Този НОЕМВРИ ще бъде специален, подарък ще получим уникален Тема 4

• 37 674
  • 703
  •   1
Отговори
# 540
Един страничен въпрос от мен кафявото ми зацапване мина преди два дни то и кафяво не беше май а цвят яйчена черупка според докторката ми нищо не беше... Добре ама сега и имам жълто течения незнам нормално ли е тъй като от 3 г с слагах утрогестан и белееше от него и беше гъсто като изтичаше сега го пия и имам жълтееше не ме сърби и няма мирис вие имате ли течение миналия четвъртък взех резултати от микробиология чиста урина чиста не се спичам просто ми е интересно...  newsm78
Спичам за други неща тоя БХС направо ме подлудява а е чак на 9 май... Понеже съм психар мисля да ида преди него пак са ме види моята докторка в родния град добре че ми удисва че ни е семейна приятелка и знае че съм луда ходя на седмица и половина две ама какво да направя то ако е писано знам че не мога да напрявя нищо ама все пак да го видя ... Имам съмнение че ще ме сиктирдосат и лекари и мъж и всички до Ноември  ooooh!
Ани, моето зацапване също е жълто до тъмно жълто, понякога даже с оранжев отенък, без миризма, без сърбеж.Аз пия Дуфастон, но не мисля, че е от него. За последно ходих на преглед на 31ви март, питаш ли ме как издържам, все си мисля нещо да не се е случило за този един месец, особено с това зацапване.

# 541
Моя приятел е на мнение че е вредно гледал някакви клипчета как се стресирали ли от видеозона и каза че се е крило последния път с ръчички... Той го гледа предния път през цялото време а аз за две секунди не е чесно ама няма екран в тоя кабинет... Сега обмислям да го вкарам с мен на БХС да ми държи ръката че да не умра там че моя доктор много много
Мълчи докъто гледа и може да полудееш...   ooooh!

# 542
Моя приятел е на мнение че е вредно гледал някакви клипчета как се стресирали ли от видеозона и каза че се е крило последния път с ръчички... Той го гледа предния път през цялото време а аз за две секунди не е чесно ама няма екран в тоя кабинет... Сега обмислям да го вкарам с мен на БХС да ми държи ръката че да не умра там че моя доктор много много
Мълчи докъто гледа и може да полудееш...   ooooh!
БХС е взимане на кръв. Споко, а и не е страшно

# 543
Кафеникавото зацапване и двата пъти ми премина в бледожълто или белезникаво течение, но е само воднисто. Цвета варира от прозрачно до цвят яйчена черупка, на моменти е доста обилно, защото чак усещам като изтича. Нищо не ме сърби, на нищо не мирише и доки нищо не ми каза за него. Чувала съм, че е нормално при някои, но аз много се шашках, защото никога не съм имала никакви течения в живота си и в началото през един час научния работник в мен сваляше гащи, пипа, души, гледа и човърка. Сега просто не е през час  Laughing

А за анемиите съм чувала че не са толкова опасни за бебетата, колкото за мамите, защото бебето си дърпало каквото му е нужно без да гледа какво остава за мама. Но сигурно това е само за общия случай.

# 544
Кафеникавото зацапване и двата пъти ми премина в бледожълто или белезникаво течение, но е само воднисто. Цвета варира от прозрачно до цвят яйчена черупка, на моменти е доста обилно, защото чак усещам като изтича. Нищо не ме сърби, на нищо не мирише и доки нищо не ми каза за него. Чувала съм, че е нормално при някои, но аз много се шашках, защото никога не съм имала никакви течения в живота си и в началото през един час научния работник в мен сваляше гащи, пипа, души, гледа и човърка. Сега просто не е през час  Laughing

А за анемиите съм чувала че не са толкова опасни за бебетата, колкото за мамите, защото бебето си дърпало каквото му е нужно без да гледа какво остава за мама. Но сигурно това е само за общия случай.
Грийн кефиш. Сега през колко време проверяваш?
Аз през 2ч съм в 00 за проверка

# 545
Вие в тоалетната аз като усетя свалям гащите посред стаята сега ми звънна Аг-то на проверка да ме чуе викам мина кафявото беше за ден два сега е жълто каза че жълтото е супер да не го мисля нали съм чиста отдолу нямам по изследвания нищо та така каза да и звънна след БХС да й кажа какво защо май няма да ме угрее да ида преди това...
Сега си рових изследванията да видя пускан ли ми е хемоглобин пише 119-121 нз кво е туй ма не са ми казали нищо ... Рових че преди съм била
С анемия но незнам каква Simple Smile аз си поспах с мишито за красота хахах  Joy

# 546
Охххх, момичета, нямам търпение за вашите гащи да разбера, кой с какви е, искам да има повече розови, та да си избирам по-лесно снахичка хихихи  Hug (шега)

За сънищата снощи ( Annni не се филмирай от това, което ще кажа), казват, че били магични и носят послание, нощта на Велика сряда срещу четвъртък, защото в сряда Юда е предал Христос, та сънищата били магични, носели посляния, които се сбъдват, НО не се тълкуват дословно.  Това са само митове и суеверия за разнообразие, разбира се.

На теченията съм им дала пълен игнор-не е ли червено, не ме е страх от него, аз съм с плитко влагалище и цял живот съм с течения, какво да ви кажа, отлична хигиена, пием си хапчетата и не го мислете.

# 547
Сега е когато се сетя. Приблизително по 4-5 пъти на ден, но не в тоялетната, на дневна светлина и по-близо до прозореца  Whistling и оглеждам добре обстановката, че да не пропусна нещо. Всичко ми е ново и странно, не само че никога не съм имала течения, но цикълът ми е оскъден и рядко го усещах като изтича. Сигурно един ден така ще изследвам и памперсите, добре че жертвата няма да разбира и какво правя с акото й  Laughing

винаги съм смятала, че бременните хора им е супер, че 9 месеца не ползват превръзки, като почнах утрогестана на 6-ти март до ден днешен си се чудя на акъла че съм се заблуждавала така  ooooh! Много досадна история

# 548
А хич не се хващам моя беше вторник срещу сряда четох за змиите че ако сънува жена ще зачене (не думай) хахаха
Интересното е че и предишната бременност и сега сънувах че бебето е момче сигурно подсъзнателно защото ми се иска пишльок  Praynig

# 549
А хич не се хващам моя беше вторник срещу сряда четох за змиите че ако сънува жена ще зачене (не думай) хахаха
Интересното е че и предишната бременност и сега сънувах че бебето е момче сигурно подсъзнателно защото ми се иска пишльок  Praynig

Ахахахахах аз живея с мисълта, че днес е четвъртък припадам  Laughing Laughing Laughing Laughing Тогава следете, какво ще сънувате довечера и заспете с позитивни мисли!

# 550
Параноя ни тресе всички.
Че и като родим ще е така. Не само акото, но и в устите им ще ровим

Някой от вас пие ли магнезиев диаспорал?

Последна редакция: ср, 27 апр 2016, 17:20 от Enjoy

# 551
Момичета, много се смях на инспекциите ви rotfImao Айде и аз да си призная- ония ден бях с едни червени гащи и като се забърсах и зоркото ми око забеляза червено #Shocked После като се загледах, то било някакво влакно от гащите hahaha Шок и ужас сме, просто не знам Joy GreenSoul , имам подозрения,че и аз като теб ще изследвам ако,сополки и всякакви телесни секрети, но се утешавам с мисълта, че не съм само аз за усмирителна риза. hahaha  aaangelaa ,довечера ще внимавам какво сънувам, и само имай късмет да не сънувам розАви гащи ,няма да те взимам за сватя след 20-30 години, от сега да си знаеш  Naughty

# 552
Хахахах Ред изхвърляй розовите и червени гащи ! Това за прозореца много добра идея ако ида и се разгащя обаче милото ще се изнесе ...  Joy
Ох маса пари дадох за превръзки но шпа и утрогестан до сега да бях събрала за количка  Money

# 553
Ох маса пари дадох за превръзки но шпа и утрогестан до сега да бях събрала за количка  Money
  ooooh! Болна тема! Понеже 10 дни пих хапове и за жлъчка и черен дроп и съм изпила, набутала и инжектирала над 1000 лв. Смятах до 1000-дата лв. до преди около месец и после вече вдигнах ръце. В тия 10 дни приемах 10 вида медикаменти, 9 от които всеки ден, а 10-тото ми е зарзиото - него го бия през 2 дни.

# 554
Ооооо, но ако сънуваш розови гащи съм ти първа в списъка!!! Red Hot Утре ще има тема за разговор-сънища  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт