Лидл 83- Великденска

• 129 706
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
  • WonderLand
Брей много тигани, много кутии другата седмица. Жалко, че няма какво да ги правя вече. Харесвам ноцовете от ЛИДЛ на марката Ернесто, та май ще се възползвам от промоцията. Хляба със сирена също е сред обичаните вкъщи - ще се възползвам. Намалени плодове и зеленчуци аз също не съм виждала скоро.

# 76
  • 1st floor
И аз загледах тиганите дето стават на тави. Това е добра инвестиция, но за съжаление вече и тигани имам, и тави...и малко място в кухнята. Взех си най-шарените обувчици, а детето си е избрало черните. Ще чакам после да ги видя на какво мязат.  Laughing

# 77
Тази вечер купих ръчната парочистачка. Още не съм я пробвала, но ми харесва много, че има всякакви накрайници, за всякакви повърхности, ъгълчета, прозорци...
Утре смятам да се заема с изтреблението на всички бактерии Mr. Green Дано да върши работа

Gushterica,
Моля те, сподели след като я изпробваш.
Аз днес взех стъклочистачката, но я пробвах само на един прозорец, който по принцип ми е удобен за чистене. Перфектно се справи. Само да спре вятъра и да изгрее слънчице, веднага ще я включа в действие.

И аз с нетърпение ще очаквам мнение, че хем много я искам, хем изобщо не ми е на дневен ред..

Не е моят уред за чистене това нещо Naughty Предпочитам добрите, стари препарати. Първо, че става бавно, дотежава на ръката в един момент, а чистенето изобщо не е перфектно...Пробвах върху готварската печка - тц, нищо не се изчисти, после един шкаф - и там нищо не стана.
 Ако ще е само за бактерии да убива, а да не чисти -  не е за мен парочистачката

# 78
  • до най-прекрасния мъж
Аз се отказах от стъклочистачката. Не че няма да ми върши работа, но не е нещо, без което не мога. Евентуално може да разгледам отново по-спокойно ръчната парочистачка. Тя има ли приставка за прозорци, че са я свалили от сайта и не мога да видя?

# 79
Да, има приставка за прозорци

# 80
В 9 и нещо никакви мъжки бермуди нямаше при нас-всичко изкупено, явно са хубави.
Взех само тениски на ММ и на дечко..

Сьомгата се е завърнала - имаше котлети и филе, и двете на цена 18 и нещо лв... Мислех да взема пъстърва, но като видях сьоНгата, както я нарича малкия, взех филенце.. Heart Eyes

За парочистачките съм чела, че само размекват мръсотията, но после си трябва парцалче и ръчичка да пипне...

За уреда за почистване на прозорци - определено си заслужава парите. Две години четях само за него тук и все не успявах да го купя. Миналата година си го взех и не съжалявам...

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 10:41 от teta75

# 81
  • Перник
Аз точно за вкъщи искам къси панталони  Simple Smile
За следващата седмица евентуално дъската за рязане ми изглежда интересна.

# 82
сутринта в 8 часа в нашия Лидл беше бой за дамски тениски /май-вече за тях/
аз взех 8  Crazy - за мен и поръчки от приятелки

# 83
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз нещо от дамските тениски не се впечатлих,малко късички ми се виждат.Иначе на малката взех три чифта панталонки и тениски(видяха ми се хубавки,взех даже и по-големи).

# 84
  • Пловдив
 bouquet
изпуснала съм ви!
Кутиите от новата брошура дали стават за носене на по-течен обяд от вкъщи до работа?

# 85
  • софия
Голям миш-маш беше сутринта в магазина на Халите, но успях да взема бермуди и чорапи.

# 86
Скрит текст:
И аз се точа утре на късите панталонки. Joy
От трико ли са или плат, iv.elina?

От трико са, имам от миналата година и са ми много удобни.  Peace
+1, наистина са много удобни, аз ги имам от по-миналата година. Трикотажни и много сладурски. Обаче, имайте предвид, че са доста къси, идват точно под дупето. Аз си ги нося вкъщи и за плаж.

И аз към доволните от тия панталонки Peace
Тениските също не са лоши. Миналата година взех за мъжО и не са мръднали,въпреки че трикото е по-рипсано. Миналата година като ходих обаче за тях беше пълно с грабещи дядовци Laughing  Само дето тогава бяха по 4лв, тая година гледам че вече са 5 Tired

Благодаря. Hug

# 87
  • Берлин
При нас другата седмица е промоционален уред за смути. Някой има ли такъв? Дали е ок? Мощността му е 250, май е малко  newsm78

# 88
  • София
Като не пишете край на старите теми си чакам нови мнения, а то от два дни имало нова.  Laughing
В седем и десет бяхме в магазина и вече над десет жени ровеха обувки и тениски, заедно и с две служителки на Лидл. Обувки си взехме розови, екрю и с цветята. Много са хубави. Тениските са със страхотни цветове, но широки и къси ми се видяха.

# 89
Аз упорито продължавам да пробвам парочистачката, да разбера с всички накрайници как се работи Mr. Green...

Значи, когато се сложи накрайника с кръглата четка, нещата стоят по друг начин - всичко маха, всичко изчиства, даже и блажната боя се маха Mr. Green

Оказа се, че баш търкане си трябва, заедно с парата, и се получава перфектно.  bowuu

Мислех да я връщам, но се отказах - остава си моя, даже сега пак я зареждам и продължавам с чистенето. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт