Лидл 83- Великденска

• 129 697
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
  • Асеновград
За плочки в банята ползвам домашна пароструйка от малките, както и за теракота в коридора и в кухнята, където се прецаках с едни много красиви, обаче набраздени плочки, където всяка боклучка се загнездва.
Голямо проучване тогава ударих, важното са баровете на налягането , за да чисти добре.
Керхер си взех и се родих с нея. Нищочко не оставя след себе си освен чистота.
А за тежината на всички е упоменато за колко литра вода са и към тях прибавяте останалото тегло.

Здравей,
много лесно звучи почистването с тази пароструйка. Би ли сравнила техническите параметри на твоята, с тази, която в момента предлагат в Лидъл? Баровете на налягането имам предвид. Благодаря предварително.

Днес и аз взех уреда за прозорци. Сега се зарежда. Имаше бял със синьо и жълт. Доста се почудих дали има разлика, понеже и кутиите им бяха различни.

Погледнах тази в Лидъл, но няма параметри, освен вместимостта на резервоара.
Моята е 3 бара налягане, 1200 вата мощност.

Ръчна парочистачка
IAN: 273091

България - Свойства

Ръчна парочистачка
Основно почистване с мощна парна струя
Почиства, дезинфекцира и премахва мазнини – без химикали или почистващи средства
За блестящи арматури, умивалници, огледала, плочки и джанти
За освежаване на тапицерии и текстил
Почиства дори и на трудно достъпни места и премахва упорити замърсявания
За повърхности с поносимост към пара като стъкло, керамика, камък, метал и емайл
Отстранява 99,99%* от бактериите в домакинството!
Въртяща се дюза
Минимално време за загряване (ок. 3 минути)
С контролни лампи, заключващ механизъм, предпазител за деца и защита от прегряване
Много дълъг захранващ кабел (4 м)
Вкл. комплект принадлежности от 8 части: удължителна дюза, ъглова дюза, дюза за тапицерии с покритие от памучна материя, приставка за почистване на прозорци, кръгла дюза, удължителен маркуч, мерителна чаша и фуния
Обем на резервоара за вода: 250 мл
Налягане на парата: 3 bar

# 61
  • София
И аз се точа утре на късите панталонки. Joy
От трико ли са или плат, iv.elina?

От трико са, имам от миналата година и са ми много удобни.  Peace

# 62
  • до най-прекрасния мъж

+1, наистина са много удобни, аз ги имам от по-миналата година. Трикотажни и много сладурски. Обаче, имайте предвид, че са доста къси, идват точно под дупето. Аз си ги нося вкъщи и за плаж.

# 63
  • София
Скрит текст:
За плочки в банята ползвам домашна пароструйка от малките, както и за теракота в коридора и в кухнята, където се прецаках с едни много красиви, обаче набраздени плочки, където всяка боклучка се загнездва.
Голямо проучване тогава ударих, важното са баровете на налягането , за да чисти добре.
Керхер си взех и се родих с нея. Нищочко не оставя след себе си освен чистота.
А за тежината на всички е упоменато за колко литра вода са и към тях прибавяте останалото тегло.

Здравей,
много лесно звучи почистването с тази пароструйка. Би ли сравнила техническите параметри на твоята, с тази, която в момента предлагат в Лидъл? Баровете на налягането имам предвид. Благодаря предварително.

Днес и аз взех уреда за прозорци. Сега се зарежда. Имаше бял със синьо и жълт. Доста се почудих дали има разлика, понеже и кутиите им бяха различни.

Погледнах тази в Лидъл, но няма параметри, освен вместимостта на резервоара.
Моята е 3 бара налягане, 1200 вата мощност.

Ръчна парочистачка
IAN: 273091

България - Свойства

Ръчна парочистачка
Основно почистване с мощна парна струя
Почиства, дезинфекцира и премахва мазнини – без химикали или почистващи средства
За блестящи арматури, умивалници, огледала, плочки и джанти
За освежаване на тапицерии и текстил
Почиства дори и на трудно достъпни места и премахва упорити замърсявания
За повърхности с поносимост към пара като стъкло, керамика, камък, метал и емайл
Отстранява 99,99%* от бактериите в домакинството!
Въртяща се дюза
Минимално време за загряване (ок. 3 минути)
С контролни лампи, заключващ механизъм, предпазител за деца и защита от прегряване
Много дълъг захранващ кабел (4 м)
Вкл. комплект принадлежности от 8 части: удължителна дюза, ъглова дюза, дюза за тапицерии с покритие от памучна материя, приставка за почистване на прозорци, кръгла дюза, удължителен маркуч, мерителна чаша и фуния
Обем на резервоара за вода: 250 мл
Налягане на парата: 3 bar

Благодаря момичета за информацията. Май утре пак ще ходя до магазина, но ми се ще да се вкючи и някой с мнение за конкретната лидълска малка парочистачка. Praynig

Машинката за прозорци е чудо. Мноооого съм доволна. И мъжа ще е доволен, че основно той мие прозорците Wink

# 64
  • Берлин

Благодаря момичета за информацията. Май утре пак ще ходя до магазина, но ми се ще да се вкючи и някой с мнение за конкретната лидълска малка парочистачка. Praynig

Машинката за прозорци е чудо. Мноооого съм доволна. И мъжа ще е доволен, че основно той мие прозорците Wink
[/quote]

Аз съм доволна. Ползвам я в банята и на остъклената тераса също /имам 2 стени декоративни тухли/.
При нас обаче уредът за прозорци е 40 и няколко евро, та се чудя  newsm78

# 65
  • София

+1, наистина са много удобни, аз ги имам от по-миналата година. Трикотажни и много сладурски. Обаче, имайте предвид, че са доста къси, идват точно под дупето. Аз си ги нося вкъщи и за плаж.

И аз към доволните от тия панталонки Peace
Тениските също не са лоши. Миналата година взех за мъжО и не са мръднали,въпреки че трикото е по-рипсано. Миналата година като ходих обаче за тях беше пълно с грабещи дядовци Laughing  Само дето тогава бяха по 4лв, тая година гледам че вече са 5 Tired

# 66
Тази вечер купих ръчната парочистачка. Още не съм я пробвала, но ми харесва много, че има всякакви накрайници, за всякакви повърхности, ъгълчета, прозорци...
Утре смятам да се заема с изтреблението на всички бактерии Mr. Green Дано да върши работа

# 67
Тази вечер купих ръчната парочистачка. Още не съм я пробвала, но ми харесва много, че има всякакви накрайници, за всякакви повърхности, ъгълчета, прозорци...
Утре смятам да се заема с изтреблението на всички бактерии Mr. Green Дано да върши работа

Gushterica,
Моля те, сподели след като я изпробваш.
Аз днес взех стъклочистачката, но я пробвах само на един прозорец, който по принцип ми е удобен за чистене. Перфектно се справи. Само да спре вятъра и да изгрее слънчице, веднага ще я включа в действие.

# 68
  • София
Напазарувахме днес, взехме доста морски неща, микс морски дарове от делукс серията, скариди, взехме аспержи, мм намаза къси панталонки от миналата седмица.микса морски дарове е много вкусен, направих го със спагети.

# 69
  • София
Цитат на: 6tastliva
Витаминка, не са искали явно да се занимават, но все пак, ти си наясно, че това е 'разпродажба', а винаги и навсякъде тя е с намалени, промоционални, върнати неща. Ако не ти харесва, си купуваш нещата на редовна цена, нови, неупотребявани и т.н. А не да предявяваш претенции.  Peace
Все пак те затова са намалени.

6tastliva, какво като е разпродажба? Както казах, върнали сме неща, които не работят, а не които са промоционални и т.н. Аз как да знам дали работят преди да ги купя? Доста остро изказване, без пълнеж... Що за претенция е да си потърсиш правата, след като ти продават повреден и неизползваем продукт? Да го хвърля в кофата и да се успокоявам, че не съм дала много пари за него?
Никъде не е описано, че стоките са неработещи и повредени. Да, съгласна съм, че има такива, но тяхна грешка е, че не са описали какви са им дефектите и не са ги оценили, според това. В Джъмбо има щанд за намалени стоки, но там всяка стока има етикет с причината за преоценяването.
Разбирам, че имат много стока, но тяхна си работа за неорганизацията.
Може би не си наясно с разпродажбата, не си наясно и с табелите, които поставят навсякъде в шатрата. Там пише, че продуктите не могат да се върнат, според политиката на Лидл /30 дни, ако не се лъжа с бележка, без претенции за причината на връщане и бла-бла/, а според законовата гаранция /ЗЗП/, която ако те интересува каква е, заповядай, разбери Simple Smile Ще ти е полезно и може да ти помогне да изказваш по-компетентни мнения и съвети  Peace
http://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarante … urns/index_bg.htm

Това, че ни върнаха парите им прави чест и потвърждава добрата им практика, нормално е да се опитат да го избегнат, но нищо не печелят от това.

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 00:43 от vitaminka

# 70
Vitaminka, не искам да споря, но къде видя 'повреден и неизползваем' примерно за душа, който описа: самата каза, че просто свети само в синьо, иначе си работи... Нали така? През телефона съм, иначе щях да сложа цитати.
Значи за 7 лв. купуваш душ, намален поне тройно, работещ и светещ в един цвят /дефектът му е, ако това е дефект, че свети само в един цвят и ти ходиш да се разправяш да го връщаш... /
Ти не си права, ама Лидл са си виновни, че са ти върнали парите.
Но явно не продуктите са виновни Wink , а на теб това си ти е практика, щом не ти е и за първи път. Wink

# 71
  • София
Душа трябваше да сменя три цвята (син цвят -студена вода, зелен цвят - вода телесна температура - червен цвят - гореща вода), а светеше само в един цвят - син, независимо от температурата. Разочаровах се малко, но ми беше много симпатичен и реших, че не е проблем да си го ползваме и така.
Обаче, като насочихме добре струята напред се оказа, че част от водата протичаше от липващото или скъсано уплътнение при свръзката с маркуча. Ние за това имахме нужда от нова душ-слушалка, старата също тече така,  ММ отказа да я задържим в такъв случай.
http://promocii.bg/led-dush-slushalka

Каишката беше ролкова, а въжето вътре въобще не искаше да се изкара, беше заяло. Изобщо нямаше как да се ползва, освен, ако не искам кучето ми да върви на два крака до мен.
Практика ми е да си търся правата, разбира се.

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 01:09 от vitaminka

# 72
# 73
  • 1st floor
Някой видя ли на живо дамските балеринки? Пратих детето да ми вземе, но още не мога да реша кой цвят! Mr. Green Имам 20 минути. Имам такъв модел от преди 2-3 години и са ми много удобни. Отделно не са мръднали, та за 12 лева бих си взела всички цветове , но ще ме изгонят от нас. Crazy

# 74
  • София

Gushterica,
Моля те, сподели след като я изпробваш.
Аз днес взех стъклочистачката, но я пробвах само на един прозорец, който по принцип ми е удобен за чистене. Перфектно се справи. Само да спре вятъра и да изгрее слънчице, веднага ще я включа в действие.

И аз с нетърпение ще очаквам мнение, че хем много я искам, хем изобщо не ми е на дневен ред..

Общи условия

Активация на акаунт