Бяла козметика - лице и тяло! (#2)

• 121 530
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
Да ви попитам - чета назад за филтрите в слънцезащитните кремове - имам този:
http://www.lookfantastic.com/eucerin-sun-protection-spf-30-face- … 0ml/11116041.html

Четох  на страницата на Eucerin, и на опаковката на крема ми и не мога да разбера с какъв филтър е.  Rolling Eyes

То е повече от ясно като се прочете съдържанието: химични.

# 481
  • Чукарландия
Момичета, някой чувал ли е за тази серия BotoxLine? Hug
Попадна ми съвсем случайно. Дали е истина или пак е някакъв рекламен трик? Толкова евтино?!? Rolling Eyes

# 482
Момичета, някой чувал ли е за тази серия BotoxLine? Hug
Попадна ми съвсем случайно. Дали е истина или пак е някакъв рекламен трик? Толкова евтино?!? Rolling Eyes
Не пише състав на продуктите ,за да се види какъв точно пептид съдържат,с ботокс подобен ефект според тази и други статии относно употребата на пептиди в козметиката и ползата от тях,тази серия би трябвало да съдържа Аргирелин,но дали е така не става ясно.

# 483
  • Чукарландия
Благодаря, Еликсир! bouquet

А някакви предложения за кремове или серуми с  Argireline? Hug

Има много други серии на марката (Беларус) Биелита. Заинтригуваха ме, но къде ли можем да видим състава на продуктите им? Thinking

Последна редакция: чт, 02 юни 2016, 10:22 от BBeLLa

# 484
Момичета, влицам с въпрос. Свършиха ми крема и серума, които използвам през нощтта (Renergie Multilift крем и Genifique серум на Ланком).
Купила съм си този серум за през нощтта:
http://www.amazon.com/InstaNatural-Retinol-Serum-Appearance-Asta … 1WXK?ie=UTF8&*Version*=1&*entries*=0
Чудя се дали е подходящо точно през лятото да го ползвам заради ретинола. През деня винаги съм с крем с висока защита. Как мислите? Някъде четох, че ретинолът е добре да се спре само преди, по време и малко след море и плажове.  Rolling Eyes

# 485
Момичета, моля за съвет за крем за 40+.

Кожата ми е бяла и много чувствителна.

Моля, препоръчайте ми крем за лице, околоочен, както и за шия и деколте.

Предварително много благодаря!

# 486
  • Бургас/Пз
Момичета, моля за съвет за крем за 40+.

Кожата ми е бяла и много чувствителна.

Моля, препоръчайте ми крем за лице, околоочен, както и за шия и деколте.

Предварително много благодаря!

Суха, мазна?? Склонна към пъпки?? Бръчки??

# 487
http://www.easyparapharmacie.com/svr-50-ecran-mineral-teinte-spf50-50ml.html
Епона, какво би казала за състава на този крем, ще съм ти благодарна за мнение  bouquet Виждам, че е с менерални филтри, но дали има нещо друго притеснително? Благодаря!
И като цяло имате ли някакви впечатления от SVR козметиката ?

# 488
  • Бургас/Пз
Привет, момичета.
Благодарение на Бисквитка се сдобих с Еусерин антиейдж фактор 50 флуид . Искам да ви кподеля моето сравнение между него и Биосерма Аквафлуид оцветен фактор 50. Моята кожа е смесена, като след измиване обикновено е доста суха цялата. Тази година навършвам 39 и от няколко години бръчките започват да личат все повече, особено назолабиалните. Имам доста слабо лице и много тънка кожа. Определено съм по-доволна от Биодерма аквафлуид. Първо цветът много хубаво ми изравнява тена. Второ нанасям го без допълнително утежняване върху хидратиращия Ла Рош Позе Хидрафаз Интенз . Не ми лепне, не ми се свлича, мога да го ползвам както с фдт , така и само с пудра. След повече от 8 часа се чувствам добре. Естествено съм на ясно ,че след 8 часа защитата вече никаква я няма, но при сутрешното ми ходене около 40 минути по доста слънчеви места се чувствам защитена.
Юсерина също ми хареса, но след около 4 часа гримът има нужда от пооправяне и задължително трябва да слагам фдт , докато в първия случай мога и да го пропусна. Не съм сигурна доколко анти ейдж съставките ги има и не ми е комфортно да пропускам дневния си крем. Със сигурност обаче ще го ползвам на плажа Simple Smile
Сега ще пробвам и нещо с минерален филтър , но все още не мога да реша какво точно newsm78 Двоумя се между Беодерма и Уреаж , които Епона беше споделила. За съжаление не мога да се снабдя с мостри на нито един от двата.

# 489
  • София
Епона, какво би казала за състава на този крем, ще съм ти благодарна за мнение  bouquet Виждам, че е с менерални филтри, но дали има нещо друго притеснително? Благодаря!

Този тониран крем съм ползвала повече от 6-7 години. Любим ми е - и заради физичните филтри, и заради страхотната кремообразна консистенция, която не изсушава сухата ми кожа, един от малкото с достатъчно светъл тон, подходящ за Снежанки. Има розов подтон, а аз съм с жълтеникав, но въпреки това ми пасна отлично. Покривността му е слаба, което е нормално за тониран крем.
Тестерите на този крем са големи /или поне преди бяха/ - по 5 мл. и може доволно много време да се пробва, за да се прецени дали е подходящ.  Peace

# 490
Доста добре изглежда, трябва да го пробвам. Най-притеснителни в състава са феноксиетанол и метилпарабен.

# 491
Благодаря, Еликсир! bouquet

А някакви предложения за кремове или серуми с  Argireline? Hug

Има много други серии на марката (Беларус) Биелита. Заинтригуваха ме, но къде ли можем да видим състава на продуктите им? Thinking
Белла,доколкото четох за тези пептиди,за да действат е важна концентрацията им в крема,ако количеството вложена субстанция е под нужния процент,не действали.За тези цени са ми доста скептични прдуктите им.
С ботокс-подобен ефект го дават Тайм филъра на Филорга,ползвам го както и същия околоочен,много ги харесвам като консистенция,за моята суха кожа се разнасят идеално,добре ми подхранват и попиват.Но дали релаксират видимо мускулите,отговорни за мимиките и бръчките-дълбоко се съмнявам,а и аз няма как да разбера,понеже разчитам на конвенционалната ботокс терапия.Но поне пишат по статиите,че този пептид евентуално удължава действието й....уж  Laughing ,което при мен е важно,защото ефекта ми се губи изключително бързо така или иначе.

Предполагам,че козметика с Аргирелин има в изобилие и че почти всички от всеизвестните производители  са се възползвали от тази съставка и са я е вложил в продукт или цяла серия.
В Ибей само серуми колко има,че от някои бая са продали:
http://www.ebay.com/bhp/argireline-serum

# 492
  • Бургас/Пз
Привет, красавици, някой пробвал ли бялата козметика на Ланкастър да сподели мнение.
Интересувам се по-специално от тази серия, мисля, че ще е подходяща за лятото http://www.lancaster-beauty.com/skincare/skin-therapy-perfect/
Аз съм ползвала само слънцезащитни техни продукти, но като че ли ми се иска и нещо друго да видя.

# 493
  • Чукарландия
Благодаря ти, Еликсир! bouquet

# 494
О, и аз търся ESPA, засега разбрах, че спа салонът на Sense хотел до Народно събрание в София работи с техните продукти, но не съм била на място и не знам цени. Май няма как да се поръчат, освен от Англия, де.

Къде срещу Народното събрание има Sense, там знам друг? Като минавам може да влезна да питам дали не продават или това спа е само за хотела?
Спа в хотела е, но не пречи да влезеш и да питаш. Аз им бях писала наскоро и ми бяха отговорили следното - Здравейте,

За подробна ифнормация относно предлаганите и продаваните продукти, може да се свържете с нашите колеги в спа центъра на тел.: +359 02 446 2510 или чрез имейл на: spa@sensehotel.com

Блек кет ти е дала точен адрес, няма как да се объркаш.  Peace

babyeyes, аз най-после успях да проуча въпроса!
Миналия уикенд се разходих до там (благодаря и на теб и на другите момичета, указанията ви се оказаха точни и веднага го намерих). Ето как стоят нещата:
Наистина от там може да се закупи всичко на ESPA и наистина са единственото място в България, които работят с техните продукти. Когато отидох имаше празничната промоция  "ритуал с рози" и аз се изкуших да се възползвам Simple Smile . Поразпитах момичетата и разбрах че всяка седмица имат продукт с намаление, взех брошурка да разгледам и да си помисля какво ще искам да си взема. И така, покрай проучването си прекарах и няколко доста приятни часа Simple Smile

А те имат ли интернет магазин в България?
Не са медицинска козметика, но ми препоръчаха техните неща заради естествените съставки. Да подпомагам максимално възстановяването на моите проблеми с кожата по тялото .

Общи условия

Активация на акаунт