Бяла козметика - лице и тяло! (#2)

• 121 535
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Момичета, кажете някой хубав крем за суха кожа с пептиди  Praynig

# 496
  • Чукарландия
Аз пък да попитам за хубав ексфолиант за лице.  Hug

От скоро ползвам Sea Buckthorn Exfoliating Facial Cleanser, но е с толкова фини частички (даже се замислям дали въобще има такива Rolling Eyes), че не усещам никакъв ексфолииращ ефект. ooooh!
Моля, Момичета, препоръчайте ми ексфолианти за лице! Praynig

# 497
Аз пък да попитам за хубав ексфолиант за лице.  Hug

От скоро ползвам Sea Buckthorn Exfoliating Facial Cleanser, но е с толкова фини частички (даже се замислям дали въобще има такива Rolling Eyes), че не усещам никакъв ексфолииращ ефект. ooooh!
Моля, Момичета, препоръчайте ми ексфолианти за лице! Praynig

Лично за мен това е най-добрият ексфолиант за лице, който винаги поддържам наличен.
Clarins One-Step Facial Cleanser with Orange Extract

Има масло от шеа, което значи, че не премива и не изсушава кожата. Портокалът съживява тена на лицето и ободрява, а морингата подхранва много добре.
Самият ексфолиант има много финни и нежни частички и мирише божествено!
Препоръчвам ти го с две ръце!

Другият метод за почистване на лицето, който използвам е в две стъпки,но го правя веднъж в месеца-първо защото не искам толкова агресивно почистване всеки ден или пък толкова начесто ,а и цената е другия фактор ,които ме кара да го пестя.
И преди съм писала за тях,но ето отново=>
THE METHOD: POLISH

Частичките тук се усещат определено.Харесвам го,защото насища кожата ми с кислород,стяга,без неприятно опъване и излющва мъртвата кожа-буквално е полирана.Изчиства всичко от по-горните слоеве на кожата, за да може със следващата стъпка=> THE METHOD: CLEANSER
да може да се постигне перфектното почистване на лицето.Това, което ми харесва и ми направи впечатление е ,че освен почистване, този продукт регулира и възвръща нормалното pH на кожата на лицето, което веднага елиминира всяка вероятност от появата на проблеми.

И двата продукта миришат приятно и ненатрапчиво и след използване кожата е божествена на допир.Няма такова удоволствие!

По принцип има и трета последна стъпка,но аз не я използвам, защото използвам друг хидратиращ и подхранващ крем за лице.

Lancer The Method си е направо ритуал за поглезване, но е много добър такъв!МНОГО!

# 498
  • София
Бела, аз много харесвам ексфолиращата маска на Филорга:
http://www.arlen.bg/product/3288/maska-s-dvoyno-deystvie-eksfoli … b-mask-55-ml.html

# 499
Момичета, моля за съвет за крем за 40+.

Кожата ми е бяла и много чувствителна.

Моля, препоръчайте ми крем за лице, околоочен, както и за шия и деколте.

Предварително много благодаря!

Суха, мазна?? Склонна към пъпки?? Бръчки??
Смесен тип, склонност към зачервявания. Бръчки около очите като се усмихвам. Другаде още нямам, защото имам бузки...

# 500
  • Бургас/Пз
Смесен тип, склонност към зачервявания. Бръчки около очите като се усмихвам. Другаде още нямам, защото имам бузки...

Може да пробваш на Биодерма серията Матрициан http://www.farma.bg/bioderma-matriciane-multi-defense-cream-30ml.html - това например
Или пък това, което е за чувствителна кожа http://www.farma.bg/grija-litseto/bioderma/sensibio-anti-redness-cream.html

# 501
  • Чукарландия
Благодаря много Момичета! bouquet

Lancer The Method от къде може да се купи? Hug

# 502
Онлайн от sephorа, но аз лично си го купувам от lookfantastic.

# 503
Имам нагревател за кола маска-мога ли да го взема в куфара дали ще имам проблем на летището?Пътувам с Wizz

# 504
emi_dr , в ръчния или на лента?

# 505
На лента в куфара, не в ръчния багаж

# 506

Благодаря!

Последна редакция: чт, 09 юни 2016, 13:38 от Лас Вегас

# 507
Имам нагревател за кола маска-мога ли да го взема в куфара дали ще имам проблем на летището?Пътувам с Wizz

Ако не е в ръчен багаж, няма проблем.

# 508
Благодаря много! Wink

# 509
Здравейте  Hug

Случайно попаднах на тази тема в търсене на информация за серуми на Phyris  Laughing Искам да си поръчам този с ретинол или пък хидратиращия с хиалурон. Някоя от вас ползвала ли ги е?

Общи условия

Активация на акаунт