Бързо, хранително, балансирано и икономично хранене - какво да сложим в чинията?

• 55 560
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Днес си правихме екскурзия до един по-отдалечен плаж, на който няма заведения. Та храната беше пълнозърнест хляб Вита, домати, краставици, сирене, банани.
Децата  и ММ вечеряха пържоли и салата, аз май нямам сила да ям.
Галче, така е, много е хубаво да си до природата. Тогава ми е най-пълноценно живеенето.
А за йогата в парка - представям си колко е приятно...
Скрит текст:
Видях те преди време в темата за отслабването как я практикуваш. И само да ти кажа, че ти се възхищавам колко силна, гъвкава и с изваяно тяло си.

# 496
Amanda, направо ми се прииска да съм с вас Hug
Скрит текст:
При нас от вчера започна да вали и днес продължава. Ние все пак отразихме едно семейно плуване в закрит басейн Mr. Green. А за йогата, вече не мога да си представя да завърша деня си без нея Heart Eyes

Менюто днес

закуска - пак палачинки, желета и замразени плодове
обяд - ориз със зеленчуци азиатски микс, със свинското филе от вчера със сурови моркови
вечеря - едни овесени кюфтенца с картофи, които ще правя за първи път с пържени тиквички и КМ. За салата маруля със зеле с репички, сирене и тиквени семки

# 497
момичета, от срам не пиша, да знаете  Laughing Бямхе на почивка с любимия и храненето беше под всякаква критика, от нищо не сме се лишавали и кантара си каза тежката дума. Сега въвеждам строг военен режим и ще се яде само по мой сигнал  #2gunfire

# 498
Ехи, не ни лишавай от присъствието си заради такива временни състояние на духа и тялото Hug Всичко ще си дойде на мястото, сигурна съм Hug

И мен вчера ме тресна яко ПМС, но си казвам, че и това ще мине. Просто всяко нещо с времето си Sunglasses
Най-големият ми проблем е, че по това време на месеца хич не ми се готви, а трябва Rolling Eyes

Менюто днес

закуска - овесени ядки с КМ, кефир, ферментирали боровинки, ленено семе и замразени ягоди
за мен кафе с мляко и захар, защото изкарах безсънна нощ Tired
обяд - ориз от вчера с тиквички от вчера с кашкавал и сурова целина
за мен моркови с половин доза раст. протеин и лъжица сусам. тахан
вечеря - спаначени рулца със салата от маруля, зеле, авокадо, мисо и лимонов сос и тикв. семки; с поници от броколи, като гледах сутринта ми се стори, че до вечеря ще има реколта за обиране Joy
за мен френски омлет с тиквичка с тофу с морков и салата. Този път накиснах тофуто в марината останала от купения буркан печен пипер hahaha

Между другото овесените кюфтенца станаха много сполучливи вчера и бяха одобрени Flutter

# 499
И понеже споменах, че не ми се готвеше вчера, имаше промяна във вечерята: ориз със зелени макарони и тофу беше за децата, за мен замразени зеленчуци с царевица, грах, зелен боб и моркови с половин авокадо и тофу.
Както и очаквах много вкусно се беше получило тофуто в маринатата на печения пипер Crazy

Менюто днес

закуска - овесени ядки с КМ, кефир, тахан от кашу и канела с ябълки
обяд - френски омлет с тиквички за ММ и щерката с останалите макарони от вчера и със сурова целина, за мен със сурови моркови
вечеря - спаначените рулца за децата, за мен херинга с покълнал боб и суров морков; салата от маруля, зеле и репички с авокадово олио, лимонов сок и тиквени семки

# 500
Днес ще ям моркови, Галче Simple Smile  Иначе ние се завърнахме от почивката в Неделя и доизядохме една стара зелка и днес трябва да напазаруваме. За закуска сварих яйчица и нарязах круша и ябълка, за обяд всеки се спасява сам, вечерята е под въпрос - не, че няма да я има, просто не се знае каква ще е  Laughing

Ще си потърся авокадо олио пък! Искам и аз  Mr. Green

# 501
Ехи Hug довечера като си хапвам моркова, ще си мисля за теб Wink

Аз пък днес донесох на колегите поници от елда и от броколи Mr. Green. Хареса ги и утре ще им нося семена Joy

# 502
Записвам се и аз на опашката smile3508 Вече съм спокойна, че като си купим къща имам на кого да се доверя за градината   newsm53

# 503
Ехи, нямаш нужда нито от къща, нито от градина за отглеждане на реколта от поници, само от една по-голяма саксия или пластмасова кутия и семена за посев. За друго не ми стига търпението на мен Embarassed

# 504
Галче, за съжаление у нас нищо не вирее - адска жега е целогодишно. Купих си босилек в саксийка - умря, алоето ми и то. Жал ми е да мъча цветя вкъщи, пробвах да си засадя люти чушлета, но и тяхната съдба беше същата. Имам усещането, че в нас не влиза никакъв въздух, а и светлина няма достатъчно. Надявам се скоро да съберем за къща, мечта ми е голяма   Praynig

# 505
Ехи, сигурно е ужасно да искаш да си отгледаш растение и да не се получава, но съм почти убедена, че със семена ще се получи. Ако искаш да пробваш, накисни семенцата за 24 часа във вода и когато видиш кълнчетата, тогава ги посей в пръст. После поливай обилно сутрин и вечер и може и да береш реколта след няколко дни Wink. Ако опиташ, кажи какво се е получило. Пък аз усилено ще стискам палци Praynig

# 506
Галче, занапред ще знам. Жал ми е за растенията, имам доста горчив опит вече, ще си чакам къщата  Joy

# 507
Галче, занапред ще знам. Жал ми е за растенията, имам доста горчив опит вече, ще си чакам къщата  Joy

Тогава ще стискам палци, скоро да си осъществите мечтата  Praynig

Да се оплача, че избрах най-неподходящото време в месеца са мина от еднократно на двукратно хранене, точно като съм в ПМС. Но и това ще мине Mr. Green

Менюто за днес

закуска - овесени ядки с КМ, кефир, ферментирал тахан от кашу /невероятно вкусен се получи като го разбих с кефир, само че не съм му предвидила силата на реакцията и беше излязал от буркана Joy/ с портокал
обяд - за щерката и ММ от останалите спаначени рулца с покълнал бял боб и сурова целина. За мен от боба с тиквени семки и малко тофу със суров морков
вечеря - боб с лучен сос и пилешки бутчета. Салата с маруля, зеле, репички, лимонов сок, авокадово олио и тиквени семки

# 508
Аз ви чета, но не пиша. Още сме в ремонт и съм ограничена в кухнята  Tired
Освен това минах на високопротеинова диета /или нисковъглехидратна/, защото 3-ти кг не мърдат по никакъв начин надолу  #2gunfire

# 509
Nefertarri, аз съм така  Tired понякога, когато не съм ограничена в кухнята Wink

Дано да има ефект диетата, но ти пак си пиши менютата, дори и да не са по темата Hug

Общи условия

Активация на акаунт