Бързо, хранително, балансирано и икономично хранене - какво да сложим в чинията?

• 55 565
  • 744
  •   2
Отговори
# 465
Моя пасатор е метален на Бош. Щом с него пасирам 1 кг маслини без проблем, предполагам, че и със смутита ще се справи.
Аз днес ядох скромно, но на вечеря 2 филии хляб  Embarassed

# 466
Пробвай пасатора за смуути, не виждам защо не Simple Smile

Аз заминавам на почивка другата седмица и в хотела ще има закуска - палачинки, гофрети... не знам как ще се въздържа. Тоест знам, никак Grinning

# 467
Е, то и на почивката ако се въздържаш..... Crazy

# 468
Така си е, не е лесно с почивките Wink

Минавам само да кажа, че пониците от елда са много вкусни. Синът ми каза, че са като зелени спагети, за разлика от пониците от репички, за които казва, че му щипели езика Laughing А най-хубаво е, че за 2-3 дни са готови Mr. Green

# 469
Ние сме на почивка Laughing
Досега за два дни сме яли риба, салати, смокини и праскови.

# 470
Amanda, къде сте на почивка, много вкусно изглежда Hug

Менюто днес

закуска - замразен "сладолед" от замразени череши, сварена киноа Crazy, малко сурватъчен протеин и кефир, полят с разтопено кокосово олио. Много добре се получи, киноато изобщо не се усещаше
Аз само го опитах, беше ми интересно, заради киноато Mr. Green
обяд - от вчерашното барбекю имаме бургери с картофи и аламинут лютеница ще ги ядем и суров морков; синът ми иска и броколи с доматен сос
за мен с предястие още един морков
следобедна закуска - не знам, ябълка; щерката е на РД, така че може и да я пропусне
вечеря - още се планира, но май ще бъдем на гости
предястието е ясно Wink

# 471
Галче, много моркови хрупаш, надявам се ги обичаш, защото аз насила ги ям. Ако нямам някой дип да ги топя е просто абсурд.

Днес закуската е много проста - белтъци, запържени в малко кокосова мазнина върху филийка пълнозърнест хляб.

От 1 сме на гости и всичко зависи от домакините  Laughing Едва ли ще я карам на броколи и череши де  Mr. Green

# 472
Обожавам сурови моркови Heart Eyes /като бях малка морковите бяха един от трите зеленчука, които изобщо близвах, заедно с доматите и краставиците/, че и децата се научиха покрай мен и ги хрупат, така както са целите сурови hahaha ММ ако му ги сложа в чинията ще ги изяде, ако не му сложа, няма да си вземе сам.

Но като бонус, мисля бях писала, единствено морковите ми помагат хем да съм сита, хем да не преяждам, хем да съм редовна в тоалетната. Какво повече да иска човек Mr. Green

# 473
Ние сме на скара тези дни. По гости ходим и това се яде.
Докато бях бременна, ядох моркови с голямо настървение. Една торба от 2 кг за една седмица отиваше в търбуха ми. Сега много ясно, не мога  да ги погледна дори и в манджа.

Шоколадовите квадрати станаха неустоимо вкусни. От същият блог, правих и желетата, много добре се получиха. Мерси Галче, за споделения линк, чудни неща има подходящи за училищния обяд на детето.

Рибни консерви и ние много ядем, но заради Фукушима, вече имам едно наум. Но като няма какво друго, веднаги ги изваждам, с малко салата и готово.

# 474
Галче, на море сме. На нашето си.
Ние също много обичаме сурови моркови. На децата много им харесва така да си ги хрупат, даже повече от на салата. Мъжът ми не харесва така. Но пък прави на скара, доста интересни се получават.

# 475
Amanda Hug, важното е да си починете добре Sunglasses

Ехи,  BeutiLfull, честит празник bouquet

Менюто днес

закуска - тип каквото останало; овесени ядки, сварена киноа, пшеничен зародиш, фъстъчено масло ферментирано с кефир, кисело мляко, ферментирали сушени боровинки и нарязани праскови
за мен ментов чай Mr. Green
обяд - за щерката от цвекловите палачинки със сурова целина; закуски - ябълка и сурови моркови; за ММ омлет с грах и кашкавал със сурови моркови
за мен ментов чай Mr. Green
вечеря - по поръчка на сина: авокадена салата с яйца и аламинут лютеница с бял боб; салата от маруля, зеле, краставица, сирене и тиквени семки
за мен + 1-2 моркова за предястие

# 476
Нищо не мога да готвя в следващите 10 дни. У дома тече ужасно къртене на баня с канго  Sick Всичко е смрад и пепел, ще караме на сирене и домати с ММ  Tired

# 477
Nefertarri, какво по-хубаво от пресни домати със сирене през лятото  Sunglasses Успех с ремонта Hug

# 478
Благодаря Галче, отиваме на парада след малко.

Бабите в БГ се оплакват от мойто дете, яде само домати и таратор.
Nefertarri успех с ремонта, и на нас ни предстои, но на кухнята и от сега се депресирам.

# 479
Честит празник момичета  Hug

Аз парада го проспах, но ние празнувахме вчера. Отказвам да споделя какво консумирах, защото едвам ходех от преяждане. Но всичко беше много вкусно  Laughing

Бяхме голяма компания, много храна, много пиене, но ние с ММ не сме по пиенето, та се отпуснахме с хапването.  Blush

Галче, не знаех, че морковите помагат за редовното ходене до WC, задължително ще ги включа в менюто, защото не съм от най-редовните  Blush

Nefertarri, гадно нещо са си ремонтите, особено по-продължителните. За щастие ние сме на квартира и изобщо не ни е до главата... все още  Confused

Общи условия

Активация на акаунт