Този НОЕМВРИ ще бъде специален, подарък ще получим уникален Тема 4

• 37 673
  • 703
  •   1
Отговори
# 585

Аз казах на нашите, на една моя приятелка и на братовчедката на ММ, която също живее тук. Скоро може би ще кажем и на родителите на ММ.

За количките бях дала линк още в началото. Ето тази е моята. Много добра откъм качество цена.  Peace

Момичета мисля да започна да правя нова тема. Приемам предложения за заглавия.

# 586
Аз прилични идеи не мога да дам за заглавие, но от към идиотски му държа края

# 587

"Ето вече Май настана, аз съм пищна Цоцолана"
"Ноември е още доста далече, но чувствам аз вече едно буболече" (това може би за по-нататък)
"Коремът расте, гърдите се пръскат, какво ли ще хапна сега за закуска?"

# 588

А тези за сега, нали?!    Joy

# 589

А тези за сега, нали?!    Joy

Да, тези са актуалните  Joy

# 590

С две ръце гласувам за тази....  Joy

# 591
  • София

С две ръце гласувам за тази....  Joy

Моля ви искам тази, искам тази  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Страхотна тема,  а и ще сме по-различни от всички сълзи ви сантиментални теми на другите мами. Ще сме уникални. Честно казано мисля и пръдливо заглавие би било чудесно  Hug

Вчера бяхме на лекар към 11 вечерта. Бебчо расте - 10с5д вече и 3.93 см. Маха с ръчички и се въртеше  напред назад. Мъжа ми стои отстрани зад паравана и нищо не вижда и само слуша доктора как казва, че малчето подскача и маха с ръчички и ми вика, че съм била късметлийка че го виждам. Казах му да устиска малко и след 2 седмици на ФМ вече няма да сме с вагинален и ще гледа на воля  Heart Eyes

Аз още преди месец започнах да гледам разни бебешорски неща.
Ние ще имаме детска стая - вратите на спалните са една срещу друга. Ще си я обзаведем напълно с креватче,  скринче, гардеробче. Мисля в стаята да има един диван, на който аз да спя, когато е нужно. Нещо подобно, но не кожа, а някакъв плюшени или мека дамаска.  Цвета, обаче искам да е точно същия. Много обичам зеленото и единия цвят на стаята ще е зелен, а другия в зависимост от пола на бебчо.
Ето такова диванче

Тъй като ще искам да мога да предвижвам бебето от стая в стая за да го наблюдавам съм харесала едно кошче,  което да може да се движи в различните стаи и да може да стои и в спалнята ни. Харесала съм ето такова кошче или подобно. Много ми е сладурско   Heart Eyes

# 592
Магнолия, дивана е чуден. Детската ни е жълта , но ще претапицират дивана в зелено. И на мен зеленото ми е тръпка. За това и избрах зелена количка . Банята и 00 в зелено ги правих
Ред, май теб чакаме за отчет от док

# 593
Здравейте,момичета!  Hug Аз се връщам щастлива и доволна от прегледа. Добре сме, ехографа не показа да има някакви индикации за Даун и другите там, сега ще чакаме да излязат кръвните, за да сме сигурни. Докторът тамън включи ехографа и вика "Хм, знаете ли пола" и аз "Ми не". Оказа се ,че нашата Чочинка е Чочан Laughing И само със започването на прегледа се беше надупи едно хубаво все едно рече "Ей на ме виж вече, че съм мъж, че да престанеш да говориш за мен в женски род" hahaha Докторът едва му прегледа сърчицето, каза че много буйствал, ама направи му всичко накрая и всичко си е наред Heart Eyes Мъжото като чу че е момче се нахили кат' наръпана краставица.Язък, че отидох с розови гащи (на точки при това) на прегледа, не можах да измамя никого. Laughing Така, че Гери може да ми сложи и на мен един щъркел със синьо вързопче. Моля и някой да ме добави във Фейсбук
Скрит текст:
За зацапването ми каза, че не е нужно да лежа, не се виждали хематоми, било от леки контракцийки.Каза само да не се натоварвам.
Връщам се да чета, че доста се писали от сутринта. Сега чакаме Шана да дойде с хубави новини.

# 594
Честито,Ред, коя седмица сте?
На мен ми промениха термина от 19 на 20, макар че ще сме секцио

# 595
Здравейте,момичета!  Hug Аз се връщам щастлива и доволна от прегледа. Добре сме, ехографа не показа да има някакви индикации за Даун и другите там, сега ще чакаме да излязат кръвните, за да сме сигурни. Докторът тамън включи ехографа и вика "Хм, знаете ли пола" и аз "Ми не". Оказа се ,че нашата Чочинка е Чочан Laughing И само със започването на прегледа се беше надупи едно хубаво все едно рече "Ей на ме виж вече, че съм мъж, че да престанеш да говориш за мен в женски род" hahaha Докторът едва му прегледа сърчицето, каза че много буйствал, ама направи му всичко накрая и всичко си е наред Heart Eyes Мъжото като чу че е момче се нахили кат' наръпана краставица.Язък, че отидох с розови гащи (на точки при това) на прегледа, не можах да измамя никого. Laughing Така, че Гери може да ми сложи и на мен един щъркел със синьо вързопче. Моля и някой да ме добави във Фейсбук
Скрит текст:
За зацапването ми каза, че не е нужно да лежа, не се виждали хематоми, било от леки контракцийки.Каза само да не се натоварвам.
Връщам се да чета, че доста се писали от сутринта. Сега чакаме Шана да дойде с хубави новини.
Какво ще ги правим тези мъжкари  Hug

# 596
divost, тия болки дето са като спазми и аз ги имах близо седмица.Не постоянни, но през половин-един час за по няколко секунди. Два лекаря вече ми казаха, че матката се разширява и затова се получават.И сега отвреме навреме ме щрака,ама реших, че повече няма да го мисля.
Milo_Dete, ти много се вълнуваше,че ще казваш на половинката за бебока. Направи ли му изненада? Heart Eyes
Ангела, и моя сън не беше много хубав, даже не искам да го споделям, но ето на, днес сме с хубави новини. Май трябваше да споделиш това за сънищата днес, като гледам всички сънуваме някакви гадни неща,защото всеки си мисли точно това да не сънува. Lara8, да се сънува влак е много хубаво.Преди всички важни събития в живота ми, които са завършили добре сънувах влак. Hug
Enjoy, 3 дни преди теб съм.

# 597
Red Hot много се радвам, че прегледа е минал толкова добре!  Хайде другия път ще работите за момиченце, казват че ставало по-лесно.  Mr. Green МНого момченца се показаха в темата, леко завиждам.  Crossing Arms  Нищо чудно и на нашето да се е загатнал пола, но да не са искали да ми кажат, за да няма обърквации после.

За съня, не знам вече. То не бяха влакове, самолети, автобуси, коли все пътувам нанякъде, май още не съм си намерила мястото.  Laughing А за приготвянето на куфарите голямо избиране на дрехи пада и много важно, дали са изгладени или не.  Laughing Змии не сънувам, но виж крокодили май често. Ама така е, като са ме оставяли като малка да гледам "Завръщане в рая" сега имам фобия.  ooooh!

# 598
  • София
 Хайде и аз тук за един кратък отчет  Laughing И моята бебка всъщност е с пишльок  Joy Ред, явно на Билчев днес му е мъжки ден, въпреки че аз направих всичко по силите си, за да го разубедя, че това е пъпна връв, ама йок  Mr. Green Иначе вс е супер - 5см е човекът вече  bowuu

# 599
Хайде и аз тук за един кратък отчет  Laughing И моята бебка всъщност е с пишльок  Joy Ред, явно на Билчев днес му е мъжки ден, въпреки че аз направих всичко по силите си, за да го разубедя, че това е пъпна връв, ама йок  Mr. Green Иначе вс е супер - 5см е човекът вече  bowuu
Съжалявам, повлекох крак, дет' се вика.  Laughing Абе моми няма ли да има този ноември newsm78
Шана, на мен Билчев много ми хареса и въпреки, че и Угрински е готин, май ще си остана при Билчев. AMAEBG,добре ни ориентира, супер е доктора и няма опашки от по 20 човека.

Общи условия

Активация на акаунт