Звездни компромати - 282 част

• 131 721
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
На Жана това не й е за втори път. Спомням си, че в края на миналата година видях нейни снимки, придружени с текст, че се е движила на зиг-заг и е била неадекватна. Айде, първия път си се бяха друсали и били вкъщи, но да шофираш пиян или дрогиран-това е предумишлено престъпление.

# 331
  • София
а знаете ли колко от обичните ви звезди имат деструктивно поведение?
тук не става въпрос за Жана, а за аршина.
поста да не се чете като одобрение.

# 332
  • София
Нормално за нейната професия, и да - не съм шокирана.

Оо, я стига  Laughing Сякаш живеете в 70те и държите реч на неграмотни фенове, които трябва да се кланят на идола си, независимо неадекватното му състояние.
Скрит текст:
Разбира се, че ще я обвиняваме, защото ако не, утре може да убие човек на пътя, тръгвайки си от поредното парти. Освен това сегашното й състояние поставя детето й да израства в нездравословна среда, без право на избор, разпределяно между две домакинства.
Тренда е да си хелти ливинг, сегашните банди и звезди тренират много и поддържат изключително здрав стил на живот и го правят не само за феновете си.

И понеже говорим за звезди и техните зависимости - шокиращо за мен беше разкритието на ФБР относно педофилските постъпления на Майкъл Джексън и начина, по който той се е възползвал от положението си в обществото за да задоволи извратения си нагон. Не е извинен. Няма как да го извиниме, независимо от гигантския му талант и музикално наследство!
Ти въобще четеш ли какво съм написала или не можеш да го разбереш?
Да си понесе последствията, не я защитавайте.
Може ли четене с разбиране, никъде не казвам, че шофирането след употреба на алкохол/наркотици е нормално и не заслужава наказание.
...
И дано мениджърите на Жана не потулват нещата и този път - а се погрижат да има адекватно лечение, защото самоунищожението е най-вероятният изход за всички наркомани.
И къде забърка Майкъл Джексън и педофилията ooooh!

# 333
  • На топло
Какво стана с Благой Георгиев и Есмер? Да не се разведоха тайно, а бебето роди ли се? И двамата нямат вече общи снимки в Инстаграм, а той е качил двете си деца с надпис - My all.
Супер скучни с детското си поведение.
Благо...сигурно търси следващата, която да заведе пред олтара и да оплоди.

# 334
Просталета май още си вярва ,че краката и изглеждат така. Joy

# 335

...........
И къде забърка Майкъл Джексън и педофилията ooooh!

Не забърках, дадох ти пример. Само защото са известни не означава, че безнаказано могат да правят каквото пожелаят и да прощаваме всеки техен порок.

# 336
  • На топло
Клонингите - Найлона, Цецка и другите "красавици"....
http://www.lentata.com/page_8610.html
От статията - "Наскоро гледах, че са изобретили едни секс кукли, които поразително приличат на тези популярни български, с тази разлика, че  макар и гумени, излъчваха повече емоция от нашите звезди." Laughing

# 337
  • Once there was a Hushpuppy...
Я, ме светнете...че нещо изпускам Mr. Green
Блажко зарязал Есмерчето ли newsm78

# 338
  • bad@ss
Жабка и Колизеума са адски смешни с изпълненията си в соц. мрежи. Като тийнейджърки първопроходки във ФБ. "Ти напиши еди какво си, а аз след теб ще напиша еди що си, хи хи хи".

Не им е и няма да е за последен път  Tired

# 339
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Тренда е да си хелти ливинг, сегашните банди и звезди тренират много и поддържат изключително здрав стил на живот и го правят не само за феновете си.
Ти това наистина ли го вярваш? Thinking

# 340
  • Варна
Просталета май още си вярва ,че краката и изглеждат така. Joy
Сигурно чака шиши в колата,да я раздрусат дружно.

# 341

Да. Да не мислиш, че с кокаин се издържа 3 часово шоу в непрестанно подскачане и стрес, години наред? Стабилна физическа подготовка и строга дисциплина. Контрол фрик

# 342
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз си мислех, че няма да посмее да си помисли дори да я зарязва, камо ли да го прави наистина Mr. Green
И защо ли съм решила, че тя е дъщеря на татарски или чеченски богаташ, или нещо не съм чела като хората Thinking Ама, ако има някой такъв татко да не го дрънкат със сопата Блажко hahaha hahaha

# 343
Точно кокаин е нужен за 3 часово подскачане.  Wink Не става с броколи и моркови.  Laughing

За Жана не ми пука, да се друса колкото иска. Вече, ако шофира друсана/пияна - има си съответните закони, които трябва да важат за всички.  Peace

# 344
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да. Да не мислиш, че с кокаин се издържа 3 часово шоу в непрестанно подскачане и стрес, години наред? Стабилна физическа подготовка и строга дисциплина. Контрол фрик
Като гледам, Мик Джагър и Бауи са успели- можеш сама да изчислиш колко десетилетия.

Общи условия

Активация на акаунт