Този НОЕМВРИ ще бъде специален, подарък ще получим уникален Тема 4

• 37 673
  • 703
  •   1
Отговори
# 120
Май всички сме на хляб със саладка.Тя саладката добре ама хляба  Laughing Все пак съм спокойна,че не съм сама.Чудя се на момичетата,които се хранят здравословно по време на бременност и качват по 7 кг.как изобщо успяват.Аз тези 7 скоро ще ги стигна  Joy

# 121
Даааа и аз им се чудя на тези мамчета...
Колкото и да се опитвам да хапвам здравословно, ми дояжда ми се някоя глупост, и си хапвам пък  Joy
Аз и с предната бременност така бях Simple Smile

# 122
Еййй човек да не легне да поспи изписали сте света Simple Smile Да си кажа боба ви го пропуснах,че без друго ми е зле корема,но туко що станах и милото ми направило сьомга с броколки Simple Smile На мен и месце ми се хапва и риба и тесто общо взето всичко и постоянно... Не смея да се измеря
Сигурно съм +3-4 кг  ooooh!  Даже все ме питат ,защо съм надебеляла толкова... Хората са ужасно нагли...

# 123
  • София
Това за хората, че са нагли, вече съм напълно убедена. Тези, които не знаят (а те очевидно не знаят, защото не са ми особено близки) директно си ми казват, че съм напълняла или ме питат защо  ooooh! Другите, дето знаят, пък са като някакви тетки само ходят и дуднат - не пий кафе, не лети със самолет, не простирай  Joy Ама с тях се оправям най-лесно  Rolling Eyes

Момичета, да ви похваля едно мазило, от което съм много доволна, вчера го открих, докато си търсех кокосово масло. На Палмърс, ново е, като дезодорант, но самата текстура е мус, попива много бързо и не оставя мазно. Дали ще има ефект обаче не знам  Tired

# 124
Не сте сами....всички сме в кюпа....да ви кажа много добре ми се отразяват плодовите кисели млека на Верея.Не всички,но с горски плод и с ягода са супер.На сладолед също налитам и много ми харесват шейкове със сладолед и ягоди.Нещо на ягоди ме е хванало.Странното е че обичам по малко лютичко и чесънче,както и пълнозърнест хляб и в началото налитах,а сега само като си помисля и ми се сгажда.
Мамите с дисковите хернии,какви мерки взимате,как се справяте?Мен вече много ме боли.Личния каза да плувам,ама няма къде.Каза че мога от време на време да се мажа с крем,но по малко.Знаете ли как ще е най-добре да раждаме?Обсъждахте ли го с гинеколога?

Последна редакция: ср, 20 апр 2016, 20:03 от mihaela838

# 125
Криси, коя седмица правихте ФМ?
Ами 12г.с+1д, правих я във Фемина

# 126
С моята структура и фигура и в 5-ти месец няма да ме заподозрат  Joy
Една приятелка родила "тайно" от комшиите. Не й личало, никой не я питал и тя не се хвалела, че и до днес е самотна майка. Изчезнала за няколко дни докато раждала и после шок: как така си родила, аз преди седмица те видях и нямаше корем  Joy Чат пат я питам да не ми се е скрила да ражда пак тайно  Laughing
Друга позната отишла да ражда и си седяла спокойно на пейката, минала санитарка и я помолила да излезе, че придружителите чакали отвън  Joy
Виждала съм жена, която при първа бременност удвои теглото си  #Crazy
Аз имам извънматочна цветна бременност преди много години, разбрах случайно в 4-ти месец и понеже не бях водила полов живот от зачеване, заради което отричах че е възможно, защото ми идва цикъл и не съм способна на непорочно зачатие - после ми викаха Дева Мария Rolling Eyes

Ох момичета, извинете за глупостите, които пиша, ама на мен и на най-добрия ми приятел - легена, ни е скууууучнооо  Confused

# 127
дами, нямате спирачка  Crazy Grinning привет и в новата и благодарско на Гери  bouquet

манджи не ми се обсъждат, като знам на грийнчето какво му е. само ще споделя, че с другите две бременности спираше да ми се хапва по някоя любима храна - със сина ми шоколад, с щерката - риба. наддадох с него 8 кг, а с нея 12 кг, пък и двамата ги родих над 3 килца и се надявам и сега да не се раздувам, но.. да видим. пада голяма мъка да задържа нормално кръвно и тонус посредством храненето, че повечето почивка е мираж, а не съм много месоядна, пък млечните пречат на усвояването на желязото и не наблягам и на тях, което го прави сложничко. нейсе.. а уж нямаше да говоря за храна.  Outta Joint

за честотата на срещите с бебочкин: викат ме за втора ФМ и за БХС чак в края на 14 гс на 14.05

за измененията през бременността: честно казано, не съм сменяла номера на обувките досега, останах си около 36.5-37, но съм готова за изненади  Sunglasses затова пък и с двете деца ми отидоха по 1-2 зъба поне, та само като съвет - малко по-честа профилактика, за да няма точно около финала проблеми..

Мише838, и на мен не ми минава отвратителния вкус в устата от огестана, но пусто трябва да се търпи  Tired все пак това е единственото, което приемам засега. в тая връзка, витамини за бременни през втория триместър ли почваха да изписват, някой наясно Rolling Eyes

# 128
Огестан също са витамини за бременни. Могат да се приемат от началото на бременността.

Михаела, казал ти е да плуваш, но внимавай с басейните, защото там има риск от вагинални инфекции.
Затова АГ не препоръчват обществени басейни, сауни, джакузита, особено в ранна бременност.

С това темпо на писане, на тая тема й давам още четири дни, не повече...     Mr. Green

# 129
Здравейте бъдещи мамчета!
 С радост се включвам в отбора на Ноемврийските мамчета Simple Smile Това е първата ми бременност с термин 19.11. Според ехографа съм в 10г.с.+2д (вървим с 4 дни напред Simple Smile ). С нетърпение чакам 25.04 да го видим малкото съкровище, а на 05.05 съм на БХС+ранна ФМ при д-р Сегридов. Имам хроничен глад и вече си имам коремче от много ядене (панталоните и дънките вече ме стягат). Спряла съм кафето и цигарите. Не пия нищо освен фолиева к-на. И съм в болничен 30 дни. Не ме е страх толкова за самото раждане, а за износването понеже съм с конизация (преди 5 месеца).

Успешна бременност на всички !

# 130
Честито, Ани, лека и успешна бременност!    bouquet

Лекарят каза ли ти дали след конизация се препоръчва серклаж?...

Поздравявам те за кафето и цигарите!    Hug

# 131
  • София
Слушайте какво, смях се с глас и сълзи на вашите предложения за следваща тема, че мъжлето се събуди и ме гледа странно. Сигурно си вика, че бременността ме е подлудила  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Задължително следващата тема трябва да е някоя от тези предломени я  Heart Eyes

Аз да се похваля, че си записах час за ЖК и ФМ. ЖК ми е на 18.05 при доктор Генадиева, а ФМ при доктор Михова на 13.05 (петък  Whistling Whistling Whistling)  В  петък съм на преглед отново да видим бебчо.

Боба го приключихме - изяден и изпръцкан  hahaha Сега съм сложила във фурната на бавен огън една агнешка плешка с масълце. Утре ще е готова  Mr. Green
Аз също съм постоянно гладна, все нещо меля,  но на килограми съм още 52, само съм се сдобила с паласки и коремче.

Вие к де ще сте на празниците?

# 132
Повишеният апетит е най-нормалният симптом на бременността, все пак.  Simple Smile

Каква приятна тишина е настанала тук... Продължавайте все така във фейса...  Simple Smile

# 133
Здравейте момичета,
доста бързо напредвате с писането Simple Smile
Може ли някой да ме включи в групата във Фейсбук? Email - dessi_s@mail.bg или по име Dessi Slavova (на снимката съм със слънчеви очила).
Благодаря Simple Smile

А относно хапването - аз преди да забременея бях на специален режим за отслабване, тъй като имам проблем с теглото. Сега трябва много да внимавам, но понякога съм постоянно гладна. В такива моменти се залъгвам със сурови ядки или нещо дребно Simple Smile
Всеки ден се меря на кантара вкъщи и засега се държа Simple Smile Ако запозна да качвам много ще се консултирам с диетолога, при който ходех.

# 134
Не сте сами....всички сме в кюпа....да ви кажа много добре ми се отразяват плодовите кисели млека на Верея.Не всички,но с горски плод и с ягода са супер.На сладолед също налитам и много ми харесват шейкове със сладолед и ягоди.Нещо на ягоди ме е хванало.Странното е че обичам по малко лютичко и чесънче,както и пълнозърнест хляб и в началото налитах,а сега само като си помисля и ми се сгажда.
Мамите с дисковите хернии,какви мерки взимате,как се справяте?Мен вече много ме боли.Личния каза да плувам,ама няма къде.Каза че мога от време на време да се мажа с крем,но по малко.Знаете ли как ще е най-добре да раждаме?Обсъждахте ли го с гинеколога?

На ягоди и сладолед и аз много се хвърлям Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт