Бяла козметика - лице и тяло! (#2)

• 121 421
  • 751
  •   1
Отговори
# 30
  • Чукарландия
Магнолия bouquet bouquet bouquet

Скрит текст:
Ти си знаеш! Heart Eyes

# 31
  • Варна
И аз благодаря за новата тема, любима ми е   Heart Eyes
Препоръчайте ми нещо за локално третиране на пъпчици. Мулти гелът ми на Шисейдо привършва, но и нямам желание да го купувам пак и се оглеждам за нов продукт.

# 32
Мулти гелът ми на Шисейдо привършва

Може ли отзив?

# 33
  • Пловдив
Момичета, мнение за мулти крема на Ланком,визионер? Hug

# 34
Момичета, може ли да помоля за препоръки за кремове и/или серуми за 35+, от който сте доволни? За кожа, която е нормална към мазна. Не търся чисто овлажняващ крем, а такива, които имат по-специфично действие - стягащ ефект, антиоксиданти, лифтинг и др. подобни.

# 35
  • Пловдив
Филорга,мат крема е това което търсиш от моят опит Hug

# 36
Серума на hylamide според мен също е подходящ-ползвам го от около месец и съм много приятно изненадана,леко изпъва кожата без да има усещане за сухота.

# 37
  • Варна
Мулти гелът ми на Шисейдо привършва

Може ли отзив?

Не успя да ме впечатли мен лично. Не забелязах с него кожните раздразнения да преминават по-бързо, отколкото без него.

# 38
  • USA
Момичета, мнение за мулти крема на Ланком,визионер? Hug

На първа страница съм писала за нощния и дневния.Серума не е нищо особено.

Момичета, може ли да помоля за препоръки за кремове и/или серуми за 35+, от който сте доволни? За кожа, която е нормална към мазна. Не търся чисто овлажняващ крем, а такива, които имат по-специфично действие - стягащ ефект, антиоксиданти, лифтинг и др. подобни.

Какъв ценови диапазон?

# 39
Тайга, мерси  bouquet

# 40
Здравейте, чудесна тема. Присъединявам си и аз.  bouquet

За локално третиране на пъпки - използвам Виши това .
Или мажа с чаевец(чаено дърво) и крем Здраве. До другия ден ми завяхват.

Споделям мнението на Тайга за Ибуки гела. Освен за овлажняване и прикриване на разни люспещи се части от сухота по лицето, по друг начин не ми помогна.  Срещу тази сума...

# 41

Какъв ценови диапазон?
До 70-80 лева някъде...

# 42
Не знам дали тази е темата, където трябва да пиша. Но искам да попитам има ли я България и къде мога да купя козметика от уелнес сериите на лице или за тяло на ESPA?

# 43
Не знам дали тази е темата, където трябва да пиша. Но искам да попитам има ли я България и къде мога да купя козметика от уелнес сериите на лице или за тяло на ESPA?

О, и аз търся ESPA, засега разбрах, че спа салонът на Sense хотел до Народно събрание в София работи с техните продукти, но не съм била на място и не знам цени. Май няма как да се поръчат, освен от Англия, де.

# 44
Здравейте и от мен момичета:-) Чета ви с интерес и искам да попитам някоя от вас ползвала ли е околоочен серум и DDкрем? Моля да сподели кои са продуктите и дали е доволна:-)

Общи условия

Активация на акаунт