Този НОЕМВРИ ще бъде специален, подарък ще получим уникален Тема 4

• 37 675
  • 703
  •   1
Отговори
# 465
Само да вметна една случка за пола на детето.
Моя колежка роди преди време и си знаеха, че ще е момче. Купиха всичко в синьо, количка, дрешки всичко. Идва 9-ти месец, спор няма истински мъж ще е. Ражда момиче и като й носят детето с думите "честита дъщеря", тя заявила, че не е нейното, защото има момче  #Crazy Но тя го разказва много по-хубаво, че предава от истинската емоция от този момент  Laughing И всички били в шок  Joy

Да внимават бебоците как се гъзят, че да не ни извърти някое изненада  Crazy

# 466
Някои източници твърдят, че дори и раждането не е определящо за това от какъв пол ще си избере да е детето. Grinning
Енджой, спирам да си играя с теб! Действаш ми пагубно.  Crossing Arms

Това, никак, никак не ме разсмя  Naughty Naughty Naughty Naughty  Joy

# 467
Хахахаха оле какво се прави в такъв случей сменяш всичко ? Е не мога да купувам всичко в неутрално макар детската я направих сиво и бяло направо ме смая  #Crazy

# 468
Някои източници твърдят, че дори и раждането не е определящо за това от какъв пол ще си избере да е детето. Grinning
Енджой, спирам да си играя с теб! Действаш ми пагубно.  Crossing Arms
Въй недей така ще плача

Хи хи

# 469
  • Берлин
http://www.babycentre.co.uk/q1029841/baby-gender-predictor-boy-or-girl

в този поне има няколко хм..въпроса  Joy

# 470
Хахахаха оле какво се прави в такъв случей сменяш всичко ? Е не мога да купувам всичко в неутрално макар детската я направих сиво и бяло направо ме смая  #Crazy
Нищо не са сменяли, износи си първите месеци сините бодита.
В днешно време да се сбърка така пола е истинска рядкост, но поне ще имат интересна история за разказване  Laughing

# 471
Нашата е жълта. С пердета жълто и зелено. Зеленото ми е слабост. Ако е мома и количката ще е зелена. На каката бях взела сини чаршафи , а розовото не ми е тръпка

# 472
Тия тестове нищо не представляват пред мен !! Баба ми ме научи да гледам с игла и конец според магнитните полета на ръката кой какво ще има и колко ... Както се мери кръвно ако сте виждали Simple Smile е до сега нямам объркано бебе с видеозоните на моите приятелки сме били на едно мнение... На мен и милото ни излиза по 1 момче само ще видим дали е така Simple Smile жалко че не мога по нета да ви врътна по една игла доволни ще останете хахаха  Joy

# 473

Ау пише че ще е мома ура

# 474
  • София
Тия тестове нищо не представляват пред мен !! Баба ми ме научи да гледам с игла и конец според магнитните полета на ръката кой какво ще има и колко ... Както се мери кръвно ако сте виждали Simple Smile е до сега нямам объркано бебе с видеозоните на моите приятелки сме били на едно мнение... На мен и милото ни излиза по 1 момче само ще видим дали е така Simple Smile жалко че не мога по нета да ви врътна по една игла доволни ще останете хахаха  Joy
Кога викате ще правим форумска среща?... Joy

# 475
Ооо Ани и аз искам. Ще търся сега в нета да разбера за какво иде реч твоя способ Simple Smile Боб не те ли е научила баба ти да хвърляш?Той от разстояние поне може Simple Smile

# 476
Ооо Ани и аз искам. Ще търся сега в нета да разбера за какво иде реч твоя способ Simple Smile Боб не те ли е научила баба ти да хвърляш?Той от разстояние поне може Simple Smile
Хахах не аз имам разни усещания не съм врачка !!! Даже преди да ми закъснее виках бременна съм и докторката ми вика стига глупости никой не хваща толкова бързо 1 опит от 1вия месец и след 2 седмици ми звъни Нели кво стана викам е бременна съм и тя се хвана за главата Simple Smile сега й викам момче е и тя не се чудя щото ти си страшна нищо чудно хахаха

# 477
Нашата количка пък е черно Stokke, аз обожавам черното, а бабите бяха в шок, как може такова нещо  Grinning Grinning Grinning Мен въобще не ме е еня, на кой какъвто цвят му е кеф.

# 478
И по тоя тест с многото въпроси ми излиза момче, ама аз не вярвам Naughty
Annnnni , айде идвай ни на гости до София да врътнеш по един пръстен Laughing
За дрехите не знам как ще се разбрем ,ако е мома. Не обичам розово по принцип, но откакто започнах работа в магазин за детски дрехи съвсем ми опротивя този цвят. Всичко в розово за момиченцата.Преди няколко месеца разбрах, че барабанистът на Bon Jovi е направил бебешка серия дрешки и аксесоари на рок тематика Rock Star Baby by Tico Torres. http://www.rockstarbaby.com/clothing.html#startersetb
Ето такова искам аз.Има и обзавеждане за детска стая с люлка с китарки и всякакви хубави неща Party
Ангела, какво като количката  е черна, това е само цвят, ние сме го натоварили емоционално. Нека си говорят бабите.

# 479
На мен ми дават и двата теста мома, шъ зема и аз да й викам с женското име, което сме избрали, че да свиквам  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт