Този НОЕМВРИ ще бъде специален, подарък ще получим уникален Тема 4

• 37 673
  • 703
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте момичета:)))
Връщам се да чета, че съм изостанала....
Ами момите май се крият или по- трудно се хващат  Joy
Нищо чудно след следващите прегледи да стане момичешки валеж  Blush

# 601
Момичета за много забавни неща сте говорили, не мога да смогна.

За сънищата, редовно сънувам кошмари и вече ще взема съвсем да се абстрахирам от тях и да не им обръщам внимание, имала съм периоди, в които се събуждам и страха не изчезва, после с часове не заспивам и държа приятеля ми буден на светната лампа, но не е болка за умиране, просто слаба психика-аз така си го тълкувам за себе си.

Количките, гледам много красиви избирате, но с надуваеми гуми  Naughty Имам приятелка с таква, постоянно и се пукат, спадат, гърмят като бомби, докато детето спи, а даде маса пари за количката. И като и се спука, остава там където е не може да се прибере. Помислете и това.

Red Hot добре дошла в отбора на мъжките майки, съжалявам, че няма да сме свати, хахахах, но се радвам, че всичко е наред, поне после заедно ще се мъчим да забелваме пишоци.   Hug

# 602
Реед, честит ти син памперс. Айде чякаме те у фейсо.
Ангела, 3г я климбуцах по улиците тази количка, не си спомням дали имаше и един път да и напомпам гумите, за гърмене за пръв път чувам. Но определено това за мен е мерцедесът сред количките, които съм бутала до сега. Нямаше място, подлез или тротоар, по който да не мога да мина. Малко е тежичка, но мобилността и го компенсира отлично.

# 603
  • София
Хайде и аз тук за един кратък отчет  Laughing И моята бебка всъщност е с пишльок  Joy Ред, явно на Билчев днес му е мъжки ден, въпреки че аз направих всичко по силите си, за да го разубедя, че това е пъпна връв, ама йок  Mr. Green Иначе вс е супер - 5см е човекът вече  bowuu
Съжалявам, повлекох крак, дет' се вика.  Laughing Абе моми няма ли да има този ноември newsm78
Шана, на мен Билчев много ми хареса и въпреки, че и Угрински е готин, май ще си остана при Билчев. AMAEBG,добре ни ориентира, супер е доктора и няма опашки от по 20 човека.
Да, и на мен ми хареса Билчев, връзваше ми се на тъпотиите, дето постоянно му ръсих  Joy Питах го за ЖК дали може да ми я води, каза само "може", питах "картон, нещо?", той се изсмя и каза, че всичко е в системата  Mr. Green И да ходя пак към края на май, ама аз ще отида към средата, че искам болничен. А, и да си избирам някаква дата между 28 октомври и 1 ноември  ooooh! Иначе, не беше от най-словоохотливите, ама пък си обяснява достатъчно  Laughing

# 604
  • Варна
Количките, гледам много красиви избирате, но с надуваеми гуми  Naughty Имам приятелка с таква, постоянно и се пукат, спадат, гърмят като бомби, докато детето спи, а даде маса пари за количката. И като и се спука, остава там където е не може да се прибере. Помислете и това.
[/quote]
Моята количка е такава с помпащи гуми. От магазина ни предупредиха, гумите не се помпят много защото се пукат. Вече година и половина я търкалям, няма такова удобство.  Върви през неравности, чакъл и разбити тротоари. Бутала съм на познати от другия тип гуми, е няма такаво мъчение.  Малко са по тежки,  но са супер маневрени. И на не последно място - комфорта за малкия пътник вътре.  Все едно вие да се возите в каруца и кола по чакъл. Извинявам се за сравнението. 😁

# 605
Да, и на мен ми хареса Билчев, връзваше ми се на тъпотиите, дето постоянно му ръсих  Joy Питах го за ЖК дали може да ми я води, каза само "може", питах "картон, нещо?", той се изсмя и каза, че всичко е в системата  Mr. Green И да ходя пак към края на май, ама аз ще отида към средата, че искам болничен. А, и да си избирам някаква дата между 28 октомври и 1 ноември  ooooh! Иначе, не беше от най-словоохотливите, ама пък си обяснява достатъчно  Laughing
Много добре си обясняваше,кратко и ясно Laughing Ама що от сега е решил, че ще те порне?

# 606
Брейй много сте писали пак.
Първо честити сини гащи на Ред и Шана!
Ама как винаги точно на тези, които най много искат мома им се пада момък бе?!
Айде Ред я чакаме във фейса. Тоя Билчев ли беше младия готин доктор? Ясни сте миии...

Мен ме гледаха на уж добра техника и нищо не ми казаха за пол. Сега аз като искам момък ще излезе, че ще имам мома сигурно.
Къде е я 5ти юни другата ФМ, че да разбера...

Момичета и аз съм за едно от смешните заглавия. Ми може да са просташки или не знам какви, ама си ме кефят. И нещо за боба да сложите пак ще ме радва.
Само моля ви, нека да няма "вече-човече" че ми се повръща от тая рима. Simple Smile

# 607
Момичета като чета за мъжлетата ви и прегледите голям рев ревнах сигурно защото и аз вече искам да знам че бебко е добре как ще изкарам до 9 май незнам ... И днес пак ми зацапва леглото ме зове  Hug много се радвам за вас момичета ! Дай боже и аз да стигна до там  Praynig

# 608
И аз съм за някакво смешно заглавие, и пръдливо да е, аз съм ок Laughing
Annnnni ,Turanga Leela , от сърце ви пожелвам здрави мъжлета, пък после ще им търсим жени по другите отчетни, че то при нас са кът  Joy

# 609
  • София
Количката аз съм харесала Стоке и то не защото е претенциозна,  а просто защото ми харесва. И нашите и свекито се бутат да купуват разни неща, така че не го мисля много.
Харесала съм Стокето, защото е високо бебчо. Това ми е водещото. Иначе има толкова красиви колички, че можеш да се ошашавиш.
Ето в зелен цвят , но аз предпочитам от този вид с по-голям кош долу.

Много съм си харесала за момченце тази

Допълвам се, че ви прочетох какво сте писали сега. Браво за пишоците  bouquet bouquet bouquet  Ех много мъжка тема се заформя. Аз искам бебочка,  ама само бебета в синьо сънувам. Освен да са й сини очите та да я обличам в синьо  Mr. Green

# 610
Той моя ще е мамин аз ще съм кошмара на всяка снаха хахаха да си гледат работата няма да го дам поне докъто не стане на 40  Joy Naughty

# 611
Аз съм се спряла на тази количка
http://polski-kolichki.com/?p=174

Втория пост тук се препокрива с мнението ми http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=591058.0
естествено не бързам да купувам нищо още, но е уникално удобна за бебето, в нея е като цар. Виждала съм я на живо на моя приятелка и от тогава си знам, че това ще е !
Има едни много модерни и скъпи колички, мами не се подлъгвайте, така му висят крачетата на бебо, че е голямо мъчение за него. Друга позната се принуди да я продаде в 7-ми месец на бебето и да купи по-удобна и изведнъж киселото бебе стана веселото бебе.

# 612
  • Горна Оряховица
Момичета аз този път няма да успея да направя новата тема, защото ще пътуваме и няма да имам интернет. От телефона няма как да стане. Има ли желаещ да му пратя списъка и другите работи?

# 613
Момичета аз този път няма да успея да направя новата тема, защото ще пътуваме и няма да имам интернет. От телефона няма как да стане. Има ли желаещ да му пратя списъка и другите работи?

Гери
аз вече писах, че ще направя темата, даже е почти готова. Само искам да те питам дали скоро си актуализирала списъка и дали има нови мами, които не са добавени. Иначе за другото не се притеснявай, няма нужда да пращаш нищо.  Hug

# 614
Момичета, аз не съм много продуктивна на бисери, но се забавлявам с вашите и също ще се радвам ако внесем малко свеж хумор в заглавието.

Общи условия

Активация на акаунт