Този НОЕМВРИ ще бъде специален, подарък ще получим уникален Тема 4

• 37 673
  • 703
  •   1
Отговори
# 675
Annnnni ние сме с тази кошарка или легълце (на Икеа). Височината се регулира на две нива. Напълно достатъчна. И матрачето ни е на Икеа, само че трябва да видя кое точно беше. Малката като й растяха зъбките (малко късно) беше нагризала на едно място кошарката, но на мен не ми пречи и така да си я ползвам. Може да сложим някоя лепенка отгоре, въобще няма да го мисля.  Whistling

Аз мисля, че като мине 2-рата ФМ, която е някъде 20-та седмица, можем малко да се поотпуснем. Тогава ако има някакъв видим проблем бебето, най-добре се вижда. Но такива проблеми като нашия за съжаление не могат да се видят нито с ФМ, нито с Амнио.

Последна редакция: сб, 30 апр 2016, 11:35 от Lara8

# 676
Annnnni ние сме с тази кошарка или легълце (на Икеа). Височината се регулира на две нива. Напълно достатъчна. И матрачето ни е на Икеа, само че трябва да видя кое точно беше. Малката като й растяха зъбките (малко късно) беше нагризала на едно място кошарката, но на мен не ми пречи и така да си я ползвам. Може да сложим някоя лепенка отгоре, въобще няма да го мисля.  Whistling

Аз мисля, че като мине 2-рата ФМ, която е някъде 20-та седмица, можем малко да се поотпуснем. Тогава ако има някакъв видим проблем бебето, най-добре се вижда. Но такива проблеми като нашия за съжаление не могат да се видят нито с ФМ, нито с Амнио.
Аз вървя по твойте стъпки и количка искам като твоята и леглото е същото на мен ми е много сладко и е на добри пари не ми се дават 350+ за легълце че сигурно ще се наложи и сгъваемо да купим като пътуваме или седи при бабите Simple Smile ох нямам търпение да мине периода 20+ да мирясам Simple Smile Живот и здраве да е  Praynig
Мен всички приятелки ме подозират и незнам да лъжа ли как да се крия всички са си тук за празниците и разпитват а на мен си ми личи нямам
Още 12 г с 11 и 3 съм и сякаш ми е рано исках да мине БХС-то поне ...
Много ми е зор да лъжа и да крия незнам какво да правя страха е голям обаче  Embarassed

# 677

Аз много си падам по бели мебели, у нас всички са такива. Дават ти свобода при избора на цветове за помещенията. По принцип доста се интересувам от декорации. Но от мен съвет, ако някой иска да сменя декорацията в дома си, да изчака децата да пораснат.  Simple Smile

# 678
Казахме на ММ на родителите, дятото се разплака, а бабата веднага предложи да дадем синът ми при тях, за да си починем и да се подготвим за бебетата, но това няма да стане. Не ми пречи детето, а ми помага да не мисля глупости и да се втилясвам излишно. Аз не се наспивам, защото предимно нощем ми е лошо, а ако не е това, ще е някой никнещ зъб на баткото. С минала бременност не спях като ме хвана едно безсъние от 4-ти месец , изчетох всички форуми , онлайн библиотеки и изгледах V-box 7. A сега, ми се спи като на мецана, зимно време. Ама не ми се получава.

# 679
Казахме на ММ на родителите, дятото се разплака, а бабата веднага предложи да дадем синът ми при тях, за да си починем и да се подготвим за бебетата, но това няма да стане. Не ми пречи детето, а ми помага да не мисля глупости и да се втилясвам излишно. Аз не се наспивам, защото предимно нощем ми е лошо, а ако не е това, ще е някой никнещ зъб на баткото. С минала бременност не спях като ме хвана едно безсъние от 4-ти месец , изчетох всички форуми , онлайн библиотеки и изгледах V-box 7. A сега, ми се спи като на мецана, зимно време. Ама не ми се получава.

Ние сигурно утре ще кажем на родителите на ММ.  Предполагам ще се зарадват. Всички знаеха, че мислим за бебе скоро и затова няма да е кой знае каква изненада. Ами нямаше как иначе, постоянно ни питаха защо това лято няма да си идваме в БГ, а от 2013 не сме идвали. Толкова настояване от страна на техните и нашите (едва ли не, не сме искали да ги видим) и накрая им казахме каква е причината.

Annnnni моя корем вече е толкова голям, че не бих могла да излъжа никой, но те хората които трябва да знаят не са тук, а пък и малко по малко, вече казваме.

# 680
  • Някъде в Матрицата
При мен със съня е различно. Но често се случва да се събудя през нощта, за да се ходи до тоалетната и после да не мога да заспя няколко часа. В такъв момент се нанасям в хола и пускам телевизора. Неприятно е, когато се получи в работен ден...  Sad

Вече казах на когото трябва. Остана официално да обявя на работодателя си, но това ще изчака още някоя и друга седмица. Иначе прекият ми началник знае.

Понякога обаче се замислям, дали това което ми се случва е реално. Не знам защо, може би от хормоните.  Laughing

Днес съм се захванала с подготовката на празника.  Laughing Тестото за козунаците втасва, по-късно ще боядисам и яйцата.  Grinning

# 681
Ние вече казахме на цялото семейство и от двете страни, всички са щастливи. Някои приятели на приятеля ми също знаят, ноооо той никак не може да пази тайна  Crossing Arms

Исках да ви покажа креватчето, което си поръчах, защото според мен е много практично-расте заедно с детето, но незнам как да кача снимка  newsm78

# 682
Нашите семейства знаят брат ми днес ме видя на живо за първи път вика личи ти имаш коремче ама и ръце си заформила хахаха  Crossing Arms вчера се мерих 3 кг за 3 месеца много са ми ама ко да прайш пуста лакомия...
Ако някой ме пита няма да отрека но сама няма да се хваля това реших пък като порасне още тумбака и видя че всичко е наред след БХС-то дай Боже  Praynig ще ходя вече с тениски да ми личи то ще съм средата на четвърти живот и здраве  Heart Eyes

# 683

Исках да ви покажа креватчето, което си поръчах, защото според мен е много практично-расте заедно с детето, но незнам как да кача снимка  newsm78

За да качиш снимка, трябва да копираш линка на изображението, което трябва да завършва на .jpg.  После като отвориш полето за писане кликваш на иконката, която се намира най-долу вляво след иконката на видеото (прилича на картина). В полето за писане ти се изписва [img][/img. Пoставяш копирания линк между двете скобки по средата.

# 684
Ох,момичета и аз много заравям ooooh! То не е от сега, по принцип съм си разсеяна,ама сега положението е трагично. Понеже пия 4 вида хапчета и трябва да се през интервал е направо цирк Simple Smile
За име си говорихме снощи с ММ и стигнахме до 6 имена, от които тепърва ще избираме. AMAEBG, на Преслав и Слави може да му казвате.
За казването, казах на майка ми и баща ми, утре ще кажем на още няколко роднини като се видим за празника, а после и на ММ на родителите . Ани, не се лъже за такива неща, ако те питат-признай си без бой Laughing
Аз също си харесах количка, учудващо евтина на фона на тия 1500 лева ,за които се бях засилила, но ще я сложа после във ФБ,за да кажете какво мислите, защото масата ме зове.  eat

# 685

Много е хубава изчистена и на добри пари и на мен ми грабна окото Grinning Grinning

Ето го и матрачето: 

http://www.ikea.bg/childrens-ikea/baby/Cot-mattresses/Spring-mat … resses/8286/9417/

Red Hot добре, че има разбирателство за имената, ние нещо не можем да се разберем. Засега приключихме спора, но като разберем пола ще трябва да се разберем някак си.

За гърдите, колкото повече време минава, толкова повече ме болят.  ooooh!

# 686
Lara8 ,разирателство е силно казано. Grinning Съгласихме се,че и двамата трябва да го харесваме и 2-3 много хубави според мен имена отпаднаха категорично. Аз харесвам Дамян, Камен, Атанас, но той се запъна и каза "Не" Naughty

# 687
Lara благодаря, много! Сега ще опитам, дано ми се получи  Hug

Йееееее, стана!  Hug Hug Hug Такова ще ни е креватчето живот и здраве, само че в бяло цялото, след 10-тата годинка на детето се преобразува в супер красвио бюро.

# 688
Ангела, аз също много я харесвам в комплект с мини вариант но много пари тия Stokke се уливат в цените  ти от къде смяташ  да я поръчваш ?

# 689
Ангела, аз също много я харесвам в комплект с мини вариант но много пари тия Stokke се уливат в цените  ти от къде смяташ  да я поръчваш ?

От Англия, аз вече поръчах на баща ми, но септември месец със сигурност ще имат намаления (над 50%), в ebay uk i ebay usa ги има на много достъпни цени. В България са си скъпи, особено като се вземе предвид и стандарта  Sad

Аз съм фен на тази марка, нещата освен скъпи са много практични и вечни, което пък си заслужава цената ( не българската де).

Общи условия

Активация на акаунт