"Като две капки вода" - 4 сезон, 7 тема (18.04.2016 г. - 24.04.2016 г.)

• 19 239
  • 255
  •   1
Отговори
# 225
  • Вестерос
25-годишно момиче, което има тумор на крака

# 226
  • София
Не успях да гледам Какпките снощи. Нещо интересно и неповторимо дали се случи?!  Grinning

# 227
  • Испания
Преслава – пластична като тараба.  #Cussing out
Всички участници може да се претрепват да танцуват, да пеят, да влизат в образ… само звездЪтЪ Преслава може да си позволи лукса да седи и малко да се поклаща.
Ако публиката беше читава, трябваше да я освирка.

Слава Богу, Фънки я поряза. А тя нали е простичка, меко казано, триумфално премина по сцената. „Ти го плюеш, а то си мисли, че е росица божия“.  ooooh!

Темброво и жестово Орлин направи добра имитация на Кацарова. Визуално – няма как да го направят толкова грозен като нея.

Искахме нови оригинали за имитация. Имаме ги.  Party

Прея много ми хареса. Аз я харесвам винаги.  Heart Eyes С тази прическа беше разкошна. Доста израстна след участието си в „Музикална академия“.

Жоро и Светльо – гениална имитация. А гримьорите бяха направили и гънките над врата на Фънки. Страхотни, страхотни, страхотни! Заслужена победа.  smile3501

Калин не ме очарова.

Преди време не можех да си представя как ще изглежда Геро като Любо Киров, но имитацията му беше страхотна. И сега ми хареса много като Ерос Рамацоти. Тембър, жестове, мимика… Дори не забелязвам, че е троен Ерос. Браво на Геро! Ако Маги беше в журито, сигурно щеше да намери кусури на италианския му.  Wink

Естествено, следващата седмица Дони има ангажимент и затова ще го замени Маги и слава Богу, защото хиляди пъти предпочитам него пред Армутлиева, например.

Борче и Банана! Фенки!  newsm47

Изпълнението на Поли беше прилично. Чудя се как се справя с всичко. Много талантлива и работлива е.

Според мен Джули не можеше да се справи по-добре, но не ми хареса.

# 228
Преслава – пластична като тараба.  #Cussing out
Всички участници може да се претрепват да танцуват, да пеят, да влизат в образ… само звездЪтЪ Преслава може да си позволи лукса да седи и малко да се поклаща.
Претрепвай се ти да танцуваш на обуща, високи 20 см!  Laughing Площта, на която опира стъпалото, е колкото една цигарена кутия. Преслава просто щеше да се пребие с тия кокили, затова едва помръдваше. Не че я харесах иначе...

# 229
Ако обувките на Преслава са били проблемни, да ги бяха сменили. Не си представям Лейди Гага да танцува на такива неща. Показаха, че са достатъчно гъвкави по отношение изпълненията на госпожица Преслава, можеха да я сложат на нещо по-удобно. А и още не съм забравила разпадналият се костюм на Орлин и счупеното токче, но той не спря да пее.

Аз обаче съм по-възмутена от сценката, която разиграха с бутона. Направих си труда да проверя - Jackson 5,  по-късно The Jacksons имат 19 студийни албума, 17 сборни албума и 60 сингъла. Това категорично означава само 1 хит, който може да се падне само веднъж и то не на Преслава! Naughty
Хайде нямаше нужда от подобна сценка - объркаха на кой да спрат бутона и се чудеха как да замажат положението. Интересно, защо не са ги извадили или какво ще правят, ако другата седмица The Jacksons се падне на Джулия да кажем? 

# 230
  • Пловдив
Що...щот тъпанари  Mr. Green Аз въобще не чувах какво говори режиьора Crazy

# 231
  • София
... Интересно, защо не са ги извадили или какво ще правят, ако другата седмица The Jacksons се падне на Джулия да кажем? 

Аз си мисля, че ще ги извадят от бутона. Просто снощи са се объркали явно със списъка и са ги добавили.

# 232
  • DE
Аз имам чувството, че на бутона се въртят едни и същи от първи сезон. Само сменят понякога песните на най-популярните, което можеха да направят и снощи. Случвало се е дори да пеят един изпълнител двама участници в една концертна вечер  Crazy
Не проумявам при толкова наситен музикален пазар, защо са се хванали за едни и същи и ги въртят до втръсване. Едва ли е чак толкова трудно всеки сезон да е различен от предишният.
Май така рекламираният професионализъм на екипа/клана Халваджан не е чак толкова голям  Rolling Eyes

# 233
Е, как що, щото трябва нови костюми да правят  hahaha  Joy . Шер още не се е падала този сезон Joy .

# 234
Ихаа, Маги щял да е жури другия път  smile3508

# 235
  • Пловдив
Ихаа, Маги щял да е жури другия път  smile3508
на кой на мястото?

# 236
Ихаа, Маги щял да е жури другия път  smile3508
на кой на мястото?
На Дони.
Колкото до повторенията, случвало се е дори трима участници да влизат в един и същ образ в една концертна вечер - във втори сезон Нети, Неве и Мая като Мадона.

# 237
  • София

Айди сига и Ритон да са паднат. hahaha Joy Joy

На Светльо и Низамов.  Laughing

# 238
  • Sofia
Ще им отива Peace
Да изпеят Джалма Mr. Green

# 239
  • Тра-ла-ла
Низамов с цомби до пъпа и голямо деколте, а Светльо - като киселия Здравко Laughing

Общи условия

Активация на акаунт