Мами в Италия 4

• 15 263
  • 269
  •   1
Отговори
# 120
Калинче, ама ти да не си хубаво заралийче? Heart Eyes Не знаех!
На мен майка ми е от Стара Загора Simple Smile Много го обичам този град! Най-хубавите спомени от детството ми са от там. Всичките ваканции изкарвах на гости на баба ми и дядо ми, вуйчо ми, леля ми и братовчедитееееее Grinning Ееееххххх какви игри са падали само Mr. Green Сега се върнах в спомените и ми е едно такова мило и усмихнато...

Лени, много съм щастлива, че се радваш на VoipStunt и че ще ти е полезен Grinning
Да ти дам някои практични съвети, в случай че ти се появят някакви проблеми...
Първия път като набрах с VoipStunt се получи връзка, но едни невъобразими шумове, прекъсване ooooh! Рестартирах си компютъра и тогава набрах пак - перфектен звук!
Този "трик" с рестартирането го знам от опита си със Skype. И там положението се подобрява след restart.
Моето компютърче (да е живо и здраво!) вече е на 4 годинки и въпреки, че съм му вкарвала някои подобрения, е малко кекаво за днешните стандарти Rolling Eyes По цял ден го държа включено, сърфирам из интернет, работя с тежки графични програми... Мисля, че от цялата тази дейност се "препълват" разните му там бисквитки, temporary internet files, RAM паметта. А като тръгна и да говоря по телефона, съвсем го измъчвам Twisted Evil
Не знам, може и някоя глупост да казах (тя Dessita ги разбира тези неща и може да каже), но е факт, че след restrat се говори много по-добре Peace

# 121
Здравейте момичета и Buona Pasqua и от мен! Виждам, че всички сте си изкарали супер и при нас беше така и съм много доволна  Grinning Изведнъж реших защо пък да не се прибера и за бг Pasqua/та, че намерих доста изгодни билети в последния момент  Grinning
Много хубави снимки Деси, ще гледам тези дни и аз да прикача няколко снимки тук  Grinning
Тук сега вали и е ужасно мрачно  Sad ... а мислихме днес да посетим някое интересно местенце ... е, поне на кино може да  отидем в такъв случай  Wink
Поздрави и хубава седмица на всички  Heart Eyes

# 122
Добър вечер момичета най накрая се добрах до компа  то не беше ядене и пиене Mr. Green
momi4eta straxotno praznyvane be6e v4era,niamam dymi,vkysotiiki,mmmmmm.........
nakria 6tiax da se prusna  Mr. Green napravixme megakypon,ot 12 na obed,do 9 i ne6to ve4erta  yesyes
 smile3501

Сега ще се наложи малко да постим  Mr. Green

Тук сега вали и е ужасно мрачно  Sad ... а мислихме днес да посетим някое интересно местенце ... е, поне на кино може да  отидем в такъв случай  Wink
Тук беше страхотно времето и ходихме на пикник  пак ядене ужас немога повече Sick
Поздрави и хубава седмица на всички  и от мен   bouquet

# 123
  • временно във Пицеландия
зверското ядене ще има продължение в края на седмицата,нали ще отбелязваме нашият Великден  easter ,а малко след това е и Гергиов ден(не мога да си намеря ер-малкото  Thinking ) изобщо пролетните празници си играят винаги лоша шега с телосложението и предстоящото излагане на слънце пом плажовете  Mr. Green но съм ценител на традициите и няма как ще ядем  Animal Pig  Laughing
Ани,не съм точно заралийка,аз съм гражданче на света  Hug но по последни премествания в Бг обиталището ни е там,иначе селото на мама е Ягода,близо до Ст.Загора,сигурно си чувала,има мин. бани,там също съм прекарвала доста лета.а градът на липите е просто супер,има много европейски вид и винаги ми е харесвал,ще ходиш ли там скоро?
Лени нищо не казваш за агнешкото как стана?  newsm53
Зайче,а пък мойто мъж му беше лошо  през ноща от цялото това количество храна вчера  Sick  hahaha

# 124
  • Italia
Привет от мен  Hug
Малко на патерици, Rolling Eyes 4естито на вси4ки именяци!   bouquet
4естити зъбки на Гери на Пикола  Hug
Ани4 май Ще взема да пробвай Войпа, заЩото колкото и да пробвам със Скайп връзката ми е отврат хем звъня до Бг а не до Марс  Crossing Arms Вярно,4е оЩе съм с dial up ски интернет ама ... newsm78
Пикола и Зай4енце,вие съвсем сте го ударили на купони  Wink
Деска,снимките са страхотни  Blush  bouquet Тия дни си мислех за теб понеже свеки както на всеки Великден беШе забъркала лЮбимата на Паоло пастиера наполетана  Wink и пихме кафе от наполетанска кафеварка  Wink
Хора не знам за вас,но аз тия три дни определено.....преядох. Crazy Embarassed Май Ще трябва да сефтосам някоя диета,4е ина4е лятото Ще си тръгна за Бг..... Joy търкаляйки се. Confused

# 125
Поздрав и от мен!
Както каза Миленчето по-горе,поздрав на всички именяци!  bouquet

Ние снощи се прибрахме след едно хубаво 6 часово риентро от Удине!Около лаго ди Гарда,такива опашки засякохме,че накрая се наложи да излезнем на Бергамо и да продължим извън магистралата!

За преяждането да не говорим! Embarassed
Събота вечерта бяхме на риба в Словения-супер неща за нищо пари!
В неделя -налегнахме агнето...и накрая наистина май ще има нужда от диета!

# 126
Добрутро! Буона Паскуа, Паскуетта и всичко най най най ..  Laughing

Благодарско за Воипа, бях забравила за тази възможност и добре че ме подсетихте, вече го сефтосах, разпрах се да говоря снощи. Добре се чува.

МММ пастиера наполетана мням мнямммм, хапнахме и ние, убиец беше ...
За преяждането не ми говорете  Embarassed както обикновено на великденския обяд в свекито се ядоха лазанье (калабрези), инволтини ди вителло, агнешко печено с подправки, някакви салати .... абе аман вече, къФ е тоя култ към яденето тука бе  #Cussing out
Как ще ги свалям после тия кила  #Cussing out

# 127
Зайче,а пък мойто мъж му беше лошо  през ноща от цялото това количество храна вчера  Sick  hahaha
hahaha Joy АЗ МУ СЕ ЧУДЕХ КАК ЯДЕШЕ КАТО ЗА СВЕТОВНО
За преяждането не ми говорете  Embarassed както обикновено на великденския обяд в свекито се ядоха лазанье (калабрези), инволтини ди вителло, агнешко печено с подправки, някакви салати .... абе аман вече, къФ е тоя култ към яденето тука бе  #Cussing out
Как ще ги свалям после тия кила  #Cussing out
АЗ ЗАТУЙ СЪМ СЕ ЗАКРЪГЛИЛА  Embarassed

Последна редакция: вт, 18 апр 2006, 10:44 от Zai4enze

# 128
  • Italia
Дааааа,Валка и моята сицилианска свеки беШе наблегнала на лазанята и арросто ди вителло....И понеже пастиерата и се видяла малко,взела,4е направила и канноли.  #Crazy Направо като си помисля за ядене и  Sick

# 129
ЕЛАТЕ ДА КУПОНЯСВАМЕ ЗЯЕДНО  Peace

# 130
  • Italia
ЕЛАТЕ ДА КУПОНЯСВАМЕ ЗЯЕДНО  Peace

На драго сърце и благодаря за поканата  Hug   bouquet  ама...нека да минат малко тия празници за да ми се отвори отново място за хапка и глътка  Wink

# 131
  За преяждането да не говорим! Embarassed
Събота вечерта бяхме на риба в Словения-супер неща за нищо пари!
В неделя -налегнахме агнето...и накрая наистина май ще има нужда от диета!
А до нас не дойде  Cry

# 132
следвеликденски поздрави от мен Heart Eyes
В неделя с леки стомаси, 4е ще ги пьлниме по православному Winkсе дигнахме до плажа, времето сльн4ево, краката боси, лопатки, кофи ...абе кеф Sunglasses, но в4ера...май в цяла Италия времето е било мра4но.

Кьм преялите, само кисело млекце и никакви други изкушения.

Кьм по знаещите каква е таз наполетанската пастиера< newsm78

# 133

Наистина нямаше време  Cry ,а и бяхме ударна група!Но следващия път няма да ви се размине!
Мерси отново за поканата!  :bouqu

A за пастиерата наполетана Ири,виж тук:   Wink

http://www.pastiera.it/

# 134
Здравейте на всички понатежали и позакръглени mamme italiane Hug

Аз да не се хваля много, че от 2 седмици съм на диета, ама резултат цъ Crossing Arms Щото толкова я и спазвам диетата... Ама сега пак започвам отначало "и така до края на света"... Това май беше от някаква комунистическа песен Laughing

А като чуя pastiera napoletana винаги ме напушва на смях Mr. Green
Имаме един приятел, който живее близо до нас. Казва се Patrick, а майка му говори с един супер странен акцент - по-точно с типичния акцент на германка, която говори италиански. Та предвид акцента и името на синчето й, всички смятахме, че тази жена е от немско Wink
Веднъж на някакъв купон у Патрикови се появява майка му и казва:
Атесо ви фачо аседжаре ун типико толче тал мио паесе
... И всички си мислят някакъв щрудел ще да е ...
ла пастиера наполетана!
 Shocked Joy Shocked Joy Shocked
Ами оказа се, че жената наистина е наполетанка, ама защо говори така не се знае hahaha

Общи условия

Активация на акаунт