MasterChef България - сезон II (18.04. - 24.04.2016г.)

  • 44 463
  • 447
  •   1
Отговори
# 345
  • София
  • Мнения: 6 895
Напротив, с имунитет е. Crazy

# 346
  • София
  • Мнения: 15 954
"дано и двамата се провалят"

Това беше. Или нещо в този смисъл. Не беше за вярване.
Цвета се изложи безобразно. Но и Мая не й отстъпи.

Стана ми мъчно за Евгени - когато се качваше към балкона вдигна ръце и очакваше поздравления, но не ги получи.

# 347
  • Мнения: 444
"дано и двамата се провалят"

Това беше. Или нещо в този смисъл. Не беше за вярване.
Цвета се изложи безобразно. Но и Мая не й отстъпи.

Стана ми мъчно за Евгени - когато се качваше към балкона вдигна ръце и очакваше поздравления, но не ги получи.

Ясно мерси. По физиономията и си личеше, че това желае но не бях сигурна дали го и каза. Не виждам какво печели тя пък като се провалят и двамата.
Жените които останаха са си доста неприятни с тези злобни изказвания и подмятания, затова не ми допада никоя от тях. Само Весела беше свястна ама пусто я изгониха твърде рано.
Пък Цвета да вика на доктора дето не може да му стъпи на малкия пръст нито по образованието, нито по професията, нито по интелекта Простчо нямам думи.

# 348
  • Мнения: 1 880
"дано и двамата се провалят"

Това беше. Или нещо в този смисъл. Не беше за вярване.
Цвета се изложи безобразно. Но и Мая не й отстъпи.

Стана ми мъчно за Евгени - когато се качваше към балкона вдигна ръце и очакваше поздравления, но не ги получи.

А как да го поздравят като се надяваха той да не се върне... На всички им е ясно кой е долното злобарче в кухнята, а именно Евгени. Peace

# 349
  • София
  • Мнения: 842
Разочарована съм от МастерКласа- все едно беше за чистачи на риба! Какво видяхме? Трудно се режат перките! За това се сещахме и сами, а и това е толкова масова риба, че още утре ще си я сготвя...Останалото спанак и белене и рязане на зеленчуци... Много тъпо беше!
Изгонването на Евгени? Кулминацията в епизода!? Не съм му вече фен, но определено не направи нещо невиждано досега, че директно да му наложат      "внезапна смърт". Тъп епизод!

Хайде да не ляляме глупости. Рибата била тооолкова масова, че и в бакалията на леля Цонка вече продават риба скорпион с отровните шипове. Апропо ако наистина ще си якупувате от лафката, ви препоръчвам сериозно да имате и метална ръкавица, защото последствията са сериозни не е като при кухото ляляне.
Дядо Хаджия, ти сериозно ли? 😃 Бях останала с  друго впечатление! Не усети ли иронията в целия ми пост?! Това за "лялянето", просто ще го пропусна засега!
Как' Сийка, благодаря!

Бих се зарадвала да върнат и Весела, и Евгени, ама явно - не може.
Изгонването на Евгени беше много измислено, така че съм доволна, че се върна.

# 350
  • addicted
  • Мнения: 1 118
Мнооого евтино представление беше това с 'изгоненния' Евгени. От началото до края.  Stop

# 351
  • Мнения: 2 314
Грозно поведение от балкона  Shocked

# 352
  • Мнения: 18 811
Цвета и Мая ужасно ми паднаха в очите  Confused
Цвета за 100 бона ли е бе, така самодоволна изглежда, все едно не депутат, а Господ за шлифера е хванала
 

Аз се успокоих след вчерашния епизод, понеже и аз често се провалям с крем карамела. Какво се оказа- че и с гореща вода да го залее, и лед да добавяш непрекъснато, и на 130 да го печеш като ще стане на шупли ще стане и това е.
 Защо толкова малко смес бяха сипали и двамата, по 1 пръстче  newsm78

# 353
  • Варна
  • Мнения: 4 278
Започва все повече да прилича на слаб сериал , все повече измислени и зле режисирани и изиграни реплики.

# 354
  • Мнения: 1 967


Е какъв късмет? На доктора му взеха половината време, и в същото време Севда се оплаква как тя е най-прецаканата.Снощи Евгени не беше ли прецакан че го изгониха веднага?В един или друг момент всеки е прецакан по някакъв начин.Но всеки път все един и същи участник тръби че е най прецаканият.Няма да споменавам кой е точно Wink
Ама на доктора веднъж му се е случило, не бъркай нещата. На нея постоянно, включително и случая със сифона за пяна. Тя и тогава си го каза, че когато й е нужен късмета, той липсва.

Снощното внезапносмъртно изгонване беше мнооого преиграно, имаше къде-къде по-тежки случаи предишни епизоди пък никой не изгониха.

Е хайде да изброяваме колко пъти е тотално прецакана Севда.Това че тя не знае какво да прави с някои продукти, не означава че всеки път е прецакана.Доктора, колкото и да не го харесвах заради мачкането, съм сигурен че ако на него се беше паднал сифона щеше да измисли нещо добро.Аз ако участвах в това предаване всеки път щях да съм прецакан защото няма да знам нито продуктите нито какво да ги правя.Ама аз като нямам нужните познания не се натискам да участвам.Ако са ти дали нещо което не познаваш или не знаеш как да сготвиш, проблема е че ти нямаш достатъчно знания и умения и проблема си е в теб.Не може винаги и за всичко да се оплакваш от късмета си.

# 355
  • Sofia
  • Мнения: 8 821
Защо толкова малко смес бяха сипали и двамата, по 1 пръстче  newsm78
И аз това не разбрах  newsm78? Нямаха никаква височина и двамата...ама Весела каза,че е от страх,да не остане суров  newsm78.Колко пък суров да остане един крем? Не съм правила,та да не пиша глупости  Whistling, но и на мен ми се стори излишен шум,шаш и паника. та крем карамел сервират във всеки училищен стол.детска градина  Crazy.
Много се смях като припомниха "деструктурирания" крем на Танчето  Mr. Green.Сладурана,как го "кръсти"  bowuu.

# 356
  • София-Младост
  • Мнения: 24 054
GeNa
Времето и е ограничено, затова сипаха по 1 пръст в шолите, за да може да се изпече. Аз пека на 160 градуса за поне около час...те имаха 60 мин. за всичко.

# 357
  • Варна
  • Мнения: 4 278

Аз се успокоих след вчерашния епизод, понеже и аз често се провалям с крем карамела. Какво се оказа- че и с гореща вода да го залее, и лед да добавяш непрекъснато, и на 130 да го печеш като ще стане на шупли ще стане и това е.
 Защо толкова малко смес бяха сипали и двамата, по 1 пръстче  newsm78

Важното е да разбереш защо се проваляш Simple Smile .Ако чу коментарийте на майсторите шефове не е толкова важно печенето и топлата или студена водна баня , във Франция го пекат без баня , а аз съм го правил и в тава и пак става - по важно за шуплите е да се чака да истине карамела , шоличките и крема също да не са горещи .Много е просто всъщност важно е стъпка по стъпка да се спазва технологията.

# 358
  • Sofia
  • Мнения: 8 821
GeNa
Времето и е ограничено, затова сипаха по 1 пръст в шолите, за да може да се изпече. Аз пека на 160 градуса за поне около час...те имаха 60 мин. за всичко.

PeaceВероятно изисква перфектна организация,каквато липсва при такива обстоятелства,за да стане хем висок,хем изпечен,хем за 60 минути  Crazy! Всъщност никой от шефовете не критикува точно това  Thinking.

# 359
  • Мнения: X
каква перфектна организация за крем-карамел хах 60 минути!!! .... това да не е говеждо месо или свински джолан та да не се изпече, не се излагайте. Шуплите стават от горещия карамел и от високата температура и скорост на печене във фурната. Кремът се прави точно за три минути, карамелът за 3минути макс също, изстива 5 минути, през това време фурната е загряла, сипваш крема в изстиналия карамел и отиваш да пиеш кафе със съседката. Това с леда е пълна глупост за мен. Въобще тези са неграмотни. Научили как се прави патешко мегре, но не могат да направят един крем карамел  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт