Лидл 83- Великденска

• 130 458
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз упорито продължавам да пробвам парочистачката, да разбера с всички накрайници как се работи Mr. Green...

Значи, когато се сложи накрайника с кръглата четка, нещата стоят по друг начин - всичко маха, всичко изчиства, даже и блажната боя се маха Mr. Green

Оказа се, че баш търкане си трябва, заедно с парата, и се получава перфектно.  bowuu

Мислех да я връщам, но се отказах - остава си моя, даже сега пак я зареждам и продължавам с чистенето. Laughing

Пише ли в упътването до  колко градуса се нагрява водата?

# 91
Не, не пише.

# 92
  • до най-прекрасния мъж
 А колко бара й е налягането и как работи - със зареждаща се батерия ли е или на ток?

# 93
  • Варна
Черните балеринки от днес кожа ли са или велур (от снимката не става ясно)?

# 94
  • Стара Загора
Доволни ли сте от блендерите на LIDL (чела съм положителни мнения, но реших пак да попитам)?

# 95
А колко бара й е налягането и как работи - със зареждаща се батерия ли е или на ток?

3 бара, на ток е, има доста дълъг кабел(4м)

# 96
  • Варна
Черните балеринки от днес кожа ли са или велур (от снимката не става ясно)?

Не са кожа, нещо като дантела. Има и такива същите дантелени, но чисто бели, няма ги в брошурата. Имаше и някакви кожени с особен цвят, нещо като бакърено, също кожени и също ги няма в брошурата. Аз купих два чифта, много лекички и удобни са, дано излязат толкова здрави, колкото ги хвалят в темата  Simple Smile

Заредих се с 2 чифта шорти, 2 и за момчето, стелки от кожените и обикновените. Добър пазар беше, няма да има нищо за връщане, стават като размери нещата.

А, само да спомена, че дамските шорти пак са уголемени, поне според мен. Аз си взех S, а реално съм много далеч от тоя размер  Laughing

# 97
  • WonderLand
Доволни ли сте от блендерите на LIDL (чела съм положителни мнения, но реших пак да попитам)?

Аз съм много доволна, моя е от предишната промоция, мисля, че е малко по-слаб от този който е сега, но не е имало нищо с което да не се справя. Не е и много шумен, чисти се сравнително лесно, особено ако го ползваш за неща като смутита и шейкове, иначе аз съм правила в него фалафели, пастет - не, че е кой знае каква философия, просто се разглобява и се чисти, но каната е тежичка.

# 98
  • София
Здравейте, доволни ли сте от хладилните чанти на Crivit? От понеделник ги пускат. Мерси  Simple Smile

# 99
Gushterica моля, сподели още нещо за тая парочистачка- за малката от 49лв става въпрос, нали? Най-вече ме интересува за чистене на плочки- в банята и кухнята. Ти без препарат ли чисти- направо с парочистачката, и тая кръгла четка- върти ли се, натискаш ли, търкаш ли с нея- как точно изчиства  newsm78

# 100
  • София
vanqz,  понеже и аз още и се чудя на парочистачката, намерих това клипче:

Май ще се почудя още малко, докато спи дребосъка и пак ще ходя до Лидъл...

А това пускали ли са гов БГ? https://www.youtube.com/watch?v=j69_IW9thy4

# 101
  • Пловдив
Аз отидох да пазарувам днес стандартни неща, но като видях колко хора имаше, се сетих, че явно нещо пропускам.  Mr. Green
Снабдих себе си и половинката с по две тениски, два чифта панталони и чорапи. От дамските тениски взех единствените S - уголемени са, но ще ги оставя. Всички си тръгваха с огромни количества тениски и панталони.

# 102
  • Варна
Имаше ли голяма навалица на обувките? Да знам да бия ли път до магазина след работа...

# 103
  • Пловдив
В Пловдив, Кючук Париж имаше доста дами при обувките, но и много чифтове.  Peace

# 104
  • София
Хубави ли са сирената Пилос в метална кутия? Конкретно питам за кравето, което е 800г.

Ние купихме точно от него и изобщо не ни хареса. Накрая беше станало като тебешир.

Общи условия

Активация на акаунт