"Като две капки вода" - 4 сезон, 7 тема (18.04.2016 г. - 24.04.2016 г.)

• 19 257
  • 255
  •   1
Отговори
# 240
Малиии, много грозна Катя би бил Низамов, без врат, с огромна глава, шкембак, красота! Heart Eyes

# 241
  • София
Прочетох коментарите ви. Май не съм изпуснала много от това, че в онеделник не гледах Капките.  Joy

# 242
Прочетох коментарите ви. Май не съм изпуснала много от това, че в онеделник не гледах Капките.  Joy

Нищо интересно наистина. Може във вбокса да мернеш клиповете. Има клип с всяка имитация.
На мен винаги ми е бил интересен бутона на нагласения късмет  Mr. Green

# 243
  • Варна
ГЕНЕРАЛНОТО КЛАСИРАНЕ ДО МОМЕНТА:

1. Поли -  56 т.
2. Геро - 55 т.
3. Калин - 55 т.
4. Орлин - 46 т.
5. Преслава - 43 т.
6. Джулия - 37 т.
7. Дуетът - 36 т.
8. Прея - 36 т.

Поли, макар да не е печелила предаване, се представя стабилно.  Hug Радвам се, че Преслава засега не е в топ 4. Ще ми се Прея или Дуетът да напреднат в класирането, но като цяло съм доволна от класацията.

# 244
Прея незаслужено е на последно място, реалното ѝ място е четвърто, дори я слагам пред Орлин...

# 245
  • София

Нищо интересно наистина. Може във вбокса да мернеш клиповете. Има клип с всяка имитация.
На мен винаги ми е бил интересен бутона на нагласения късмет  Mr. Green

newsm10

# 246
Честит имен ден на чаровния Калин Врачански.Със пожелание за здраве,щастие и много успехи .

# 247
  • Испания
Златина, той не излиза от тази тема и ще приеме поздравите ти.  Party Wink

# 248
  • through the wormhole
Златина, той не излиза от тази тема и ще приеме поздравите ти.  Party Wink
Все някой ще му ги предаде. Mr. Green

# 249
  • Испания
Нали непрекъснато се "предъвква" темата с "враждата" между Слави и Маги Халваджиян. Та по този повод реших да ви постна какво казва Слави в книгата "За мен беше чест", говорейки за дуета си с Елена Папаризу:

Клипът също беше много хубав, засне го Магърдич Халваджиян. Целият клип беше в оранжево - това е негова идея. Много хубав клип. Беше изключителна работа от негова страна и неговия екип. Сега той е продуцент, разбира се, той и тогава си беше, но аз говоря в качеството му на режисьор, с който сме работили и сме правили много неща заедно. И мога да кажа само хубави думи за него. Между другото, Халваджиян е режисьор и на друг наш клип - „Йовано, Йованке“. Това е един
от нашите клипове, които най-много харесвам.

# 250
Прея незаслужено е на последно място, реалното ѝ място е четвърто, дори я слагам пред Орлин...

Peace

# 251
  • София
Като стана дума за Маги Халваджиян - обявил е, че утре пак щял да бъде в журито. Не пояснява дали замества някой еднократно или не.

# 252
  • Испания
Обяви го в понеделник. Ставаше въпрос за утре. Естествено, замества Дони, защото последният има ангажимент.  Laughing

# 253
  • София
А, ясно! Значи е мой пропускът, не съм чула, че е обявил в самото шоу.  Peace
Сега разбирам и за отсъствието на Дони.

Иначе това четох, а там е доста неясна информацията -
Цитат
След обещанието, което Маги Халваджиян даде на водещите Зуека и Рачков, тази седмица продуцентът на шоуто ще заеме едно от съдийските места, за да усмири хумора и закачките на култовия тандем. Това ще е първият лайв, по време на който той ще има възможност също така да оцени сценичните изяви на артистите в четвърти сезон на единственото по рода си шоу за преобразявания у нас.

# 254
  • Испания
Да, Маги им се закани.  Joy

Не знам защо, но си помислих, че те може да направят някоя имитация. Ще видим утре.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт