Tatlı İntikam * Сладко отмъщение'-тема 2

• 70 885
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Hug Hug Hug Hug Не знам дали това е озета. Намерих го в един сайт заедно със снимките.  Peace

Пелин си отдъхва, като разбира,  че Рюзгяр е омъжена. Когато вече е сигурна, че между Синан и Рюзгяр няма нищо, Пелин решава да се сприятели с Рюзгяр.

Рюзгяр иска да запазят мълчание по въпроса, но Синан мисли точно обратното. Каквото и да става, трябва да каже на Пелин за тази игра. Вече не иска да изгуби Пелин. Докато се случва всичко това, идва денят за разплата за ресторанта и започва голямата конфронтация с Джейда. Вече за Синан и в любовта и в работата остава само една крачка.

Ooo,  Пелин си мисли, че Рюзгяр е омъжена... горката... пореден филм, чийто финал няма да е памучено- сладък и розов... Sad Sad hahaha

Ани, благодаря  bouquet bouquet

Crazy Crazy

# 661
  • Бургас
Hug Hug Hug Hug Не знам дали това е озета. Намерих го в един сайт заедно със снимките.  Peace

Пелин си отдъхва, като разбира,  че Рюзгяр е омъжена. Когато вече е сигурна, че между Синан и Рюзгяр няма нищо, Пелин решава да се сприятели с Рюзгяр.

Рюзгяр иска да запазят мълчание по въпроса, но Синан мисли точно обратното. Каквото и да става, трябва да каже на Пелин за тази игра. Вече не иска да изгуби Пелин. Докато се случва всичко това, идва денят за разплата за ресторанта и започва голямата конфронтация с Джейда. Вече за Синан и в любовта и в работата остава само една крачка.

Ooo,  Пелин си мисли, че Рюзгяр е омъжена... горката... пореден филм, чийто финал няма да е памучено- сладък и розов... Sad Sad hahaha

Ани, благодаря  bouquet bouquet

Crazy Crazy

И пак главната героиня ще е "недосетлива", "неумна".................. smile3511 smile3511 smile3516 smile3515 smile3512

# 662
Здравейте!

Ани, Hug Heart Eyes саол за всичко  bouquet

Скрит текст:
Днес имам повод да почерпя. Моята дъщеря има рожден ден.

Една много сладка усмивка  Heart Eyes

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 663
Лаве,  Hug   да ти е честита, весела, щастлива, игрива и ученолюбива щерката! Tada За радост и гордост твоя!

Благодаря за почерпката, а и за всичко, което правиш за темата!  Hug Hug  Един бонбон за теб! Хубав празник!  Tada

Grinning Grinning Crazy

# 664
Здравейте!

Ани, Hug Heart Eyes саол за всичко  bouquet

Скрит текст:
Днес имам повод да почерпя. Моята дъщеря има рожден ден.

Една много сладка усмивка  Heart Eyes

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Лаве  Hug Hug Hug да ти е живо и здраво момичето!  bigdance2 само радост да ти носи!!!  love001 love001 love001

# 665
Привет, девойки!  Hug Hug Hug Hug

Голямо благодарско за споделеното!  bouquet bouquet bouquet

Лаве,  Heart Eyes Hug един сладурски татлъ поздрав за теб  Hug с пожелание за много усмивки, здраве, щастие и късмет на малката ти рожденничка.  bouquet

# 666
Здравейте, момичета Simple Smile Утре вечер няма да мога да гледам серията с вас, ще съм на сватба Simple Smile
 После ще наваксам със серията Simple Smile
 Много хубави снимки качвате, аз не зная как става, затова само гледам и не мога да допренеса с нищо за темичката, за което се извинявам Simple Smile Затова съм ви много благодарна за цялата информация, която споделяте за сериалчето  Hug Hug Hug bouquet bouquet bouquet :bouquet
 Пожелавам ви приятна вечер и дано серийката е интересна Simple Smile
 До скоро Simple Smile

# 667
luli40  Hug Ani  Hug Гале  Hug благодаря ви за хубавите пожелания и за татлъ поздрави  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

veselinova04 Hug

Лека

Последна редакция: сб, 11 юни 2016, 00:48 от лава

# 668
Къзлар Hug  хИлоу Mr. Green ( както казваше героинята на Лейля в "Любов под наем" Laughing )

Последната страница гледам все с красоти сте я изпълнили Heart Eyes  Благодаря! bouquet
Не пиша много, че бая изоставам с мат'риЯла ooooh! и не знам кога ще ви стигна Whistling  Ама ви чета редовно Flutter

И к'ва стана сЯ? Синан ще се бори срещу Джейда Twisted Evil за ресторанта ooooh!  Рюзгяр и тя в кюпа, щот нали му е малко само с една джадъ да се разправя Crossing Arms  И целувката с Пелин остана в съня ooooh!  Къде ми отиде комедията, дявол да го вземе... #Cussing out

Ще гледате ли довечера серията или сте на футболна вълна? Crazy

# 669
Добър ден,момичета!  Hug Hug Hug

Нежи  Hug Heart Eyes имам намерение да гледам,но нз дали ще  се осъществи ...

Лейля  Heart Eyes

Елиф и Фуркан  

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 670
#IlhamPerim / #МоятаМуза Peace

Ийй сеирлир Hug  Мен ме чака друго бу гедже Flutter  та пак ще пропусна серията Crazy

# 671
Приятно гледане и от мен!  Hug Hug Hug

# 672
  • Разград
Tatlı İntikam 13. Bölüm Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=n3INtqGXA1c

# 673

Здравейте  Hug Hug Hug

А такааа  Mr. Green hahaha , кой се появи на ринга... Конкурент  Joy Joy Joy  Дойде ред и на Синан да се поизпоти ...  Grinning Grinning  Само Пелин да не се увлече в дразненето  Naughty , че много и хареса идеята да я ревнуват...  hahaha hahaha

Не разбрах как се размина момента с пръстените и женитбата, но бързичко го отметнаха... да не стягат финал?  newsm78 newsm78

Благодаря за фрагмана bouquet Hug Hug

Ето го и с руски субтитри  Grinning

http://vk.com/dizimaniati?z=video-113037353_456239246%2F718fb2ae … l_wall_-113037353

Flutter Flutter

# 674
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт