Лидл 83- Великденска

• 130 458
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
  • Асеновград
Да, моята си стои така постоянно на поставката и си се зарежда Peace
bouquet bouquet bouquet
Притеснявах се да не скапя батерията.Но пък след първото зареждане като не беше на зарядно в един момент просто батерията падна когато ми трябваше.Ще си я държа спокойно на зарядно.

# 616
  • Бургас
Мда, така винаги ти е готова за чистене, а така или иначе не съм забелязала някаква разлика във времето, което издържа да чисти преди и сега (имам я може би от около година и половина поне) Peace

# 617
  • Бургас
И мен ме интересуват лед крушките.
Идея си нямам коя свети силно и коя слабо.
У дома имам две такива,но нещо не ми харесва светлината,незнам какви са.

# 618
  • София
Спомняте ли си тези якета от преди няколко месеца?
Имам първото, което досега си стоя мирно в гардероба. Облякох го и известно време се чудих откъде ми мирише на пържено. Оказа се, че е от якето. Изпрах го (в пералнята - нищо не му стана), но като изсъхна, пак усещам тази миризма. Само моето ли е така? Въобразявам ли си?  Rolling Eyes Как са вашите?

# 619
  • София
И аз го имам, моето не мирише.

# 620
Доста са слаби тези, които ще пускат. Най-силната е 5,5W, което се равнява на по-малко от 40W.
Напълно безинтересни са за мен. А и с цена също не успяват да впечатлят.   Peace

# 621
Доста са слаби тези, които ще пускат. Най-силната е 5,5W, което се равнява на по-малко от 40W.
Напълно безинтересни са за мен. А и с цена също не успяват да впечатлят.   Peace

О, благодаря ти за уточнението. Слаба работа наистина...На тъмно и мижаво не мога да вирея Peace

# 622
  • в ябълковата градина
Срещнах няколко запитвания за грила от понеделник, но няма отговор.
Не е ли пускан досега? Достатъчно силен ли е? Доволни има ли?

# 623
  • Русе
Срещнах няколко запитвания за грила от понеделник, но няма отговор.
Не е ли пускан досега? Достатъчно силен ли е? Доволни има ли?
Пускан е, ама не мога да помогна. Може пък никой от пишещите тук да не си го е купувал и за това да няма отговори на запитванията newsm78

# 624
  • София
6tastliva, чак сега видях поста ти и подозирам, че е малко късно да отговарям. Намери ли дънки?

# 625
Аз имам смесител и съм доволна, грил нямам.

# 626
  • Бургас

О, благодаря ти за уточнението. Слаба работа наистина...На тъмно и мижаво не мога да вирея Peace
Уффф,ужас. Трябва ми по силна светлина.
Явно тези са за нощни лампи  Mr. Green
Данке за отговорите,дами  bouquet

# 627

Уффф,ужас. Трябва ми по силна светлина.
Явно тези са за нощни лампи  :mrgreen:
Данке за отговорите,дами  bouquet

Joy Joy Това беше добро  Mr. GreenJoy

# 628
Вчера на плакатите до касата видях кутия 8 сладоледа с бадеми на клечка за 5.90 и нещо си и пишеше от понеделник,от тези дето пускат в XXL седмицата.Обаче май датата не съм видяла и сега не ги виждам в каталога,за следващия понеделник ли са или аз нещо съм се объркала съвсем. Мисля че на плаката освен сладоледите беше показан и зехтин.

# 629
  • WonderLand
Ооо много се надявам на зехтин, току що привърших бутилката която купих преди няколко месеца  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт