Този НОЕМВРИ ще бъде специален, подарък ще получим уникален Тема 4

• 37 673
  • 703
  •   1
Отговори
# 105
  • София
От списъка с ниско съдържание на живак половината не се препоръчват за бременни изобщо. Не само отлагането на живак е проблем при рибите за бременните, та по-добре да не е единствения критерий при избор на риба.
От наскоро родили приятелки знам, че са им забранявали изрично морски дарове, миди, стриди и др.
Еееееее  ooooh! А аз така се зарадвах за мидите и калмарите.... Другия месец с ММ ще скочим до Испания, та вече си се представях как сладко, сладко нагъвам морски вкусотии  Crazy

# 106
От списъка с ниско съдържание на живак половината не се препоръчват за бременни изобщо. Не само отлагането на живак е проблем при рибите за бременните, та по-добре да не е единствения критерий при избор на риба.
От наскоро родили приятелки знам, че са им забранявали изрично морски дарове, миди, стриди и др.

Да, не само живака, а всички тежки метали, особено за морските дарове (миди, раци и т.н.) знам, че понеже са на дъното и обират доста мръсотии. Трябва са намерим по-достоверен списък, това просто първо излезе в Google. Но сьомга и пъстърва и изобщо бяла риба са ок.

# 107
Айде сега, Шана, не стига, че до Испания ще скокнела, ами и морски дарове иска. Аа, ма ха. Crossing Arms
Ред, споко, Енджой ще ти прави компания. Само обмисляме дали е безопасно да ви съберем, или да сте в противоположни ъгли.
Ух, днес само спамя Crossing Arms

# 108
  • София
Айде сега, Шана, не стига, че до Испания ще скокнела, ами и морски дарове иска. Аа, ма ха. Crossing Arms
Ред, споко, Енджой ще ти прави компания. Само обмисляме дали е безопасно да ви съберем, или да сте в противоположни ъгли.
Ух, днес само спамя Crossing Arms
Хвана ме  Laughing имах идеи и за по-далечни дестинации, щото нали... аз по храната си ги избирам  Rolling Eyes Mr. Green

# 109
Така и така темата е храна,аз да ви се оплача.Тъкмо си мислих,че периода,,Постоянно съм гладна отминава,но неее Naughty "Та аз постоянно пак съм гладна.През два часа,като бебе.Напълно разбирам твърдението,че при чувство на глад да си хапнеш плод е добре,но при мен не се получава.Хапвам ябълка и след 5 мин.започвам да гледам лошо.Момичета кажете ми как се контролирате?Въобще не се оправдавам,че съм бременна и ми е простено,просто съм си гладна хорааа  Joy Надявам се да не ме укорите,а да ме разберете правилно.Ще се става 100 кила  Confused

# 110
  • София
Така и така темата е храна,аз да ви се оплача.Тъкмо си мислих,че периода,,Постоянно съм гладна отминава,но неее Naughty "Та аз постоянно пак съм гладна.През два часа,като бебе.Напълно разбирам твърдението,че при чувство на глад да си хапнеш плод е добре,но при мен не се получава.Хапвам ябълка и след 5 мин.започвам да гледам лошо.Момичета кажете ми как се контролирате?Въобще не се оправдавам,че съм бременна и ми е простено,просто съм си гладна хорааа  Joy Надявам се да не ме укорите,а да ме разберете правилно.Ще се става 100 кила  Confused
Хаха, разбирам те напълно! Аз съм така само като съм си вкъщи, така че го отдавам на скуката  Mr. Green В офиса нямам много време, нито възможност да похапвам постоянно и не го мисля чак толкова...  Но мисълта за 100-те кила и мен не ме напуска  Cry и само питам ММ "Ще ме обичаш ли, ако стана като кит? А като ми порасне корема?..." И той горкият вече се чуди какво да ме лъже  Joy

# 111
Анди, след ябълка и без да съм бременна почвам да гледам лошо. Че то това храна ли е?!
И понеже имам голям пръст в оформянето на темата Mr. Green, да се изкажа- номерирайте моля темите, така е по- удобно:)

# 112
 Joy един колега каза,че щяла съм да стана,като трафопост  hahaha Не му се сърдя защото е забавен ако беше някой друг щях да побеснея  Crossing Arms

# 113
Да, и аз помолих за номер на темата.

Анди, извинявай, ама от ябълки и круши се огладнява...    Mr. Green

# 114
Внимавайте с рибата тон в консерва. Четох една статия, че слагали всякакъв вид риба тон, т.е. не спазвали изцяло нормите. Аз затова спрях да я консумирам. Слагам в салатите скумрия от консерва. Иначе хапвам скумрия, сьомга и малки риби.

Месото се препоръчва заради желязото. Рибата заради Омега3, но който не обича риба може да хапва тиквени семки и ако не се лъжа орехи.

Хапвам ябълка и след 5 мин.започвам да гледам лошо.Момичета кажете ми как се контролирате?

Не се контролираме.  Laughing

Шана
къде по-точно в Испания?

# 115
  • София
Lara, то всъщност не е баш в Испания  Laughing В Санта Понса, едно малко градче близо до Палма де Майорка, че там ни беше меденият месец и много ми допадна  Heart Eyes Но още водим малки спорове, защото ММ иска Барселона, но смея да предположа, че два гласа са повече от един  Joy

# 116
Lara, то всъщност не е баш в Испания  Laughing В Санта Понса, едно малко градче близо до Палма де Майорка, че там ни беше меденият месец и много ми допадна  Heart Eyes Но още водим малки спорове, защото ММ иска Барселона, но смея да предположа, че два гласа са повече от един  Joy

Много лесно ще го убедиш.  Simple Smile  В Барселона има много да се разглежда и би било доста изморително, освен ако вече не сте били там.  Бях там когато малката беше на 2 и не успяхме да разгледаме всичко. Тъкмо повод пак да отидем.  Simple Smile

Trakia-BG единствено Герито може да редактира темата, защото тя я е правила.
Сега видях, че си писала "третата тема" и ще проверя.

И аз съм прoпуснала и никой не е забелязал.  Thinking Вече не може да се редактира, тъй като темата е заключена.

Последна редакция: ср, 20 апр 2016, 18:47 от Lara8

# 117
Мда, и в нашите теми имаше такъв казус...

Ако пишеш на модератор да добави номер 3, или не ти се занимава?...

# 118
Мда, и в нашите теми имаше такъв казус...

Ако пишеш на модератор да добави номер 3, или не ти се занимава?...

Ако е само една неномерирана тема мисля, че не е проблем. В темата има линкове към предните теми и се подразбира коя е подред. Надявам се от тук нататък няма да пропускам.

# 119
На мен също не ми се яде месо,от време навреме кюфтенца само.Иначе наблягам на тестеното.Закуски,доматки със сирене и да си топкам хлебче.Ама от това тесто дупето ми е станало,като Тутманик hahaha,а личния ми вика да не пълнея,че щял да ме боли кръста....е как да стане  Crossing Arms  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт