Този НОЕМВРИ ще бъде специален, подарък ще получим уникален Тема 4

• 37 673
  • 703
  •   1
Отговори
# 75
Деси, значи всичко е наред.    Hug

# 76
Момичета, относно заглавията на темите- тая рима с "човече и вече" не ви ли е мнооого изтъркана? Simple Smile Гледам, в анкетата повечето за това гласуват.
Дайте нещо по-оригинално да измислим. Вече имахме подобно заглавие.
Като ми дойде музата и аз ще дам някое предложение Wink

# 77
Ноемврийка боб яде, пръцка и корема и расте

Не можах да се сдържа Simple Smile

# 78

хахаха е от това по-оригинално, надали ще има Grinning Grinning

# 79

и малко перефразирано- "Ноемврийка боб плющи, охка, пъшка и пърди".
Леле ужас, хвана ме простотията. Еnjoy, ти си виновна. Марш в ъгъла при Ред Grinning

# 80
Хахаха не ги събирай на едно място наказаните, опасно е Grinning
Преди малко си мислех, добре че сме заедно само във виртуалното пространство. Че с тоя боб дето го ядохме всички... Grinning

# 81
Дивост, то е от боба Simple Smile мен простотията отдавна е хванала Grinning

# 82
  • Plovdiv, Bulgaria
Мамиии, излязоха ми резултатите от токсоплазмозата, отрицателна е.  Whistling  Явно е била стара инфекция, как се е излекувала не знам, ще говоря с доки като му занеса резултатите.
Още 6 дни и аз съм на ФМ, нямам търпение вече.  Crazy
Аз пък се тъпча цял ден и пак съм гладна, нямам наяждане  Grinning сега ми се е прияло нещо, но няма да казвам да не стане като с боба  Grinning та ще мрънкам на ММ като се прибере да ходим да си вземем...  Blush

Много ми е мъчно, че не мога да си разхождам кучката, гледам я цял ден как скучае, а преди бяхме по цял ден навън. Сега само като си дойде мъжо излизаме и той я държи, че много се дърпа и е голяма, а не искам да се напъвам. Sad

# 83
Бе то хубаво, ама при мен липсва оправдание - не съм яла боб, та простотията си извира натурално, както се казва Grinning

# 84
Момичета, смях се много с боба ви и аз днес си хапнах та резултатите от мен-утре  Laughing

Искам да ви кажа, че си купих възглавница за бременни от Кауфланд за 17 лв със сваляща се калъфка и съм много доволна, снощи за първи път не спах по корем, благодарение на нея  Sunglasses Лошото е, че имаше само синя и розова, липсваше неутрален цвят, та с приятеля ми бяхме в спор-той за розовата, че бебето щяло да е момиче, а аз за синя... Е, взехме синята Thinking

Имам чуденка, ако резултата от токсоплазмозата е положителен е по-добрия или по-лошия вариант при положение, че имам куче и котка? Бях чувала, че ако е положителен има антитела и няма опасност от повторно заразяване ?!  newsm78 Някой запознат?

# 85
Хубаво е, когато бъка от смях, простутия и много усмивки  Joy
отколкото от хапливи изрази и негативизъм.
Тук сме за да си даваме кураж и да се чувстваме добре...... Hug Hug Hug
Много ви се кефя на всички позитивни мами и тяхното чувство за хумор Simple Smile

Nassie радвам се че са добри резултатите Simple Smile
И аз имам моменти в които като ми се дояде нещоооооооооооо и не мога да трая...хахаха

# 86
Не мога да кажа,че ми се преяжда нещо конкретно.Просто постоянно съм гладна   smile3533 Снощи изпържих картофки със салам и таратор.Най-вредното ама се наядох,като   Animal Pig Забелязвам,че ми се ядът само вредни неща и после ви се оплаквам,че съм пораснала  Joy

# 87
Момичета,голям смях с тоя боб,а римите изтрепаха рибата,предлагам да бъдат включени в предложенията за име.
Относно възглавницата от Кауфланд,ще се радвам да споделиш след някакъв период как е,тъй като съм си купувала възглавници с гел и станаха яко плоски за нула време.Все пак се чудя защо иначе ще е толкова евтина.
Ако помните бях спряла фолиевата к-на и гинеколожката,като разбра ми изписа Огестан.Днес пих и се върна гадния вкус в устата и пак започнах да се чувствам зле.Кажете ми,че не е съвпадение и че не откачам.И защо е тоя зор да се пие,като четох,че тя е важна в 4-5 седмица и за това се пие още преди забременяване?

# 88
Не мога да кажа,че ми се преяжда нещо конкретно.Просто постоянно съм гладна   smile3533 Снощи изпържих картофки със салам и таратор.Най-вредното ама се наядох,като   Animal Pig Забелязвам,че ми се ядът само вредни неща и после ви се оплаквам,че съм пораснала  Joy

Аз умирам за краставици, домати и много сирене. Плодове  и сладкооооооооооооооооооо  Joy
Забелязах, че месо много много не ми се яде.....почти не кусвам...
А за вредни храни, ооо да прияждат ми се и на всичкото отгоре, от тях киселини нямам  newsm78 Joy

# 89
За месо ако ме прекарат с някой салам или луканка.Инъче всички у нас ядът постно откакто съм бременна Naughty.По едно време само таратор ми се ядеше,сега домати и сирене.Луда работа  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт