

Елена Петрова няма вид на пияница, дори и да е хваната с алкохол, от което се отърва прекалено лесно според мен. А Жана просто и да не чуеш, или видиш какво си пъха в носа, сам ще се сетиш като я видиш... На каква ти прилича?! Има едни такива, мъже и жени, които се събират сутрин в 7 под прозорците на спалнята ми на две пейки, дрънкат със стограмките и крякат до 11 на обяд, когато вече са на черешата... Е точно така изглеждат!
И на хората, които шмъркат, боцкат се или пият редовно им личи, ако не знаеш или не си забелязала.

Последна редакция: ср, 20 апр 2016, 17:03 от Бижy

# 326
Какво стана с Благой Георгиев и Есмер? Да не се разведоха тайно, а бебето роди ли се? И двамата нямат вече общи снимки в Инстаграм, а той е качил двете си деца с надпис - My all.

# 327
Нормално за нейната професия, и да - не съм шокирана.

Оо, я стига  Laughing Сякаш живеете в 70те и държите реч на неграмотни фенове, които трябва да се кланят на идола си, независимо неадекватното му състояние.
Разбира се, че ще я обвиняваме, защото ако не, утре може да убие човек на пътя, тръгвайки си от поредното парти. Освен това сегашното й състояние поставя детето й да израства в нездравословна среда, без право на избор, разпределяно между две домакинства.
Тренда е да си хелти ливинг, сегашните банди и звезди тренират много и поддържат изключително здрав стил на живот и го правят не само за феновете си.

И понеже говорим за звезди и техните зависимости - шокиращо за мен беше разкритието на ФБР относно педофилските постъпления на Майкъл Джексън и начина, по който той се е възползвал от положението си в обществото за да задоволи извратения си нагон. Не е извинен. Няма как да го извиниме, независимо от гигантския му талант и музикално наследство!

# 328
  • Варна
Аз за нея нищичко не знам.
Давайте  Mr. Green

# 329
Аз за нея нищичко не знам.
Давайте  Mr. Green
Е, хванаха да я шофира пияна, но това беше отдавна. Аз питах защото помислих, че има нещо ново.

Не одобрявам по никакъв начин шофирането под въздействието на каквито и да било субстанции! Това е равносилно деяние на тези, които хващат автомат и стрелят на посоки по невинни хора!
Когато не шофират и не пречат, и не застрашават околните да се обезпаметяват както си щат.

Общи условия

Активация на акаунт